81

Емо

преди 16 години

предният ми коментар беше за номер 78

80

Емо

преди 16 години

Ти *** ли си бе?

79

преди 16 години

Пф.. говоря за всички българи, на които може да се случи това.. не за мен, празноглавецо ! Някои хора са с предимство като този Максимчо и ще излязат невинни накрая,а обикновения българин да му мисли,ако му се случи това... дано този път разбереш за какво говоря :=)

78

преди 16 години

77, shtoto si nikoi, za kakvo da te sazhaliavam?

77

преди 16 години

ЗАЩО ТРЯБВА НЯКОЙ ИЗВЕСТЕН ЧОВЕК ДА УБИЕ, ЗА ДА НИ СЕ ЧЕТАТ ЛЕКЦИИ НА НАС- ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ ЗА ТОВА КАКВО МОЖЕ ДА НИ СЕ СЛУЧИ,ЗАЩО ЗА ТАКИВА КАТО МАКСИМ , КОИТО СА НИ РАДВАЛИ И СА ИЗВЕСТНИ ТРЯБВА ДА ПРОЯВЯВАМЕ СЪЧУВСТВИЕ,А УТРЕ ,АКО НИ СЕ СЛУЧИ НА НАС, ЩЕ НИ ЗАТВОРЯТ ВЕДНАГА В ЗАТВОРА И НИКОЙ НЯМА ДА НИ СЪЖАЛИ ?

76

преди 16 години

С всеки може да се случи, но когато човек е отговорен, не превишава скоростта, не щофира пиян и щетите са по-малки.в случая и от която страна да застанем все е тежко, но човек от затвор излиза, но от гроб никога.

75

niki

преди 16 години

DA PISHETE ZLOBNITE SI ZABELEGKI ,SHTE VI KAGA 4E NIKOI NE E ZASTRAHOVAN I NA VSEKI MOGE DA SE SLU4I. NA VSEKI 24 CHASA ZAGIVAT 2-MA ILI POVECHE HORA.,TOVA MOGE DA SE SLU4I S VAS, DAZATA VI I PR. VINA KAKVO DA TARSIME ? AKO SE SLU4VAHA KATASTROFI RIADKO, DA, BI NI SHOKIRALO, NO E VSEKI BOGI DEN, I VSI4KI KARAT ILI ZLE ILI BARZO NO PO EDNA ILI DRUGA PRI4INA SMARTA NA PATQ E FAKT. I KOI I KAKVO SHTE SPE4ELI, STAVINSKI DA OTIDE V ZATVORA ? TOVA BI BILO GLUPOST !

74

преди 16 години

Трябва да го пуснат. И ще Ви кажа защо. Защото така правят с всички убийци на пътя! Понеже е публична личност-дай пък него да окошарим, а другите-няма затвор за тях.Това според мен не е справедливо и всеки знае, колко хора в неговото положение реално влизат в панделата. Знам, че не е справедливо, но тук е БГ все пак.

73

Plam4os

преди 16 години

Съчувствам ти искрено. Не мога да кажа, че те разбирам, но може би от твоята гледна точка си прав. Но това не означава, че Ставински трябва да става изкупителната жертва заради всички подобни катастрофи, които и сега продължават да се случват. Можеше да е всеки един друг. Просто е той. И понеже е известен всичко се излива върху него. Но никой не обръща толкова внимание на стотиците други виновни за смъртта на толкова много хора... Не е справедливо от тази гледна точка. Аз продължавам да твърдя, че той ще си получи наказанието. Никой и нищо не може да върне загиналите. Но спрете вече с оплюваниата!!!

72

Blade

преди 16 години

библия се пише с голяма буква ако имаш някакво уважение към нея. Съжалявам, ювиги, атеист съм. :)

71

Plam4os

преди 16 години

"Библия" се пише с главна буква. Май стачката вече започва да се отразява на някои учащи се...

70

потърпевш

преди 16 години

Страшно е да загубиш близък по този начин-убит по "непредпазливост"!Страшно е в един момент животът ти да се срине и да се опитваш да го градиш наново!В подобна катастрофа изгубих 3-*** от семейството си!Правосъдие?Глупости-сам си в тази държава,в която думата имат парите!А Максим има.....И нужда от медийна изява също!

69

Plam4os

преди 16 години

Ами объркал си се :)

68

Blade

преди 16 години

Аз не си правя гавра с живота, а със смъртта, хитрецо :)А и смятам, че съм доста по-адекватен от смешниците, цитиращи библията във всеки 2-ри свой пост :)

67

Plam4os

преди 16 години

Много неадекватно изказване. Можеш да си по-сериозен. Ситуацията не е за шеги. Човешкият живот е твърде скъп за да си правиш гавра с него.

66

bbh

преди 16 години

Напълно подкрепям номер 64!

65

Plam4os

преди 16 години

Ирина, не съм съгласен, че няма смисъл. :) Тези неща трябва да се знаят. Който има уши ще чуе. А останалите - Горко вам...

64

Милчо Митев

преди 16 години

Господин Ставински е бил ПИЯН и е шофирал. Това, че говори, че е пил 2-3 глътки ракия показва само, че Господина няма и капка срам. Народа казва: "Като си ***-трай си"

63

а

преди 16 години

Няма значение чия е инициативата. Медала има две страни. Участието в такава кампания освен реклама предполага и отговорност.

62

Blade

преди 16 години

Еми да, аз затова казвам, да го пуснат...голям праз че убил 1 и друг е в кома... Така е било писано сигурно...