93

Анонимен

преди 4 години

Идва зима. Скоро проблемът ще бъде решен. Фукльовците с тротинетките пак ще влязат в колите.

92

ГАДОРЯН

преди 4 години

Леле! От човека май просто животно нема. Да ми говорят против тротинетки и ел коли. С или без тротинетки, паразитиращото човечество ще бъде сериозно редуцирано. Крайно време е. Я Йелоустоун, я някоя глобална войничка с или без гъбки за гарнитурка. Споко. Вселената е много добре смазан механизъм. Дали има Часовникар не знам. Но ......

91

Аз

преди 4 години

На тая статия могат да повярват само ......

90

Анонимен

преди 4 години

Тия са се объркали - екото е идеология за да се накарат нормалните хора да купуват иначе излишно скъпи неща, а и да затапи китайците щото те по дефиниция са си с мръсни технилогии та да си купят нещо западно. А сега тия за кой работят? Руски шпиони

89

г. Леонид Решетников

преди 4 години

Братя българи, призоваваме да блъскате тротинеткаджиите където ги срещнете. Те са монархофашисти и крадат народния хляб, крадат хляба на децата ни. Всеки използуващ тротинетка е буржуй и враг на народа, а тротинетката му трябва да се конфискува в името на народа. Не страхувайте се, че ще лежите в затвора. Ние ще направим преврат и ще ви извадим, ще ви направим партийни членове. Ние Цола Драгойчева, която взриви църквата със 700 фашиста освободихме, та вас ли няма да освободим.

88

Анонимен

преди 4 години

Дори и с десет процента да намалее автомобилният трафик в големите градове вследствие масовото навлизане на Ел играчките е голям плюс.Лицемерието обаче няма граници,на практика "ние" какво правим вместо да поощряване собствениците на тоя вид транспорт ние почваме да налагаме регулации и"правила"за тях!

87

Нищо ново

преди 4 години

На тези "учени" ако им платят да докажат, че велосипедите са по-вредни от колите, и това ще направят без проблем. Нали и те се произвеждат от пластмаса и метал - каква е разликата с тротинетките.

86

Онанимен

преди 4 години

Ел. тротинетките в България вечер ги зареждат на ТЕЦ-Перник и ТЕЦ-Гълъбово. Така двата теца стават напълно екологични иизхвърлените газове миришат само на цветя.Всички са доволни и щастливи, най-вече фирмите, които предлагат услугата, защото не плащат данъци.

85

Анонимен

преди 4 години

Интересно,как производството на един50 местен автобус който тежи между15-20 тона е по екологично от производството на 50 тротинетките които тежат50×15 кг.=750кг.

84

Анонимен

преди 4 години

За САЩ безспорно са много вредни ,дебелите американци ще започнат да ядат по малко храна, а от това ще гладуват селскостопанските производители които пострадаха от войната с Китай.Второ САЩ ако няма икономическа полза за бюджета нещо ,то не се води за екологично, Трето в сащ няма добре организиран обществен транспорт ,така че е добре да се кажат няколко добри думи за това вместо американците да се научат да ходят и да се возят на тротинетки , няма пари в бюджета от това.

83

Анонимен

преди 4 години

Даже от икономическа гледна точка тротинетките и велосипедите носят повече вреди, отколкото ползи. На един му е по-бързо и по-евтино, но на хиляди други им се удължава времето за пътуване, а който не е с градски транспорт му излиза и по-скъпо заради задръстванията породени от стесняване на улиците заради велоалеите.

82

Анонимен

преди 4 години

Страната която излезе от Парижкото споразумение за климата,с лидер арогантният рижав т'ъпънар направила"изследване"и установила колко вредни билиЕл- тротинетките,нямам думи!

81

Анонимен

преди 4 години

Освен написаното в новината, тротинетките затрудняват движението и с това предизвикват по-голямо замърсяване на въздуха.

80

Абсурд

преди 4 години

Тротинетките цакат мутродържавата и мафиотски ни бизнес,това е целия проблем.

79

Писна ми

преди 4 години

Аман от вегани бг ***. Как въобще ви минава през акъла да сравнявате 1 автобус с 1 тротинетка? От автобус/тролей/трамвай само метрото е по-ефикасно. Да не говорим, че вече новите автобуси са на ток/газ/метан. Тротинетките с децата пред блока, НЕ на пътя!!! НЯМА инфраструктура за колела/тротинетки/ройлери!!! Спрете да ги ползвате насила, защото било модерно. Държавата се разпада, като стар панелен блок, а си мислите, че живеете в центъра на Лондон. Нормални хора ще ви лежат, за да карате на пътя

78

Анонимен

преди 4 години

статията е пълна тъпня.А тези който са правили това "изследване" да ги затворят в един гараж и да запалят еди дизел-команрейл за десет минути.Па тогава да ги нидя какво е мнението им!

77

Анонимен

преди 4 години

Тънкият момент е, че автобуса превозва повече хора, на по-голямо разстояние и за повече време. Отделно, че батериите правят електрическите превозни средства силно вредни от екологична гледна точка. Затова и ел. коли са по-замърсяващи в сравнение с бензиновите и дизеловите коли.

76

тротинетките са вред

преди 4 години

ни за държавните хранилки.От един автомобил можеш десет кожи да смъкнеш,данък винетка,преглед,гражданска ,глоби ,ддс и акциз на бензина а в кат колко са такси оле майко.А от тротинетката нищо е как нема да е вредна.Въпроса е за кой.

75

Анонимен

преди 4 години

A автобусите, които пътуват полупразни или с двама пътници вътре?Каква вреда нанасят те тогава? Аз разбрах от написаното по-горе, че когато сме натъпкани като сърдини в един автобус, трябва да изпитваме удовлетворение, че сме полезни за околната средаа пичът с тротинетката, когато види автобуса такъв пълен, трябва да му стане кофти и да се засрами, че пръска из цяла София едни такива вредни емисии.

74

Кратун

преди 4 години

Абе няма такова нящо! Вече изядох една ел. тротинетка и нищо ми няма!