47

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

За ДПС не знам. Те сега са коалиционен партньор на ГЕРБ, макар че продължават да крият тази интимна връзка.А, БСП вече нямат пари като едно време.Мразя ви БЕЗПЛАТНО !Просто имам генетична нетърпимост към простотията и агресивната посредственост, а ГЕРБ е олицетворение именно на тях.

46

Анонимен

преди 4 години

Не смятам, че един министър председател трябва да се забърква с мнения по такива въпроси.

45

Идеалист

преди 4 години

От волята на българите зависи да се разделим с кликата Борисов - ГЕРБ!

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51Висички медии казаха, че е натоварен в БГ кой говори от тяхно има ако не те самите. Осатналото е въпрос. ***. Това. че ти си т ъп и освен да цъкаш минуси за друго не те бива я цъкни 5-6 минуса. Успешен :)))

43

както винаги

преди 4 години

Всеки намира това, което търси.

42

Анонимен

преди 4 години

до ХА-ХА-ХА !!!Викаш, червените и дпс си плащат на *** който и да е на власт и ти все ще си добре да бълваш каквото ти спуснат като опорка

41

бай ганю

преди 4 години

този е номер 1 по говорене на небивалицидали си вярва поне на 1% от казаното?никой никога не е обвинил държавата или наш водач,просто се уточнява регистрацията на камиона.а как го е шубе от христо иванов не е истина,единственно той може да го опандизи и заради това боко се оттърва от него едно време.официално обявиха ли падането на мониторинга? праскай се боко то ти само у нас си вървежен но отвън си гола вода шушумига сред истинските лидери и политици

40

Анонимен

преди 4 години

Премиерът, който се кахъри за трупове........

39

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До ТонкатаТонка, Тонкааа, хора като мен се оправят в живота без значение кой е на власт.Ти, му мисли, че ако паднат герберугите ще ровиш в контейнерите.

38

Анонимен

преди 4 години

Кой какво е казал не е важно, светът ще ни запомни със камиони-ковчези и алкохолен-туризъм и със нищо хубаво. Какво постигнахме последните 30 год ?===========първо не говори от името на хората и в множествено число. това че ти не си постигнал нищо мислиш ли, че някой друг ти е виновен или просто ти не ставаш за нищо.

37

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаАми нормално e всички пропищяха от Мутрьо дори и англичаните :)))

36

Анонимен

преди 4 години

Кой какво е казал не е важно, светът ще ни запомни със камиони-ковчези и алкохолен-туризъм и със нищо хубаво. Какво постигнахме последните 30 год ?

35

Анонимен

преди 4 години

до ХА-ХА-ХА !!!Кофти а, 10 години извън властта . 10 години опорни точки да се пишат глупости срещу ГЕРБ и 10 години червен рев. хаххахаха

34

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Такааа ...1. Камионът с бежанци - стана ясно, че границите на България и на ЕС не се пазят така добре, както твърди властта. 2. БФС - държавата няма право по никакъв начин да се меси в работата на футболния съюз. УЕФА наказва такава намеса !3. Мониторинга - много шум за нищо.4. Македония - тотален крах на Бойко Борисов - Обединителят на Западните Балкани.5. Прочистването на ГЕРБ - пременил се Илия, погледал се ... пак в тия.

33

?

преди 4 години

тролите ли другари, тролите ли? тука сте останали само оръфани *** на бсп и дпс хаххахахаха добре, че никой не ги чете тия коментари вече, че ако някой случайно прочете каква простотия се излива тук направо ще се гръмне.

32

Анонимен

преди 4 години

Остана ингилизите да кажат, че Скрипал е бил убит със Новичок внесен от БГ, така е като немаме служби. Костов три пъти да е проклет, едно време такъв камион не можеше да съществува в БГ, а сега дори е регистриран тука законно Може и да не сме виновни, но е показателно, доколко институциите ни са смешни.

31

wTF

преди 4 години

И какво направиха мутрите от ГЕРБ за над 10 години власт в тази насока ?!! Нищо ! Стимулират грабежа и разпада на страната, не поощряват нито раждаемостта , нито оставането в родината! Най-големите национални предатели в историята на държавата! Кога ще линчуваме мутрата от Банкя и подопечените му изпечени крадци ?!!

30

Панталей Партизанина

преди 4 години

Г-н ББорисов не е никак мъдър човек. Защото вместо България да се споменава със стотици хиляди усмихнати бременни жени, хиляди работливи усмихнати мъже с пот на челата, светещи от чистота градове и села, чуруликащи птички, ромолящи ручейчета, скокливи сърни и зайчета, зелени планини и гори, тя се споменава с 39 невинни африканци намерили смъртта си в камион! Ако беше БСП, щеше да е друго!

29

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Откъде знае Бойко Борисов, че камиона не е натоварен в България с бежанци ?Да не би за всеки натоварен за западна Европа бежанец да му се дава отчет ?Да не би това да е доходоносен бизнес за хора приближени до ГЕРБ и да не би отчисления от този бизнес да отиват в мерните партийни каси и в личните авоари на хората от най-високо ниво ?Странно твърдение е направил господин Борисов.Най-малкото звучи странно, защото разследването в Англия още не е започнало.

28

Анонимен

преди 4 години

Кой е собственик на камиона мина цял ден и още никой не знае ? Летящият холандец пасти да ядe пред този призрачен камион.