22

Анонимен

преди 4 години

Тези случаи ще зачестяват. Причината е проста - хората НЯМАТ КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ИЗГУБЯТ. Това е така защото е отнето и последното им притежание - надеждата. А то е отнето, защото няма действащ закон ред за обявяване на фалит на физическо лице.

21

До неразбралите

преди 4 години

Недоволството НЕ Е заради това, че взетите пари назаем трябва да се връщат.Недоволството е заради БРУТАЛНОТО принудително събиране. Също заради "служебни" съдебни дела без знанието на осъдения и невъзможността да се защити, заради незаконните такси, приоми и похвати. Заради гарантираната от държавата протекция на всички банки и непоставянето им в равностойно положение с кредитоискателя. Недоволството е заради упорития законодателен отказ за въвеждане на фалит на физически лица.

20

Бахуро

преди 4 години

Със смесени чувства съм...

19

Анонимен

преди 4 години

До vladyЗакона за банките епирет от БСП. .Провери. След това беше бума на кредитите,когато хората бяха наивни и теглеха масово,после изреваха.

18

vlady

преди 4 години

До АнонименЧСИ бяха въведени преди управлението на БСП.

17

Анонимен

преди 4 години

При заем от 500 лева, никой няма да ти иска след месец или два 5000 лева.

16

Анонимен

преди 4 години

ЧСИ -тата са едни банални мутри,само ,че облечени в закон. Кой имприе мутренския закон. БСП със Станишев и Май Манолова,която уж сега се загрижила за хората с лошите кредити Колкото е виневон този,който е взел и не може да върне,толкова е виновен и този,който му е дал,и си сменя лихите по всяко време. Да не говорим за монополите,които съдят хората за дребни суми или за прехврляне на номера в друг оператор без те да знаят,и в един момент се оказват,че за нещо дребно дължат кинти на тези мутри.

15

селянин

преди 4 години

законно ли е да вземеш 500 лв заем и след месец два да ти искат 5000 от лихва

14

Рекет

преди 4 години

Един ЧСИ от Бургас беше успял да предизвика международен скандал, като си беше позволил да задържи кораб под чужд флаг, така че сами си правете изводите.

13

Анонимен

преди 4 години

в друг сайт пише че този бачкал към друго чси - Кръстю Ангелов. В гугъл може да намерите информация за него. Не е розова...

12

Анонимен

преди 4 години

До 14въпроса не е в това. Щом някой е взел пари и не ги е върнал е нормално да има структура, която да се занимава принудително събиране на дълговете след постановление на съда. Това което не е нормално са размерите на комисионните които въпросните ЧСИ си самоначисляват.

11

Анонимен

преди 4 години

И всички от всичко разбират, сега ЧСИ специалисти се навъждат :D

10

Анонимен

преди 4 години

Няма значение за каква сума, взел си, не си върнал. ама българина никога не е виновен сам пред себе си :D, все някой друг му е крив, я законите, я други хора...

9

34654567

преди 4 години

На теория ЧСИ-тата не са виновни, а са просто едни изпълнители на присъди. На практика положението е доста по-различно. "Осъждат" се хора по бърза процедура, крадата се и се преписват имоти с помощта на ЧСИ, спомнете си случая с жената от Враца, който БТВ разнищи например. Камарата на ЧСИ налага смешни наказания, колкото и да безчинства едно ЧСИ наказанията в началото са служебни...например 10 000 лв. Крайната мярка изхвърляне от камарата е неприложима. Безконтролни са ЧСИ. Нека има малко бомби.

8

доктор М...

преди 4 години

До Анонимен 8Нали не мислите, че някой сиромах, който е теглил 500 лв бърз кредит е взривил колата. Такива "шамари" се раздават за по-сериозни суми.

7

Дедо

преди 4 години

Моята кола що никой не я взривява на времето?А вашата/

6

Анонимен

преди 4 години

Простия народ дето взима пари и не връща ЧСИто дето си върши работа му виновен, *** хора !!!

5

Митко Бомбата

преди 4 години

Пред бомбата всички са равни.

4

Анонимен

преди 4 години

ЧСИ-тата са маша в ръцете на необяснимите мултимилионери за оскотяване и ликвидиране на нацията. Тук има много работа за г-нИван Гешев. Спешно трябва да тръгне е правилната посока. Яко момче е, ще му стигнат силите.

3

Шопо

преди 4 години

Жалко ! А човеко е учил право...