85

Шофер

преди 4 години

То па една храна пълна с гмо угоителни витамини и сякви *** .. имаше един който вика-: за Бога братя не купувайте , е сега пак е момента.

84

Американ

преди 4 години

До проф. по икономикаКуха ти е главата...

83

Димитър Попов

преди 4 години

Като ви е скъпо, не купувайте бе, омръзна ми от мрънкалници.

82

Анонимен

преди 4 години

Нормално, все пак да не забравяме че ни управляват крадците и некадърниците от ГРОБ.

81

проф. по икономика

преди 4 години

Печатницата в германия бълва бясно евра. Печатницата в америка още по бясно печата долари. Има трилиони необезпечени със нищо кухи пари - евра долари и други . Как няма да се вдигат цените ? България да не е на Луната ?

80

Анонимен

преди 4 години

Всеки иска на държавна служба . Да не работи и да му вдигат постоянно заплатите . Не става .

79

Анонимен

преди 4 години

Как да не се вдигат ? Вдигнете заплатите на държавните служители с 10% , а тях самите ги увеличете с 5 % , ами ето ти 15 % цени за вдигане . Без производство не може , но туй племе трудно го разбира .

78

Анонимен

преди 4 години

Цените тръгнаха нагоре, основните храни поскъпнаха с близо 3%----------Аааааааа....... мъ малко са 3%!!!!Поне с 30% трябва да "скочат" всички цени, амо абсолютно всички!Да не забравяме и за данъците, и те трябва да се повишат с поне 25%!!!!А, верно, бе, забравих!!!!!Да бъдат въведени нови данъци -25% еко данък, 12,5% Въздух и 12,5% Дишащ (тоест -жив)!

77

Анонимен

преди 4 години

След изборите НСИ вдигна инфлацията :)

76

Нормално

преди 4 години

По-дебела тиква - по-високи цени!

75

Анонимен

преди 4 години

Хляб " Добруджа" 830 гр. на "Симит "в края на миналата година 99 ст. В края на тази 1.39 лв. Има, няма 40%. Повишение на заплатите 10% (на държавния служител), а пенсиите 5.6%. Това е реалността.

74

13

преди 4 години

На който му е скъпо да отива да работи и живее в Европа. Никой не го е задължил да стои тук и да пълни банковите сметки на мутрите. В България всички бизнеси се притежават от мутри, това е мутренски пазар и мутрите продават скъпо. При мутрите пазарния план е ден година храни. Мутри не могат да управляват държава, но са назначени да я управляват, затова държавата се разпада. За да ускорите процеса не стойте в България да им давате пари.

73

Активист на БКП

преди 4 години

Ако бяхте гласували за БСП ,сега цените щяха да са наполовина по-ниски !

72

Анонимен

преди 4 години

Че то това поскъпване е ежедневие в Тикволандия.

71

за противодействие

преди 4 години

За да се спре това поскъпване и изобщо гаврата с вас, препоръчвам следното:Всяка сутрин, на гладно, излизайте за 30-45 мин. разходка и пребивайте по един герберас. Ако достатъчно Хора започнат това да го правят, скоро нещата ще се подобрят.

70

Анонимен

преди 4 години

Българина е най-*** нещо, както вярваше преди в партията , сега пък вярва в "пазара "и че, всички изведнъж на 10 ноември станаха много десни. А то хората отдавна се отказали от дясното при това. Наистина наложиха ни яко неолибералната доктрина, но и ние по-сляпо от всички вярваме в режими отречени преди векове. На тоя фон имаме небивал неолиберален режим и даже плачем за още по-дясно:)

69

Анонимен

преди 4 години

Ще ядем по- малко ....Заплатата ми е същата от години ...

68

Профессор Гарабедиян

преди 4 години

Браво на Бойко...Мачкай това племе до край , да не останат до 10 годин .

67

Анонимен

преди 4 години

Камелчето пак! EXCEL в текстови вид! Страхотно постижение, а за ба.лъците повече занимание. НАЛИ ЕС ИСКА 2,5% ИНФЛАЦИЯ, Е ИЗПЪЛНИХМЕ ГО! ДАЖЕ САМО 0,5% ЗА МУТРИЛКИТЕ ОСТАНА, А НЕ 5% КАКТО СИ ГО ЗНАЕМ!ЩО ТРИЕТЕ БЕ НЕГРАМОТНИЦИ, БЯХ НОМЕР 82!

66

Анонимен

преди 4 години

Първо унищожиха селското стопанство после създават разни био -стандарти според техния аршин на Запада а глупците им вярват че като консумират западни съхранени не знам колко време храни ще са по-здрави -Абсурдът на прехода и у нас-първо разрушаваш това което е съградено като комплексът в Рогозен после си купуваш свинско на 20години от европата и си мислиш че всичко е о.к