100

за Бойко важи

преди 4 години

Гладна кокошка просо сънува(в случая парички му се крадат от далаверата със завода)Дойче ЗЕеле вече дори е публикувало новина,че заводът ще е в Турция.

99

питам Бойко

преди 4 години

Бойко как ще коментираш тази новина също от днес, също в този сайт? Да беше излъгал вчера да ти се върже някой!***В Турция сигурни: Фолксваген ни е в кърпа вързан.

98

Анонимен

преди 4 години

ДОЛУ ГЕРБ

97

Анонимен

преди 4 години

АлеКСАНДЪР вАКЛИН РОДНИНА аЛЕКСАНДЪР йОРДАНОВ И РЕСТИТУТ, ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАР ЕДНО В СЕГА - https://segabg/node/68990 Segabg 2019

96

Анонимен

преди 4 години

Защо спряхте Иванчева при регистрирани документи да участва на изборите в Сфоия, гербери?Защо вашият спец съд я оправда за подкупа?Какво ще кажете за тезата и кой и е подхвърлил подкупа? Защо сайтът изтри линка към видеото на еврокома?Защото медийната свобода при ГЕРБ е в кома. https://fakti.bg/bulgaria/389081-ivancheva-i-petrova-pokazaha-skandalno-videoНЕЗАБАВНО ДА СЕ РАЗСЕКРЕТИ ДЕЛОТО И ДА ВИДИМ ВЕЛИКИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА И КАК Е ОПРАВДАНА ЗА ПОДКУПА???

95

Анонимен

преди 4 години

В Турция няма качествен персонал а само фанатици със средно и смешно висше. Но Бойко като изгони 2 милиона българи на запад, направи така Фолксваген да предпочете Турция, където поне има някакъв макар и некачествен персонал пред България с изгонен персонал. Бойко Депесарски умира всичко да даде на майка му Турция.

94

Анонимен

преди 4 години

До KromГерберас, ти удобно забравяш, че Борисов стана незаконно генерал от младши офицер от резерва благодарение на Доган и Симеон. После беше удобно уволнен от приятеля му Румен Фонтана, за да го изкарат жертва...

93

Анонимен

преди 4 години

Най-големия шут го гледаме всяка вечер по телевизията-троши дъски,играе танц със саби,кара жипа и вкарва дузпи от третия път и тнт

92

Krom

преди 4 години

Така де, за всичко е виновен Борисов. Имаше за такива "мислители" определен термин - "каскетници". Та, много услужливо забравихте поколенията управляващи на "прехода" преди Борисов. Които съсипаха и разпродадоха българската икономика. Някои сегашни ръководители на ПЕС, Капо Ди Тути Капи - "безпартийния" Гоце, Костов, Царя, "срамежливия" Стефчо и още много други комсомолци и пребоядисани комуяги. И сега - Ви е виновен Борисов - който полага усилия, колкото може. Такива сте шутове!

91

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Боче, бочееее, когато се събудиш, чаршафа на топка и двата ти пръста в контакта, как хубаво си сънувах новият ми VWQ ядец !

90

Анонимен

преди 4 години

Мислеха, че ще ни будалкат още един месец до изборите, но не стана!

89

Анонимен

преди 4 години

Както се казва: ние сме втори, а Турция е предпоследна.

88

Анонимен

преди 4 години

Такава изостанала държава като БГ няма кой да избере , Румъния , Гърция , да , но БГ - НЕ

87

Анонимен

преди 4 години

Няма как голяма фирма да предпочете България, пред Турция.1. София 1,2 милиона или Пловдив 350 000/ Измир 4,5 милиона.2. Турция най-висок процент население под 30 години в Европа. България, най-застаряващото население.3. Извън Истнабул заплатите в Турция с 300-400 евро. В България, масово 1 000 лв по фиш и още толкова в плик.

86

Анонимен

преди 4 години

До бай Тошеимаше при бай тоше заводи.С по 600 души администрация.Произвеждаха откровени ***.Които никой освен руснаците не щеше да купува.Ама руснаците не са длъжни да ти купуват ***, съответно заводите ти фалираха.

85

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

На финала сме да видим, как съсипа една уредена държава с помоща и на предишните управляващи през последните 30 години. Тези от Германия не са толкова луди да предпочетат България пред която и да е останала страна. Тикво когато те изритаме, тогава всички ще разберем какви са мащабите на катастрофата в която ни въвлече с твоята некадърност.

84

Ф.С.В.

преди 4 години

УРА! На финала сме !!! На финала на който ще видим на мониторите -един СРЕДЕН пръст ! УРА!

83

Безполезни срещи

преди 4 години

При последната среща с Катар бяха едни приказки, едни фнтазии...Къде е магистралата Свиленград - Русе, нали щяха да я правят катарски бизнесмени с техни пари. Къде ли е? Където ще е и българския завод на Хюндай :D

82

Анонимен

преди 4 години

До КратунКъде го прочете, че са избрали турция? Във в-к Правда ли, или по RT и ТВ Атака?

81

Анонимен

преди 4 години

Да попитам тези "трудномислещи"екземпляри които казват,"на вас все комунизмът ви е виновен": - ами като не е виновен защо се разпадна целият СОЦ, защо доведе СОЦ-държавите до точката на "замръзване",защо живуркаше този комунизъм само със заеми от Запада,защо погледите на всички живеещи в соцдържава бяха отправени все към Запад,защо държавниците караха само мерцедеси,а не соц возила, защо соца скри аварията в Чернобил и не запази от радиация населението си т.н.,българинът е *** в главата !