78

13

преди 4 години

Севдалина Арнаудова такива смехотворни сценарии пише, които по долнопробност минават и филмите със Силвестър Сталоун и Арни. Тя е 5 пъти по изпаткала от шефа си. Не може някой да е ухилен от изток до запад 24 часа и да му няма нищо, просто няма такъв случай. Най-вероятно яко зоби нещо и постоянно е в джаза, в земята на еднорозите.

77

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

преди 4 години

..... БОБЕН ХЪБ + ТРЪБЕН ХЪБ = ПОВЕЧЕ ГАЗ У НЕКЪВ ХЪБ !!!!! ГЕНИАЛНОООО !!!! ... И ТАШУНКО ПРИШПОРИЛ КОНЯ...ИЛИ КВОТО ИМАЛ ТАМ.......КЪМ СЛЕДВАЩИЯ ХЪБ .......

76

Анонимен

преди 4 години

На някои по напредничави нашенци вече им смениха чипа - обаче нещо куфалниците им не работят както трябва, на пресекулки. Нашите експерти от НПо-тата казали: "Станала е грешка, вместо чипове на американци на нашите хора сте им сложили чипове на папуаси от нова Гвинея." От ЦРУ-то отговорили: " Вярно ,че е станал грешка - чипирали сме им чипове на папуаси, вместо чипове на *** от конгоанската джунгла - то за вас това се полага според инструкциите."

75

Анонимен

преди 4 години

Остава и уринарен хъб да направи и ще се превърнем в Бълхъбария

74

интересно

преди 4 години

Това е вицът на годината!Ако не беше жалко и гротескно, щеше да е смешно!Ужас!

73

Анонимен

преди 4 години

Този взе да цепи мрака и никой отлакейте него спира.Станахме за смях,а неговото поведение ни го натресе в ежедневие.Ако нещо му има,защо негоспрат по линия на неадекватност.Тъжнаистория.10 год.самопадение и завличане на цял народ.В Банкя накакво ги учат тия леторасли.

72

ССС

преди 4 години

Българските полета пустеят и внасяме храни Боко чумата ще прави хъб !!!

71

срамота

преди 4 години

Срамота е този стар и недоучил човек вече 10 години да ни се подиграва.Някак си обидно е да му гледаме глупостите и да слушаме празнословията му толкова дълго време.Даже бай Тошо изглежда приемливо ,спрямо тази глуповата персона.

70

НРБ

преди 4 години

Тъпоъгълник 2 милиона българи изгони от България, а сега открива 400 работни места !!!

69

???

преди 4 години

Напълниха плодородното Софийско поле (Елин Пелин и околните райони) с всевъзможни складове, преди всичко за турски домати, вместо сами да си отглеждаме там домати. Съсипаха земята, но обявиха за голям успех тезе логистични бази (пък се отказахме и от българския език). Дори складовете за писалки и химикалки (на офис 1) са посред полето и със съответната инфраструктура (асфалт посред нивите)...Сега иде ред за съсипване и на пловдивската плодородна земя.

68

Анонимен

преди 4 години

Завод за 40 милиона и персонал от 400 души които ще бъдат наети до 2023г. Поредната герберска пропаганда.Толкова струва колесника на дъртия таралясник Ф-16 , който Тиквата плати 5 години предсрочно ,за да може да остане на власт.Ама май и тези пари отидоха на халост, защото Тиквата е краварски слуга.

67

Анонимен

преди 4 години

ИДЕЯТА Е ДОБРА, МАКАР ДА ЗВУЧИ ТЪПО.

66

681

преди 4 години

Нашенецът днес открил "завод за фарове" - догодина чакайте "завод за стопове" да открие!Бай Тошо поне откриваше "таз година завод за полупроводници, а догодина - за цели".Не мога да повярвам, че вместо да се развиваме, ние българите тотално затъпяхме! Смениха ни чипа!

65

българин

преди 4 години

Уверявам те българино! Че след кметските избори.Напъните и глупостите които четеш от 1 вият в държавата.Ще секнат! Така че гласувай разумно! Искаме промяна вече! А не стари муцуни и лозунги в минало време! Искаме промяна вече!-:)

64

Анонимен

преди 4 години

ДОБРЕ ДЕ, А ЗАЩО ДОРИ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ ОТКАЗА БЪЛГАРСКИЯ ИСТОРИЧЕСКИ ХЪБ?

63

Анонимен

преди 4 години

Една хубава черта на българина е, че почва да измисля глупости чак като остарее и не се налага дълго да му ги търпят другите.

62

Анонимен

преди 4 години

Мерака на тоталитарния *** е на Балканите да има една фирма-хъб и тя да е негова.

61

Анонимен

преди 4 години

МОЖЕ И ПОЛИТИЧЕСКИ ХЪБ - ЩЕ ИЗНАСЯМЕ ПОЛИТИЦИ ЗА КИТАЙ. ТАМ ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ РАБОТЯТ КАКВОТО ИМ ДАДАТ.

60

Тиквен хъб

преди 4 години

Интересно от къде му дойде на мутрата тази дума хъб.Доколкото си спомням не се срещаше в настолната му книга за индианци.Но явно яденето на филии със свинска мас води до подобни гениални идеи.Крайно време е да създаде дрислив хъб ,че тотално се ***.

59

Анонимен

преди 4 години

Нещо май несхващам ! Как премиер открива частен завод ! Кога Меркел е откривала частен малък завод в Германия или кога Макрон е рязал лента ?