152

Анонимен

преди 4 години

Населението ни е жалкарско. Това е основният проблем. Гледам някакви клоуни плюят тук денонощно демокрацията, а дори не знаят какво е това.Демокрация, никога не е съществувала в България, уважаеми смехурковци! Т.нар. демократи в България в момента, са пребоядисани комунисти, които за ПОРЕДЕН път ви ограбват, а вие плюете по демокрацията. Демокрацията ли ви е виновна, че масово сте неграмотни, понеже САМИ бягахте от час и не си учихте уроците? Демокрацията ли е виновна, че не сте честен народ?

151

Анонимен

преди 4 години

Taя от снимката не беше ли онази, която по телевизиите разказваше, че много разбирала от компютри, имала била сертификация "IT card"??? Ахахаха!!!

150

Starija hush

преди 4 години

Imeno zatova socializam i komunizam sa utopii.poradi lipsa na pari za socialni programi za rabotni4eskata klasa.s trici maimuni ne se lovat a samo balaci koito im vervat za svetloto bade6te.

149

usa do 159

преди 4 години

баце, защо имаш толкова мин

148

Анонимен

преди 4 години

Системата е гъвкава и проблема може лесно да бъде решен. 1. Промени в законодателството към декриминализирането на покупко-продажбата на гласове. 2. Да се премине към постоянни избори и пълна либерализация на купуването на гласове. Тъй като пенсионерите са най-големият изборен ресурс съотнветно ще получават и най-големия пай от покупко-продажбата на гласове, тези допълнителни доходи ще решат безпаричието в пенсионната система преливайки пари от партийните каси в пенсионерските джобове.

147

Анонимен

преди 4 години

Не естествено. Очаквайте срив във най - скоро време. То просто няма откъде да идват пари. Бездействието на управляващите по отношение на развитието на икономика, наука, култура е огромно. Поне да не се крадяха пари, ама това също се прави. Парите не само че не идват, но и си отиват бързо. А Боко продължава да ви заблуждава, че всичко е наред, въпреки, че сме най - нещастната нация и най - бедни в ЕС и на първо място по смъртност в света. И тук там пипва по нещо, че да не се надигне стадото.

146

Тъпи

преди 4 години

Оная дебелата Лияна Павлова не иска пенсионерите да имат пенсия за да се възползват с парите от техните деца които живеят и работят в чужбина . Сега пък че имало много пенсионери а нямало млади работещи в България ,ами от както Боко или Орешарски е на власт почти всички излязоха от България.Малкия бизнес в БГ е невъзможен ,Фермер на село е невъзможен ,да гледаш продукция и да продадеш на пазара пак е невъзможен , всичко е к***путия в БГ .Добре дошли капиталисти за евтина ръка в БГ

145

Анонимен

преди 4 години

До Все повече ставатКакво учене, каква работа?!Правиш 9-10 сопливи чавета, държавата те издържа с едни 1200-1300 лева като самотна майка и си гледаш пашалъка!

144

Анонимен

преди 4 години

тази изглежда ужасно ***?! Вицепремиер???? Явно нещо съм пропуснал....

143

Барселона

преди 4 години

Някой от управкяващите задава ли си въпроса защо стигнахме до тук.Къде е работоспособното поколение млади хора,защо не са в БГ.Пенсионерите нямат вина че са се осигурявали в комунистическо време и сега получават трохи.Майка ми има 35 год.стаж като учителка и получава 223 лева пенсия.Нима тя няма същите потребности като тези които получават 888,900 лева.Мизерия...

142

Анонимен

преди 4 години

Тарикатите през първите 15 години на прехода отказваха да се осигуряват и се хвалеха, че всичко си прибирали, а сега реват, че пенсиите им били малки. Новите тарикати също като старите говорят, че пенсионната система няма да издържи, че населението намалявало и всякакви други, но след време и те просто ще реват.

141

Анонимен

преди 4 години

Пенсионната система ще рухне, когато рухне държавата, а това няма да стане никога, след като държавата оцеля даже през 1997 година.

140

българин

преди 4 години

Амииии..Дайте да "забраним пенсииите" И проблема ще е решен! Какво ще кажете?! От 30 г вече наблюдавам.Как държавните чиновници и самата държава.Продаде и разпродаде на частника.Стотици държавни предприятия.Които носеха приходи на държавата. И иименно от там щяха да дойдат парите за пенсионерите.Като добавка и сигурност към държавният бюджет! Куцо и съкато се изреди като "депутат" през годините.И никой реално от тях.Не помисли как и от къде ще се финансират пенсиите.На майките и бащите ни! Е?

139

Кармен Младенова

преди 4 години

Нямало пари ли....дали щяла системата да издържи ли? Да ви изброя ли къде се прахосват и къде отиват парите? Политиката ви е: Не ни гледайте какви ги вършиме ами слушайте какви ви ги дрънкаме...Едни нормални пенсии и заплати не дават на хората а други се разчекнаха у джипове и техните хотелски комплекси....И ще ми говорите за демокрация...вървете по дяволите!!!

138

Анонимен

преди 4 години

До R ( 154)*** НЕ ГИ МИСЛИ. СЕКНЕ ЛИ КЕЛЕПИРЪТ ТУК, ЩЕ СИ ВДИГНАТ ЧУКАЛАТА И ЩЕ ТЪРСЯТ ДРУГА ДЪРЖАВА, НА ЧИЯТО СОЦИАЛНА СИСТЕМА ДА УВИСНАТ КАТО НА ВИМЕ.

137

Все повече стават

преди 4 години

нежелаещите да учат, да работят и да се интегрират. Увеличават се в геометрична прогресия, а недомислените закони и калпавите международни споразумения ни изнудват да ги хрантутим и обгрижваме.Възрастните хора с пълен трудов стаж не са проблем. Те са ощетени и имат право да изискват да им бъдат осигурени достойни старини.

136

Анонимен

преди 4 години

Така се строи капитализма. Едни работят и музерстват, а други мързелуват у живеят на техен гръб.

135

да

преди 4 години

Така е като още строим социализъм. От едни одирате гърба, на други се дава докато лежат, според потребностите. Докато се пробутва, че хората били равни, и имат равни права в обществото, все ще е така. Един бачка, друг има права. Таковахте майката на всички почтени работещи Българи.

134

Анонимен

преди 4 години

До 143Така нареченото от теб индивидуално осигуряване просто ще бъде с обезценени пари във времето докато се пенсионираш. Виж историята на долара, каква е била покупателната му способност в началото на миналия век, каква е била през 70-те години и сега.

133

Анонимен

преди 4 години

Благодарение на политиката на геноцид възрастните хора изчезват физически, а останалите работещи едва ли ще могат да се пенсионират след 7-8г. Младите заминават и кой ще произвежда БВП??? Е, радостно е, че Хелектората се увеличава и той ще спаси държавата!