15

Анонимен

преди 4 години

ЕС много добре знае, че над половината от всички пари, дадени за земеделски субсидии, програми, проекти и какво ли не, се крадат и влизат в джобовете на техни хора. Целта е да се създаде стадо от роби, които да си дават парите за храна и шепа дрънкулки с батерии! Но руснаците няма да ви спасяват повече!

14

Анонимен

преди 4 години

Съветвам го да махне първата дума от надписа, който висял в кабинета му.

13

Анонимен

преди 4 години

До 14Като е толкоз хубаво заминавай за Полша и не се връщай никога повече, какво правиш в държава населена със русофили. Aй чиба.

12

Анонимен

преди 4 години

Прости българи поне идете в Полша да видите какво е европейска държава. Че Русия с всичкия петрол и газ и алуминий не може на малкия пръст да стъпи на Полша. Жалки и прости българи.Разходете се до Полша и после презкочете граница с Германия и ще разберете защо поляците се вращат обратно.

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Не ме интересува какво е казал един полски фашист !

10

гост

преди 4 години

няма европа,няма и ЕС всичко е еквилибристика на езика.човека си е болен,не му обръщаите внимание

9

Анонимен

преди 4 години

Слабо са ги клали руснаците тия слабо. трябвало е да секат до корен злото и последната издънка.

8

Нане

преди 4 години

Съжалявам, ча някога бай Тоше ни накара да изпращаме пари и храна на тия читаци поляците!Бях ученик и тогава не разбирах, кви са тея *** от солидарност...Това е резултата от това недоразумение...

7

Анонимен

преди 4 години

Българина не дава и 5 стинки за същността на Европа ,каквото и да означава това щото освен май някакъв гей-парад нищо не означава. Българина винаги ще е с Русия нашата пазителка от европейските триполови *** поробители. Цар Калоян колко френски *** е изклал и ги и е затварял в Балдуиновата крепост, където ги е тровил с Новичок.

6

стар чвор

преди 4 години

къв туск ,кви простотии,,,онзи ден турските читаци са свалили два американски бойни хиликоптера пълни с войници,над Сирия,като са стреляли Ф16 -турски над турция,и никой не реагира,правите ли си сметка какъв ,,съюзник ,,имамедали не трябва,да се замислим за нас

5

Анонимен

преди 4 години

Този май много насериозно се е взел, Народа е казал "дай на един *** малко власт и му гледай сеира" Мечката може те изяде с надписа ти бе кютук джендърски. Европа се напълни с терористи той се страхувал от Русия. Да се ожени за Булката на ИДИЛ да го пази от Русия.

4

Чавдар Михов

преди 4 години

"Той порица президента на Франция Еманюел Макрон заради скорошното противопоставяне на Париж на предложението за даване на начало на присъединителни преговори със Скопие и Атина." ***, Атина е столица на Гърция, а Гърция отдавна се е присъединила към ЕС. Може би сте искала да напишете Тирана, но нещо сте се объркала.

3

стар чвор

преди 4 години

Русия не е стратегически проблем, за нас Българите-Русия е нашия освободителтуск греши и не е в час,както Вазов казва-,,Руснаците са наши братя,наша плът и кръв,,

2

Анонимен

преди 4 години

"Русия не е наш стратегически партньор, а стратегическият ни проблем. Санкциите срещу Москва бяха удължавани при целия ми мандат, посочи Туск."Това изказване показва слабостта на европолитиците ни. Вместо да се гордее, че е решил проблем, тай се бие в гърдите, че усложнява ситуацията.

1

Анонимен

преди 4 години

Сам си го е написал.Всъщност Полша без Англия в ЕС ще е кръгла нула.Затова и много му се иска Англия да е колкото си може да е по-дълго в ЕС(а ако може изобщо да не напусне ще е голяма радост в Полша)Никак не му е радостно,че от този месец поляците ще могат да пътуват без визи до САЩ но за престои само до 90 дни а и в Англия след Брекзита ще ходят само с визи.