6

Анонимен

преди 4 години

Всички зависимости на България от Османската империя определени в Берлинския договор за само формалности!Някой да е чувал зависима държава ,да окупира автономна област на господаря си!Освен това България става център на революционно движение/ВМРО/ борещо се против Осмн.ИмперияБългария е водела самостоятелна политика и малко се е съобразявала с желанията на Високата Порта!

5

Анонимен

преди 4 години

Товa не сa кoмунисти, комунисти бяхa Бaй Тoшoвите кoмунисти тия сa плaднеши крaдци oргaнизирaни в кoнглoмерaт. Същото е и в Ботсвaнa. Строим aфрикaнскa икoнoмикa Кoстoв пpивaтизaтoрa oще е нa свобoдa.

4

Василев

преди 4 години

Кой повече е искал да сме независими , Турция или Русия!!!Според мен турците не са искали да имат обща граница с Руската имерия на Балканите, и за това се съгласяват и признават независимостта!!!Русия никога не е искала Бъ;гария да е независима, още по-малко пък ционистките провинции СССР или Руската Федерация!!!Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!

3

ПроСоТо

преди 4 години

да продължим:-Годината е 2019-та.Следва инцидента "Гешев"...."Да здравствует великий болгарский народ!"..Или с други,МОДЕРНИ в момента думи:-"Лонг лив Булгария!"..Америка лов Булгария!..Както "лове" и хамбургерите и дивотиите на "МакДодалдс"!..Абе де що има за ручанье,се е добро за краварите..ДОКАЗАНО ОТ ИСТОРИЯТА!!!!!!!!..за агите да не споменавам-те са ясни с наклонностите и мераците си..

2

Анонимен

преди 4 години

Смърт за Турция!

1

АТАКИСТ

преди 4 години

За Гешов за пръв път чувам, но лицето Иван Стоименов Гешев с кеф ще му откъсна главата!Такъв ***!