110

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 108 Ааа, за селата в Русия не си прав. Гледах съвременен руски игрален филм където показаха руско село. Коптори, легла печки , улиците земя , имаше само един магазин където смятаха със сметало.Само една стара Лада.Показаха и дечица, облечени в национални носии.Те милите дори не подозират какво бъдеще ги очаква.Селата в Русия са замръзнали в 1917г.Нашите села са чудо ,пред техните.

109

Я па я..!

преди 4 години

Един въпрос ме измъчва. За чий съхраняват тези изключително пандемични ,смъртоносни вируси , вместо да ги унищожат.Дали не са замислили нещо ?

108

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще се превърне във вектор на заразата.

107

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Пример за най-силен контраст мога да дам с произволно село в Италия или Франция и произволно село в Русия."Така аз ще ти задам един въпрос от две части и ще приключим дискусията. Как смяташ колко е степента на УРБАНИЗАЦИЯ на запад и въз основа на това колко е степента на държавно финансиране/подпомагане/спонсориране на селските райони? Изравни тези стойности в Западна Европа и Русия и след това ще говорим. Разбери отдавна не става дума за технологии вече а за финансиране.

106

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Я ми кажи нещо руско което ползваш у вас: фотоапарат, телефон, кола, някакво медицинско оборудване, компютър, електроуред..."Ех МИСЛИ МИСЛИ ама май не можеш. След разпада на СИВ практически производството на всякакви комунални стоки беше прекратено - факт.А ти смяташ напредъка на една страна по най-видимата част - комуналните стокиТогава КИТАЙ е ВЕЛИК произвежда всичко...Русия е под санкции реално от 1917 - Ето ти пример произвели са повече вагони за 2019 от колкото ние имаме.

105

Анонимен

преди 4 години

До Боби 97Често пътувам до Русия и до Западна Европа... Айде на мен да не ми обясняваш колко са напреднали руснаците. Я ми кажи нещо руско което ползваш у вас: фотоапарат, телефон, кола, някакво медицинско оборудване, компютър, електроуред... поне едно нещо което да е "сделано в Русия" и сфера на технологии в която да са изпреварили останалия свят. Пример за най-силен контраст мога да дам с произволно село в Италия или Франция и произволно село в Русия.

104

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби стига с тая русофилия бе, ти си по-болен от нея и от Николай Малинов.

103

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Боби, Москва не е Русияя и това е най-лошият пример за някаккъв руски напредъкк да ми цитираш какво било в Москва за която работят 100 милиона души."МОЛЯ Я ПАК ПОМИСЛИСОФИЯ която генерира сигурно повече от половината БВП на България не е България и останалата част от страната не я храни?Цялото източно и западно Крайбрежие на САЩ два МЕГА МЕГАПОЛИСА не са САЩ и не само останалата част от САЩ а и част от света не работи за да ги храни?Добре Вземи Санкт Петербург или Владивосток

102

Анонимен

преди 4 години

Нищо не пазят май...

101

Боби

преди 4 години

До яверт"Няма нужда да търся нищо в и интернет от 20 години живея на запад и познавам повече руснаци от теб. та пия вода от извора."Вярвам ти, но просто помисли сметни 2 и 2 и след това пак помисли. Според теб Руснаците МАСОВО са бягали на запад след 1991г когато отвориха границите.Ако Милиони както се опитват някои медии да ги изкатрат за емигрирали трябва да се чуе и в други срани не само в Израел че има големи компактни Рускоезични групи които дори влияят на политиката на съответните стра

100

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби, Москва не е Русияя и това е най-лошият пример за някаккъв руски напредъкк да ми цитираш какво било в Москва за която работят 100 милиона души.

99

Анонимен

преди 4 години

До РусияЯсно е че си много ***.

98

Анонимен

преди 4 години

Тия ще се унищожат сами.

97

яверт

преди 4 години

До БобиНяма нужда да търся нищо в и интернет от 20 години живея на запад и познавам повече руснаци от теб. та пия вода от извора.

96

яверт

преди 4 години

Той не разбира, те му плащат да натиска клавишите.

95

Русия

преди 4 години

"Според BBC"Ясно..

94

Боби

преди 4 години

До яверт"Товариш, някога бил ли си на запад от Калотина. От над 50 години улиците на запад се мият с машини."Значи много са интересни хората които не премислят и проверяват нещата преди да ги кажат в Ефир.Комунизъма в Източна Европа беше 45 години а колко години вече е Капитализъм и на по-добро място ли живеем?А за да видиш изостаналите Руснаци колко аджеба са изостанали и то спрямо нас те съветвам да потърсиш в интернет парада на комуналните служби на Москва - Да и такова нещо има.

93

Боби

преди 4 години

До Анонимен"тия се пръснаха да се взривяват сами. ако не от радиация - ще се затрием от болести, изкуствено създадени от човека. пияни, миризливи ватенки"ЕТО ОЩЕ ЕДИН ЧУКЧА ПИСАТЕЛ НЕ ЧИТАТЕЛ И ОПРЕДЕЛЕНО НЕ МИСЛИТЕЛ"Вектор" се намира в Колцово, недалеч от Новосибирск."Това е в Сибир естествено Централна Русия. А Въпросния човек е пропуснал новината че оня ден във този регион заваля първия сняг за годината ...Служител/ка е пуснал/а ТОПЛОТО, но в крайна сметка е предизвикал Пожар

92

Боби

преди 4 години

До Krom"До Боби - А какъв е този, който се обръща към опонентите си с Индивид? Културен? Начетен? Или безпомощен?"Кром, не мога един човек да го нарека *** защото е НЕВЕЖА в дадена област. Той може да е ГЕНИАЛЕН Композитор на Музика и нищо да не разбира от Болести.НО ВЪПРОСНИЯ ИНДИВИД каза"Ако някой русофил още не разбрал, от къде идва чумата, сега вече е научил."Не мога да го нарека *** заради убежденията му, но те определеноНЕ СА ХУМАННИ и за това го наричам ИНДИВИД

91

Анонимен

преди 4 години

тия се пръснаха да се взривяват сами. ако не от радиация - ще се затрием от болести, изкуствено създадени от човека. пияни, миризливи ватенки