9

Анонимен

преди 4 години

Кобрата нападна Тайсън Фюри: "Той е клоун и плямпало"Каза клоунът плямпало.

8

Анонимен

преди 4 години

А ти каква разлика имал от Фюри?

7

Вихър

преди 4 години

Разликата между Фюри и Кобрата е следната:-За разлика от Фюри, Кобрата плямпа, но няма на какво да стъпи.Фюри говори като Мохамед Али, но думите са му подкрепени с действия - излиза на ринга и се бие.Да, не е нокаутър, не е атракция на ринга, но разбира бокса в детайли и открива слабите страни на пративника.Статистиката му е категорична!А както се казва - числата не лъжат!Ако се състои такъв мач ще викам за Кобрата, защото е българин, но ще си заложа парите за Фюри!

6

Хм

преди 4 години

Когато предизвикваш постоянно съдбата (джени-суши, развода) и получаваш постоянно удари от нея, трябва да знаеш кога да спреш.

5

Обаче

преди 4 години

Ако падне после от него голям майтап ще стане.

4

Вихър

преди 4 години

Нека да погледнем фактите, а те са следните:1.Кличко разнасяше Кобрата като *** из ринга и го нокаутира в 5-ти рунд.Кобрата нямаше никакъв, абсолютно никакъв аргумент срещу Владимир.За разлика от него Тайсън Фюри свали Кличко от 'трона' и му взе всичките пояси.До тук нещо неясно?2.Фюри се би с Уайлдър, когато не беше във форма и се държа много добре в този си мач.Кобрата, освен цитирания мач с Кличко не знам да се е бил с друг топ боксьор?Вие знаете ли?

3

Sicht Punkt

преди 4 години

Промоутърите ли му вкарват тези финтове в главата, но ми се струва, че скоро пак ще има:"продължаваме напред". Жалко, че имаме боксьор с толкова ниски морални ценности. Да не забравяме, че Фюри потроши Уайлдър и само съдиите покриха "животното".

2

Анонимен

преди 4 години

Присмял се одран на одраскан ...

1

Анонимен

преди 4 години

Кой го казва .Ако има по -смешен от Гришо , волейболистите и футболистите ни ,е Кобрата.