42

Анонимен

преди 4 години

Дайте запис бе. Като катастрофира бащата на президента, Цецо заля медиите със записи, а са само ми се обясняват като е...ни моми

41

мак

преди 4 години

Анонимен 40, нали се оказа увреден гръбнак, уж. Първо бе ключица, после рамото май и най-накрая в София й откриха увреждания на гръбнака. Уж. За да оправдаят транспорт с хеликоптер. Но я караха в София заради ключица, което е и смехотворно, и нагло.

40

следващия Скандал

преди 4 години

Причината е вероятно малко часове зад волана , в Германия има специални Обучения примерно на водна настилка каране с повишена скорост и.т.н у нас не съм чувал , часовете на Шофьорки курс са много малко и никакво Качество на обучения , следващият скрит Проблем и Скандал в България

39

Анонимен

преди 4 години

Занимават ни цяла седмица със счупената ключица на Караянчева. Явно това е топ събитието в България.

38

Анонимен

преди 4 години

Оставете жената на мира.Хич не ми дреме ГЕРБ, НО НА ВСЕКИГО СЕ СЛУЧВА. Айде сега да търсим под вола теле. Нека се оправя и това е.

37

baysando

преди 4 години

Имам само един въпрос:Ако не беше кортеж със светлини и сирени. които са изплашили и объркали другата шофьорка, а нормално движещ се по правилата служебен автомобил, без светлинни и други екстри, дали щеше да има инцидент ?

36

ПроСоТо

преди 4 години

"Милиони километри на година"!!!!!!!И това го заявават гордо?!Тия за АВТОМОБИЛНИ състезатели ли ги калесаха,или да седят в Парламента и да творят закони?!..разстоянието до Луната е 384 000 км...Нашите ПАРА Зити са ходили до нея и обратно НЯКОЛКО пъти!..И не ги е срам да декларират това!!!

35

Анонимен

преди 4 години

Абе тая ли беше дето прати Пекин във Виетнам. Не си заслужава да се коментира такава Умна сеяндурка.

34

асдф

преди 4 години

Коланът е задължителен, ако автомобилът има такива монтирани, имах лада и тя нямаше коляни отзад и затова не можеше да им напише акт никой полицай, но в тази колица дали няма колани отзад, а?! Как мислите. Тия верно са мега ***.

33

Анонимен

преди 4 години

NE E ZADALGITELNO DA SE POSTAVJA KOLAN I DA SE NOSI BELJO-BIKINI

32

Радослав

преди 4 години

До АзЗащото в тях се возят "богопомазани" и не трябва раята да им нарушава кефа като ги бави да стигнат до следващата маса където да плюскат отново за сметка на същата тая рая която те толкова пренебрежително искат да разкарат от пътя си! Ти прасета не си ли виждал как се юрват в *** когато им се сипе храна? Представи си същото, но прасетата са на два крака, а не на четири! Ще закъснеят с някоя минута и ще вземат да залинеят горките. Сакън ще вземе да се свърши храната в ***!

31

Българ

преди 4 години

От къдя на къдя тия ше са със специален режим, за къде бързат???

30

Анонимен

преди 4 години

Инструк,ията на НСО отменя ли закона, защото там пише, че пътниците на задната седалка трябва да са с колан?

29

милиони километри?!

преди 4 години

Ако е истина за милионите километри на година извозване на по-равните -това е скандално. Специален транспорт, и то "милиони" километри обгрижване за номенклатурата. Надявам се,това за милионите километри да не е точно. Докога специално обгрижване за номенклатурата?! Закривай УБО!!! Престъпния режим падна през 1989г, а привилегиите останаха, как е възможно?

28

Аз

преди 4 години

Не мога да разбера защо колите на НСО трябва да са със специалиен режим. Пожари ли гасят, болни ли транспортират, престъпления ли предотвратяват?

27

рфл

преди 4 години

В БГ шофьорите, дори от НСО, толкова си могат. Хората са казали "бързай бавно". 700 убити в птп на място годишно, вкл над 30 деца. Да не ги уби НСО? Българина е откровено смотан и гледа да навакса време на пътя, но колкото и да навакса, той не знае какво да го прави, не е германец. И от яд затова всичко му пречи. В развитите държави политиците масово са с велосипеди, ние тук забраняваме велосипеди и тротинетки. Лесно се посочва НСО но това е национален проблем.

26

съставен ли е АУАН?

преди 4 години

Ако полицията не състави АУАН-това ще е превишаване на власт, и ще отиде случая към прокурор за преценка. напомням,че глобата е символична-50лв, и не е въпрос на ниския размера на глобата, а на принцип-за еднаква важимостн на правилата. Налагането на глоба е неизбежно ПО ЗАКОН, и е с възпитателен ефект КЪМ НЕГО И ДРУГИТЕ ЛИЦА,ако пътникът е бил без колан.Според чл 184 ЗДвП глоба се налага и на шофьора, ако е возил пътник без колан-също 50 лв. Инструкция не отменя закона-тя е правно нищо в случ

25

Да 6е!

преди 4 години

"Още повече автомобилът се е движил с допустимата скорост"!?!?!Ай стига 6е! Наистина ни вземат за ***!Май тря6ва цялата държавна структура да се из6уши!Аман от тикви, калинки, пионки,***, корумпирани 6люстители на реда и кафяви "журналисти".

24

СП

преди 4 години

Ще видиме на изборите.

23

Анонимен

преди 4 години

Ами така става като спазвате инструкция, която не съответства на закона!Колани се слагат задължително независимо къде се вози пътникът!Явно доста подценяват интелигентността на хората, които им четат безумните изказвания!Важна е поуката, че независимо кой си и в каква кола се возиш, ако не спазваш правилата рано или късно страдаш!