36

:):)

преди 4 години

добре че е Макрон че им показа един крив макарон

35

Българка

преди 4 години

Македонците няма да спрат с лъжите и омразата си към България затова и не трябва да им се дава никаква подкрепа.

34

Иван

преди 4 години

Македонците е време да признаят истината и да спрат да лъжат! Тогава Македония ще се обедини с България и ще влязат в ЕС!Но до тогава ще продължават да обедняват и да треперят от албанците. Избора е техен! Няма македонски народ, език или каквото и да е такова животно, има една огромна измислена лъжа! Време е за обединение с България и признаване на истината!

33

избирател

преди 4 години

Македония?!В европейския съюз?!Е та то ЕВРОПА не е ли все МАКЕДОНИЯ?!Трудно ще стане ПОБРАТИМИ, трудно!!! Та Вие само след 6 месеца ще обявите, че цяла Европа е Македония......

32

Анонимен

преди 4 години

и ко са излъгаха ги макетата промениха си името и историята почнаха и накрая нищо , ай чистито

31

Анонимен

преди 4 години

забравихте ,че нашите гла..ва..та..ри до вчера се хвалиха ,че те ще вкарат Западните Балкани в ЕС ..какво става? Май Брекзита взе да действа отрезвяващо на макрончовците-ако ги вземат - поредните гладници от Балканите на европейска софра , за това Англия бяга от ЕС ,хем ни хранят , хем ги п..лю..ем , сега бат боко да ги вземе в Черноморския съюз -замразена скумрия колкото искаш , е , скъпичка- 4паунда килото ,не знам такъв бо.к.лук замразен на тая цена къде можеш да купиш в Англия

30

TPE3BEH

преди 4 години

Червените *** са във възторг... довечера ще отпразнуват.

29

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно са прави Макрон и Марк Рюте.

28

Анонимен

преди 4 години

Тези две държави изобщо не са готови за преговори с ЕС. Трябва да минат поне оше 10-15 години. Не знам как изобщо на някой може да му хрумне ЕС да се разширява и то точно с тези две окаяни държави по време на тези трудности, които изпитва.

27

Анонимен

преди 4 години

Има стара поговорка: Който не знае за целува на попа ръката, на владиката и кръста да целува - файда няма!Сори, браКя! Ке почекате, ке се оправите, па ке улезнете

26

Активист на БКП

преди 4 години

А кой запали огъня в Сирия??? USA !!! И сега тихичко се измъкват ни лук яли,ни мирисали !!!

25

Анонимен

преди 4 години

България отдавна е в ЕС, Българската провинция македония незнам за какво се борят

24

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Франция играе в...нашия отбор.Не са готови макетата за влизане в ЕС,защото им...миришат краката и други работи.Без постоянно...миене,няма да стане,независимо че Боко ги...подкрепя.На мен лично,не ми миришат,защото и аз един път на седмица си мия краката,а къпането през месец...два.(безплатна обява...съвет)

23

123

преди 4 години

Точно вчера упътих едно семейство македонци, които търсеха къде е министерството на правосъдието да си вземат паспортите. Тенденцията продължава. :)

22

Анонимен

преди 4 години

До ЕлемагЮгозападна България.

21

Елемаг

преди 4 години

Северна македония,на България в коя посока се пада,като част?Благодаря за отговорите :)

20

Щерев

преди 4 години

Браво на Франция изми ни очите. Никога измислената македония в ЕС.

19

Анонимен

преди 4 години

Оказва се че старите комунисти и коминтерна са били много предвидливи хора и са заложили капани над ЕС. Сталин е предвидил събитията поне 100 год напред и още мъти водите над ЕС. Евроатлантисите още пищят в кански мъки от призрака на коминтерна.

18

Анонимен

преди 4 години

До cky2kbgАбе защо приятелите на САЩ все са като ударени с мокър пaрцал ? Няма ли да коментираш ситуацията в Сирия и търговските мита над ЕС ?

17

ИВАН

преди 4 години

Абанците - диви племена колкото прости, толкова и агресивни. А двуличните макета обявиха албанския за втори национален език. По-добре да останат в изулация възможно най-дълго. Амин