204

Анонимен

преди 4 години

Перуката си отива доброволно и и си запазва краденото .Това което трябваше отдавна да се случи е едно голямо разследване на БФС.То не се случи защото самата държава подкрепя измамите ,корупцията и хазарта! Михайлов си тръгва , КОЙ? ще дойде след него ? Бойко ще го избере ,всичко да продължи.

203

13

преди 4 години

Това си е гавра с всички треньори, които със собствени средства и малко дарения, тренират деца. В мизерия и с много лишения. Появи ли се талант задължително бяга в чужбина. Обвиняването на БФС е гавра и безотговорност, при положение че лично се разпорежда с целия ресурс на държавата и нищо не е направил, да тренираме футболисти. Той се изплю на треньорите и на децата които се мъчат с мизерни средства да постигнат нещо.

202

Анонимен

преди 4 години

Главата на Перуци на дръвника, леле.

201

Анонимен

преди 4 години

Перуката току що подаде оставка!

200

Анонимен

преди 4 години

Тиквата - президент НА БФС на мястото на Перуката!

199

Анонимен

преди 4 години

Значи тия когато ги карат да плашат протестиращи е добре, сега - не е. Е каквото си дробил това ще сърбаш.

198

Анонимен

преди 4 години

Така нареченото златно поколение в българския футбол просра всичко коквото можеше да се просере. Време е да се измитат всички.

197

Радослав

преди 4 години

Докато за теб Тиквондур и останалите 240 дупедати един мързел с нулев принос за обществото е по ценнен и му подарявате хиляди левове всеки месец само защото се е размножил, а в същото време се чудите как да се изгаврите още повече и да оберете и малкото останало на работещите расизма ще процъфтява! Отговори си на тези въпроси и се замисли дали след 5-10 години искаш да си начело на държава с граждани или начело на държава с 5 милиона "братя" които не плащат данъци, но реват за помощи!

196

Анонимен

преди 4 години

Не може ли само перуката му да падне и да му купят нова? Тази старата перука от колко десетилетия я носи?

195

Анонимен

преди 4 години

защо защитавате кратунков бре ай човек напише нещо и веднага се трие

194

Радослав

преди 4 години

Бай Тиквондур - замисли се защо българите станахме расисти? Замисли се какви ги надробихте и ти и всичките ти 240 дружки които закриляте мързелите и им изсипвате като мана небесна нашите данъци за да се размножават? Замисли се дали това не е резултат от ширещата се из нашата държава корупция, липса на прилагане на закони и защита на населението от набезите на любимите ти "братя"? Докато държавата се храчи в лицата на работещите за сметка на мързелите, българите ще стават все по големи расисти!

193

Анонимен

преди 4 години

сещам се за един панамски генерал- не му помна името35 години е служил на цруама нещо им накривил на американцитенападнаха и превзеха панама 89 година а той отнесе 40 годишна присъдаза трафик на наркотици и т.н.така е със слугите на краваршингтон и нашта слуга гледа да не стъпи на криво щото знаели сеатия плещения са за пред ба.лъ.ци.те

192

Анонимен

преди 4 години

Нашият народ не напразно казва :,,Два пъти мери един, път режи!,,И с право за да има време разумът да прецени .Така ще се спестят по малко разочарования от неудовлетвореността и срама .Особено когато става дума за важни дела за житейско поведение и постъпки."Човек принадлежи на обществото и е свързан с него и зависимостта е взаимна!

191

Анонимен

преди 4 години

Определено не съм очаквал денят да е толкова забавен след прегазването вчера.

190

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Лоша тактика на...треньора Балък-оофф.Ако се бе отказал да не изведе отбора(причини...бол),щяхме да паднем само 3 на 0...служебно.Сега след игра,още с 3 в...минус,че и расисти ни изкараха.Ама кога футболист е...мислил.

189

13

преди 4 години

Това вече е комично, да скапеш всички сектори на държавата и да прехвърляш вниманието върху БФС, там да подават оставки. Пародия.

188

Анонимен

преди 4 години

Исаме оставки, искаме оставки. искаме оставки щом подават оставки държавата е стабилна и върви напред към светлото бъдеще.

187

Анонимен

преди 4 години

Животът е твърде богат на примери, които показват че ,,поривът всичко зле управлява,,Емоциите са нашата сила ,но същевременно те са и наша слабост и предполагам у всеки от нас остава горчивото усещане за срам и съжаление .

186

Анонимен

преди 4 години

Можеха да допуснат 8 парчета, като броя на изтребителите-победители дето САЩ ще ни ги донесат някога, а засега само сметката на васалите си. Това не е позорно, а демократично и евроатлантическо и победителско.

185

Анонимен

преди 4 години

Откъде ще намерите поне една здрава клетка, че да се възобнови целият организъм. И добър лекар. Цялото ни общество се разлага по грандиозен начин. Но всички викат ура и пляскат като олиго*рени. Агресия, простотия, расизъм се толерират по просташки начин. "След дъжд качулка"