24

Зоро

преди 4 години

ГОСПОЖО ДИМИТРОВА, ДА СИ ПОЛИЦАЙ Е ПРИЗВАНИЕ. А НАРОДА Е КАЗАЛ:" БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ ПОЛИЦИЯТА ,НИЕ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ САМИ ЩЕ СЕ ОПАЗИМ". А ПОЛИЦАЯ ЩОМ Е СТАНАЛ ПОЛИЦАЙ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ, "ЧЕ С ЕДИНИЯ КРАК Е В ГРОБА, А С ДРУГИЯ В ЗАТВОРА. А ЩОМ СА В ЗАТВОРА ИМА ЗА КАКВО, МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД ОТСЪЖДА СПРАВЕДЛИВО.

23

Анонимен

преди 4 години

Аре стига с това "зарибяват децата с отрова" Аз не познавам нито едно зарибено с отрова дете да може би употребяват тук-там но не наркотиците диктуват животът им.По-скоро ги ползват за забавление и развлечение.Колко народ се изтрепа със стара мощна кола с гуми купени втора употреба?Буквално всеки ден.Що не изчистите светът от старите гуми?

22

Анонимен

преди 4 години

Колко е нагла за убийство дават по 20-30 год Тия след 2 год ги пускат.

21

Днес и вчера

преди 4 години

Само преди няколко дена на боксов мач един умира. Другия боксьор убиец ли е? През някой и друг месец се появяват новини как някой си спортист без видима външна причина пада и умира. Там кой ги уби? Сещам се за поне трима най-обикновени хора, които съм познавал, ей така припадат и починали. Единия под 40 г., а другите двама малко над 40. Съчувствам и на тая жена, че е потърпевша от съдебната ни система.

20

Анонимен

преди 4 години

Те по седем години за убийство а онзи тридесет къде е равенството скъпа.

19

Анонимен

преди 4 години

Арестуван, с белезници - каква съпротив, какви пет лева. Просто го убиха по много мъчитъелен начин. Я си представи, че на теб то натика главата до глезените и не можеш да дишаш. И ти ще умреш като Чората. Какъв е Чората е без значение - не може полицаи да убиват просто така.

18

Анонимен

преди 4 години

Убийци облечени с власт - те са по-опасни от другите убийци и може би наистина не е редно такива опасни убийци като тези полицаи да са заедно с обикновените убийци.

17

А бе

преди 4 години

плюете по полицаите изчистили света от един непотребен ***, ама такъв ако почне да зарибявя вашите деца с дрога, друга песен ще запеете. Тогава се почват сравнения със САЩ, как било когато някой окаже съпротива на полицай, и видите ли какво правели в Китай, Иран, Саудитска Арабия, Малайзия и пр. с нарко разпространителите, и защо не сме като тях. НА *** УГОДИЯ НЯМА!

16

Свобода за ченгетата

преди 4 години

Чората, Чурата и т.н. си заслужават, каквото получиха. Полицаите - не. Не заслужават да са в затвора за това, че някаква ***, съсипала десетки човешки съдби, не е издържала стреса при задържането си.

15

hmn

преди 4 години

те сигурно си смучат чеповете един на друг, тя се притеснила, че били заедно на свиждане ... така е в панделата булка, има всякакви хора.

14

Анонимен

преди 4 години

Всички полицаи, които работят за мафиота Бойко Борисов, са мафиоти убийци.

13

gdfgdf

преди 4 години

Ами къде да са, госпожо, след като пребиха човека и го оставиха да умре?!Това се нарича убийство, а извършителите се наричат убийци!А знаете ли колко други жертви има вследствие на полицейския произвол?! Явно НЕ!Полицаите не са съдии за да решават човешки съдби!Виновен или не, престъпник или не - оня човек е имал правото на съд и съдебен процес...

12

Truman

преди 4 години

В затворите са всякакви.Не го сортират според деяниета им . Редом до осъдените за убийства има изнасилвачи,педофили и садисти. Половинката на един от осъдените за смърта на чората също минава под графа УБИЕЦ.Само обстоятелствата са по особени. Има присъда на Европейският съд по това дело.

11

Бургас

преди 4 години

Как е възможно да са заедно в един и същи затвор?! Адвокатът на роднините на Чората да подаде заявление до Зам министъра на Правосъдиието, отговарящ за затворите лицата да мъдсат резпределени поединично из различни затвораи. А тарторът им-наистина да бъде пратен в бургас. Бобовдол е почти санаториум , в сравнение с Бургаския затвор. Ноторно е ,че най-строгия затвор е точно Бургас. Режимът в затвора Бургас няма нищо общо с Бобовдол. Само в Бургас могат да бъдат превъзпитани по закон!

10

Ф.С.В.

преди 4 години

В кафеза всички са равни- щом са там -значи има защо.ХМ!

9

Ханс

преди 4 години

Били са полицаи, сега са осъдени убийци и са там където им е мястото.

8

BG

преди 4 години

Така е полицай , но явно без МОРАЛ!!!Да не си мислите, че като сте полицаи (по работодател) ще убивате, пребивате безнаказано!Дори по време на война има закони и те са ясни, че за предал се пленник не се убива!!!Не го защитавам този чората, но не е морално да го убиват!

7

пратете ги в Бургас

преди 4 години

Защо петимата убийци са заедно в един и същи затвор? Те не показват и йота разкаяние и съжаление, нямат критично отношение към престъпната си дейност. Престъпниците, за които има влязла в сила присъда следва да бъдат разпределени из различни затвори, а не да са заедно, и с цел превъзпитателно въздействие на присъдат следва да бъдат в килия с роми-ромите са строги , но справедливи. Категорично следва да бъдат пратени в Бургарския и Варненския затвор, а не да са заедно като в санаториум.

6

Анонимен

преди 4 години

Ми къде да са, като са убийци

5

гост

преди 4 години

аз като гледам май там им е мястото, имам чувството, че само кримки кандидатстват или само такива приемат в полицията и до някъде има логика защото за да се борят с животните в стараната и те трябва да са малко като тях:))