26

Лунгур

преди 4 години

Русия не къса с никакво минало.Това е в главата само на нашите предатели от България.България и българите отново са в плен на фашизма и на глупостите и измамите на Западните ни псевдо "приятели".

25

Анонимен

преди 4 години

Следваща та им стъпка е да приемат Исляма и да Обявят путинско комунистически халифат

24

Анонимен

преди 4 години

русия вчера днес утре все си е свинарник закривайте го

23

Европеец

преди 4 години

Русия може и да скъса със съветското си минало, но не и българските русофили!

22

Koe

преди 4 години

До АнонименТогава къде е Комунизма??? :) хахаха На Запад или на Изток ? Щото в Англия си е баш комунизъм, а САЩ не са излизали от него. Просто камуфлаж правят, че е демокрация. Тяхното ДС си управлява от ВВС насам.

21

Анонимен

преди 4 години

На Рассия нещо са и гръмнали законите , това не са само атомни, биологични или разните му там изгорели гори. Единственото решение е спешна продажба на последния модел СУ 954-Ях (Папугай) и ракетни системи С-428 спиращи прелетните птици по пътя си на Дисни. Ще ги изложат в Дисниленд да има на какво да се подиграват децата.

20

Анонимен

преди 4 години

Щом къса с комунизма, то значи отново са въведени крепостните селяни. Не могат да емигрират, защотото никъде не ги искат.

19

Анонимен

преди 4 години

"Но почти 100 години по-късно е абсолютно немислимо да си представим, че децата от различните прослойки биха имали различни права." - незнам за Русия, но в България в хубав университет се взлиза само по гръб, с пари в плик, с връзки или по Герберска линия.В Западните страни пък хубав университет струва 20 години дългове. А най-престижните приемат на лобистки връзки.

18

Профан

преди 4 години

Всяка от тези наредби е в същността си права. Като по законите на Лао Цзъ и Конфуцианството са писани. С мъдрост, не с хитрост. Но кой да разбере...

17

Анонимен

преди 4 години

Това не е късане с комунистическотоминало, а актуализация на нормативнатабаза. Българските джурналистки чупяттъпомера.

16

Анонимен

преди 4 години

Русия е посткомунистически бардак .Перспективите са все по голяма ислямизация .ТСВ ще е следствие на сатанисти като съюз между православието и исляма.Позорен акт .

15

АнонимеН

преди 4 години

РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ ЧУДИ КАК ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА ОСТАНЕ ЖИВ!!!НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е НАЙ-ПРОСТОТО В ЕВРОПА НО И 1% ДА СЕ РАЗБУНТУВА ТОВА Е КРАЯ НА РЕЖИМА ТАМ И ТЕ ГО ЗНАЯТ!

14

панчо

преди 4 години

До Анонимен 21зааащо така?

13

хъша

преди 4 години

от кога чакам да паднат тези хиляди важни закони та да се преместя в русия защото качеството на живот там ще цъфне и върже веднагаевалла на гения медвед който най накрая намери болния зъб за всички страдания на страната си и пътя към незабавен просперитетабе цял свят се чуди и мае къде им е бил проблема на руснаците а то било там някакви си стари закончета

12

Анонимен

преди 4 години

Уф, омръзна ми този еврейской союз .

11

бай ганю

преди 4 години

тва да им беше проблема на руснаците някакви си 20 000 глупости за които никой дори не знае а дори и да знаеше никой не спазва подобни простотии още от съветско времес тези размърдвания медвед няма да изведе страната от батака на корупция олигарсия и грабежа на обикновенния руснак от хората на властта

10

Анонимен

преди 4 години

Дрън, дрън, советски союз... минало свършено време.

9

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

къде има дежурен лекар да ми закърпи зaдникa че ми го разпраха? Плащам със сфиpки, че неам осигуровки....

8

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са единствените от бившия соц лагер, които все още се обиждат, ако се каже нещо лошо за тоталитарния им режим или комунистическите им диктатори. Всички останали страни го преодоляхме това време и не искаме да се връща.

7

Анонимен

преди 4 години

Какво ме интересуват вътрешните проблеми на Империята на Злото?