157

работа за ДАНС

преди 4 години

Под тва видео в ютуб има доста интересен коментар на българска Организация в България с пропагандни материали в юутуб , работа на ДАНС , успех

156

TOP SECRET

преди 4 години

Американските войници с на прицел заради войната в бивша Югославия , в Германия имаше слуай на Летище където беше стреляно в автобус а мерикански войници от боснененц

155

Кръстьо

преди 4 години

Няма демокация в Хърватия, няма свобода и няма търпимост!Трябва да се окупира и да се научи на толерантност и човешки права !(Честта на всички хърватки е гарантирана от USArmy! Да му мислят мъжете!)

154

Анонимен

преди 4 години

ОК, ама само американски хомосексуалисти ли пребиват. От други народности пребиват ли? Олекотяват ако е така.

153

Гошу FukUDnes.bg

преди 4 години

До 263Ха-ха-ха-ха-ха :))) Да бееее, толкова сме останали "истински мъже" тук на Балканите, че ако хванеш да събереш общо населението ще е колкото един голям американски град. Та ние, българите, барабар с онези в чужбина и виолетовите сме 9 милиона бе, хахахаха, да ва....в истинските мъже. Аз поне направих 2 деца и съм чист пред съвеста си, че съм допринесъл с нещо

152

човек

преди 4 години

Новината е лееееко поизкривена през наша призма.До: 270В новината не се набляга това че са били войници от ВВС на САЩ (ще си помисли човек че направо скочили от изтребителите с парашути!!!), а са били цивилни (тоест без парашути) в отпуск на почивка в Задар.И са получили леки телесни повреди, явно не са пребити чак до смърт, както се намеква.А по-важната новина в хърватските медии е, че Европейската Комисия излиза с решение, че Хърватия е изпълнила условията за прием в Шенген!

151

Krom

преди 4 години

До Космополит - да ти имам "космополитността". Същото щеше да им се случи, ако бяха "туърквали" в някой бар в Тексас, или примерно в някоя кръчма в "Ливърпул". Противоестествено е! И съответно - хопата реагират на пресилената показност, която тези ***...руги демонстрират! Това е. Ако се бяха държали нормално, нямаше да ги "разтуъркват".

150

Космополит

преди 4 години

Питекантропус Балканикус не обича различните. И понеже смята, че той е истински мъж, расов, затова 10 човека бият двама гея, защото смятат, че не са истински мъже, като тях.

149

Хейтър

преди 4 години

До Анонимен 268Да бе да не били такива онакива всичките са едни мамини момченца, където си мислят че света е в краката им знаеш ли едно време колко такива войници(не гейове) ядоха шамари във Велвет.

148

До268

преди 4 години

Бъркаш, в Нова зеландия вече им е разрешено дс се червисват и да слагат изкуствени мигли. Това е новата директива на чичоти Сам!

147

Агент Гибс

преди 4 години

Пълни извратеняци ! Олицетворение на нацията им -краварска !!!

146

Анонимен

преди 4 години

Какво ли се случва вечер в спалното на американската армия!!! Не ми се мисли какви секс оргии стават! Тия педдерраси затова влизат в армията за да ги ръчкат

145

Аспарух

преди 4 години

Голямата Американска армия: Обратни и психопати!!!"Носителите на демокрация"(разбирай пълна окупация) получиха порция Славянска любов!

144

ovi

преди 4 години

Хем войници, сиреч, тренирани, здрави мъже, ама пък цветнокожи. и още - гейове, открити. И още- американци. Ка да не ядат бой... добре , че не са били в Перник...И сега - как ще отидат на друга мисия? Ако ги набият пак? Войничета....По цял свят имали приятели, на които се оплакали... . Забавна статия.

143

Bлк

преди 4 години

БРАВООО. Само така.

142

лично мнение

преди 4 години

Аз прочетох, че са ги пребили,докато са си го Т*Ъркали(помислих,че става дума за онова в гащите) и то пред всички.Затова от гейовете - войници полза НЯМА,могат да се кълчат неприлично,ама не могат да се бият. Затова Путин НЕ ги иска в армията и е прав.Тия трябвало да си станат танцьори на тоя ,,танц" дето за първи път го чувам.Вероятно танцуват по-добре, отколкото да раздават юмруци.

141

ха ха ха

преди 4 години

Повече няма да смеят да си мятат задниците в Източна Европа :DDDDD

140

Матадор

преди 4 години

На никого нищо лошо не са направили тия двамата. Ония хърватски *** са си избили комплексите с кръчмарски бой над хора различни от тях.

139

Заглавиетоооо

преди 4 години

Е разковничето!Значи ако не мине номера, ме са били набити американци, да стане , че са набили военни.Ако и тва не мине набили са гей-двойка, с ако пък съвсем не хване дикиш се започва на расистка основа, щото са били чернокожи!Е, от такива обвинения и Уди Алън трудно ще излезе без присъда.А, иначе нещо за базата, кой ги е пуснал отпуск?Военна полиция къде спи?Това (въртенето) не уронва ли престижа?

138

Анонимен

преди 4 години

До РусияТочно па в Русия какви припаднали наркомани има цели квартали се друсат особено в по-бедните градове.Даже си правят някакви домашни наркотици щото нямат пари за друго.