21

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Няма спор - тротинетките са най-големият проблем на нашето време. Те са бича на нашето общество !Проблеми от типа на глобалните промени в климата, зачестяващите природни бедствия, задаващата се нова световна финансова криза, подмяната на ценностната система на хората, несправедливостта, безправието и др. всички те са бели кахъри в сравнение със злокобните и пагубни за човечеството ... тротинетки.Благодарим ви, че пуснахте поредната животоспасяваща статия за тях !

20

Анонимен

преди 4 години

Същото като велосипедистите.С права, но без задължения.Тумори!

19

Анонимен

преди 4 години

Липсва инфрастуктура за тези машнки. Ако целта е да се мине към този екологичен и бърз транспорт, то от всеки булевард едната лента да е само за тях, с преграда откъм колите. Двулентовите улици да станат еднопосочни и едната лента - за скутерчетата. Ще е лесно за скутерите навсякъде, ще е по-трудно за колите. Това е начина хората от коли да минат на скутери и велосипеди.

18

Анонимен

преди 4 години

Дразнител са само на бакшишите. Тея платени статии са пуснати от таксиметровите компании защото вече никой не искам да им се вози в прогнилите коли.

17

хохохо

преди 4 години

Мен пък ме кефят. Много хора вече се ориентират към по-икономичен и евтин вид транспорт - колелета, ел. тротинетки, малки бензинови мотори.

16

Анонимен

преди 4 години

Като деца сме си правили тротинетки от дърво. Вместо колела и слагахме сачмени лагери. Проблема беше че като попаднеше в лагерите кал или пясък се задръстваха и трябваше да ги чистя. Карахме ги по улиците без да пречим на никого. По онова време автомобили почти нямаше като изключим някой и друг москвич или жигула. Спускахме се по Дондуков от бул. Волгоград до ул. Раковска. Сега при този трафик да тръгнеш с тротинетка си е живо самоубииство. Това нее бай Тошовото време а времето на Шлангажията.

15

муспи

преди 4 години

Не измествайте темата, - на всеки ром безплатна тротинетка! На всеки бежанец, още на турската граница да му се дава тротинетка. За българите да е забранено, пък и не могат да си го позволят, - живеем все по богато и това което за голтаците е лукс, за други им се полага по право. ББ защо не се вози на тротинетка пред Министерския съвет, да кажем в борба за чист въздух на София, защото е *** а Цецо не му казва. А Цецо пък защо? - защото единия му крак е по къс, а той стъпва с другия.

14

Анонимен

преди 4 години

Тротинетщини - уж за добро, а се превърна в новата напаст.

13

Анонимен

преди 4 години

Тука някъв дрънка, че мрънкали бакшишите, щото им вземали хляба. Аз обаче съм карал тротинетката на детето (не електрическа) и знам колко лесно може да се пребиеш в една по-малка дупка или тротоар. И това с около 5-10 километра в час.А с електрическа тротинетка, която вдига до 25-40 километра в час, може направо да се претрепеш. А може и някой пешеходец да отнесеш със себе си. И последно - да сте видели някой у нас да ката тези тротинетки с каска? Ако се пребиеш - кой отговаря? Каско има ли?

12

Анонимен

преди 4 години

До МарчоНа тротинетките им поникнали седалки, та вече са и скутери? Ти да видиш чудеса!

11

Марчо

преди 4 години

Кой гениален джурналист измъкна тази дума тротинетка?!? Това е скутер! Още повече че тротинетката е съвсем друго нещо. Правеше се от дърво и с крадени четири лагера от близкия завод.

10

Анонимен

преди 4 години

Пешак е толкова олдскуул, абе хора защо завиждате?

9

аз

преди 4 години

Аз мисля, че вече е доста разпространено схващането, че тротинеткаджия е равно на ***. Така че се надявам да понамалеят по улиците от догодина. Ще останат само баш джендърите разбира се. Ама тях може да ги заплюваш като ги видиш някъде. Една мазна храчка за тротиенткаджията.

8

Анонимен

преди 4 години

Просто трябва да забранят тротинетките или да направят като в Бремен. В София хаоса е подобен на този в Берлин, но явно сме по-търпеливи, щом още не протестираме за правата си на пешеходци.

7

Анонимен

преди 4 години

Ми то само някакви клошари и малки деца ги карат тия глупави играчки

6

Унуфри

преди 4 години

Не ги дразни арабската ***, която изнасилва жените и дъщерите им ,а ги дразнят тротинетките !? ЕВРОПА Е ВЕЧЕ ПОГУБЕНА

5

Анонимен

преди 4 години

ще реват, ще реват, па ще млъкнат! мрънкачи винаги е имало и винаги ще има...

4

Анонимен

преди 4 години

Такова е естеството на тротинетките - да нарушават правилата. Дисциплинираното германско общество не може да понесе това. Без правилата западняците ще станат по-големи варвари от нас - факт.

3

Бау

преди 4 години

Не са виновни тротинетките .. Виновни са хората... Като не иска да спазва правилата, каквото и да кара .. няма да ги спазва.

2

ДС

преди 4 години

Реват, защото е огромни загуби за бакшишите, общественият транспорт и най-вече на малките автомобили с ДВГ.