27

Анонимен

преди 4 години

щом не е член на ГЕРБ значи е по-мaлкото зло

26

akud

преди 4 години

столичани на вас се пада честта да заличите комунизма сега и за винаги. никога повече бсп

25

Анонимен

преди 4 години

Пак ще си ги изберете същите. Стига сте се правили на интересни.Все едно не съм го виждал този театърл, дето се разиграва толкова години - всеки по улицата плюе срещу сегашното "Ръководство", а после пак същите си ги избирате......

24

АНТИ

преди 4 години

23, Май никога !ДС командва и сега.Крадливи комунисти са днешните капиталисти, дето си направиха фасадна демокрация.

23

Анонимен

преди 4 години

Другарката Фандъкова и другарката Манолова. Кога най-сетне ще изберем някой неопетнен от комунистическото минало?Колкото по скоро , толкова по-добре.

22

сф

преди 4 години

Малко се чете в тази държава ! Четете историята не само на собствените си населени места, а и тези по света. Ще се убедите, че градовете правят най-доброто си развитие, когато са управлявани от мъже, професионалисти, визионери. Сега ни зомбират с медийна пропаганда да си изберем по русата "фаворитка" Не, аз не искам града ми да се управлява от блондинка. Предпочитам плешив архитект !

21

Директор на цирк

преди 4 години

Как няма да са благоприятни настроенията в малките общини, когато гласоподавателите на там са стиснати за гушите, особено тези, които те или роднините им работят на някаква държавна работа. Заплахи, че ще останат без работа, шантажи и какво ли още не, ако не гласуваш за правилната партия. Т. нар. социологически агенции да отидат на място, да видят каква диктатура е, пък тогава да пишат. 27

20

знам

преди 4 години

че статията е поръчкова. Демек Мая костинбродска Галева може да прави много грешки, но народа уж иска промяна. Но промяната не винаги е добра. Другарите са огладнели и после пак грешки, извинявам се но продължавам.

19

Екшънмен

преди 4 години

Абе давайте да ставаме кралство и да ги прекратяваме тия циркове... пардон - избори

18

Анонимен

преди 4 години

До Да за Фандъкова !!!"нейн"???? Толу-що ми реши проблемът - няма да гласувам с неграмотна ***

17

Анонимен

преди 4 години

Без знамение - стар, нов, все повърня. Всичко краде и ще продължава да краде. Хора, моля спрете да се надявате че нещо ще се промени. 30г го доказаха че няма надежда.

16

Анонимен

преди 4 години

Камелийка защо не се върне в училище, за да научи, че сравнителните степени "по-" и "най-" се ползват за прилагателни имена или наречия? Надолюбвам е глагол и не може да има най-недолюбват! Ако държи да е така да си направи от глаголът прилагателно, та да стане "най-недолюбени".

15

Да за Фандъкова !!!

преди 4 години

Нека да подкрепим Фандъкова за поредния нейн мандат за столичен кмет. Много работа се свърши за последните 10г. нейно управление, но наследството от управляващите преди нея беше лошо. Затова още много работа има за вършене. Фандъкова има волята да довърши нещата. Подкрепа.

14

АНТИ

преди 4 години

Щом си ти човек на кмета,знай - работи ти късмета.А пък обещанията празни,са за наивниците разни.

13

Анонимен

преди 4 години

Избор за кмет се прави по индивидуални качества,не по партия.Предпочитам градът ми да бъде управляван пт архитект или инжинер не от учителка.От млад,не от 55+ годишна лелка.Не ми трябват БСП и ГЕРБ в моя град

12

сф

преди 4 години

Аз лично предпочитам арх. Игнатов пред русите фаворитки /Данчето и Майчето/. Столицата се нуждае от кмет мъж, професионалист, визионер. Четох програмата за управление, намирам я за мн. добра. За сега като човек патриот с десни проевропейски убеждения единствено ме притеснява факта, че Игнатов не е заявил категорична позиция по отношение на позорния символ на руско-съветския империализъм - *** . Ако каже, че ще го рушне с огромно удоволствие ще гласувам за него.

11

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ(Гепим и Е..м Робите в България) бяха дотук!Ще спечелят дедовия!

10

да видим

преди 4 години

Дори да спечели Фандъкова, което никак не е сигурно предвид очаквания балотаж, ГЕРБ със сигурност ще загуби мнозинството в общинския съвет (което и сега формално нямат - 30 от 61). Предстоят интересни времена..

9

Воля за Портних

преди 4 години

Нека да подкрепим г-н Портних за следващия му мнадат като кмет на мороската ни столица. Той реши много проблеми, изрина камарата камъни пред общината за да няма проблеми. Успех.

8

Анонимен

преди 4 години

Имам особеното усещане ,че София и Варна ГЕРБ ще загубят. Така сочат предварителните допитвания.А от там нататък ще следва срив.