71

Анонимен

преди 4 години

И до 5-6 месеца скок, ама надолу. И пак ще има, оле кво стана.

70

Анонимен

преди 4 години

Постановление Номер 112 от 1974 година,което е продължение на "Наредба за предотвратяване на жилищната криза в София"от 1942 година,е незаконно отменена с указ-51 на Желю Желев от 1990 година,така че всички последстващи сделки могат да бъдат анулирани!

69

13

преди 4 години

И аз искам да продам апартамента и да си купя еднопосочен билет за Германия, какво се препоръчва да направя за да го продам бързо? Цената ще я пусна като другите в квартала, но се чудя дали да изнасям мебелите, по-бързо ли ще го продам, или да ги оставя? Агенциите лъжат ли много, или да го продавам чрез директна обява? Аз и в момента мога да си намеря работа по специалността там, защото знам езика, но ако зарежа жилището, може и да се нанесе някой, най-малкото ще го разбият :)

68

До 73

преди 4 години

Пишеш колкото да не заспиш. Тази година продадох двустайна панелка в Младост от 64 квадрата, строена през 1977 година, за 86000 евро. Купиха я веднага още същия ден, когато я пуснах в продажба. Явно малко съм й искал.

67

Анонимен

преди 4 години

50/60 ГОДИШНИ ПАНЕЛКИ - 1000/1600ЕВРО НА КВАДРАТ- ДА БЕ ДА- СТОЯТ ОТ 10 ГОДИНИ ПО САЙТОВЕТЕ.

66

Стар Софиянец

преди 4 години

От над 120 години в София има жилищна криза. Затова и преди 1944 година по царско време наложиха софийското жителство. Сега от 30 години жителство няма, София се препълни с всякакви и наемите съвсем естествено са високи и бързо се повишават.

65

Анонимен

преди 4 години

Де глад,де,бързо забравихте 2007-2008 кризата,колкото и да го подгрявате пазара идващото цунами ще ви стопи лагерите!

64

Анонимен

преди 4 години

Явно статията е поръчкова. За кв. Левски който е на 15 мин.от паметника левски с трамвай 22 няма и дума. А тук има къщи за които наема е от 300 до 600 лева в зависимост колко стаи ползвате. Тук има стотици студенти под наем в къщи. Но те рекламират скъпите жилища а не евтините. И които не познават София им се хващат на въдицата а тези които я познават вземат под наем цяла къща в кв. Левски на тънка цена. .

63

Анонимен

преди 4 години

SIGURNO KATALUNCITE I GYRCITE TRQBVA DA VI PROTESTIRAT A GA SI RABSKIQT NAROD XAK VIE

62

Анонимен

преди 4 години

DRAGI BYLGARI A ZASCTO NE PROTESTIRATE ZARADI VISOKITE NAEMI TOK I T.N KATO NEMCITE V BERLIN KOI DA VI SVYRSCHI TAQ RABOTA A?

61

Анонимен

преди 4 години

До кат имабалъци ще има и тарикати

60

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха поръчковите статии , повечето бг медии отдавна нямаше да ги има !Лошото е, че коментарите им пълнят гушата чрез трафик - затова тук специално коментарите са без регистрация !

59

Анонимен

преди 4 години

Пишете че тозо материал е спонсориран от алчни и крадливи брокери!!!Не се ли сещате че подобни материали ще поставят много хора пред финансови проблеми?

58

Тео

преди 4 години

Основното оръжие за ограбване на народа от банките е неговата безгранична алчност. "Копчето" за настройка е лихвения процент, още едно лостче е желанието на банките да отпускат кредит. Държавата е с тях - ако купиш жилище и пазара рухне, въпреки, че банката е съучастник в инвестицията може да ти продаде апартамента на безценица и ОЩЕ да дължиш кредит - съучастник е в инвестицията само като си прибира лихвите, а ако фалираш - тогава не е неин проблем! Уин-уин за банката лууз-лууз за теб! Яко, а?

57

:)

преди 4 години

До GalyaКато дете, на езиков курс в читалище, имах една много възрастна учителка по английски. Разказваше, че когато дошла да следва в София през 30-те годинина 20-и век, почти на всяка къща, откъм вътрешната страна на някой от прозорците на долния етаж, имало лист хартия с надпис "Стая под наем". Имало наеми като за всеки джоб, това бяха нейни думи.

56

Доскоро

преди 4 години

Доскоро имах квартира в Дианабад за 300лв едностаен - доста приличен на спокойно място с възможност да си спреш колата, имах и тераска и изобщо има оферти, но брокерите ***.аха нещата

55

Един съвет

преди 4 години

Ако си момиче, не обикаляй сама да търсиш квартира.На 10 000 човека 1 може да се окаже извратеняк, но каква е гаранцията, че няма да попаднеш точно на него? Нека хазяинът да знае, че някой е дошъл с теб, когато наемаш квартирата, видял го е и го знае кой е.Също така, ако ще наемаш само 1 стая, поинтересувай се дали останалите стаи не са дадени на други наематели и кои са те. В старите къщи извън центъра може да се окаже, че съседи са ти нелегални мигранти или сезонни работници от малцинството.

54

Анонимен

преди 4 години

Братчеда живее в 50 квадрата, в Оборище,София и плаща 350 лева. Квартирата е намерил от позната, която се е изнесла. Пълно обзавеждане. Собственичката има сантиментална стойност към имота, и затова не е алчна за пари. Има си други апартаменти, за отдаване под наем. С търсене всичко се намира. Колкото до имотите, балона там е надут до пръсване.

53

Хаха

преди 4 години

Вярно си е ако София не беше столица най много колкото Перник да беше голяма

52

До 57

преди 4 години

На кого са на грухчик пеевски ли или на червенобузко прокопофф, че май ще излезе, че и тия са комбина ?!?!