65

Тоничен,

преди 4 години

емигрант егоист, безплодна, той Господ си знае работата, не и трябва да ражда деца за чужда държава, ще умре сама и изоставена от всички...

64

Анонимен

преди 4 години

Прозрението... от другата страна на света.

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 85С образованието е сложно. Че правят героизъм - правят. Винаги има хора, които ще си вършат работата съвестно независимо от заплащането. За образование и наука трябват пари, и това не е просия. А в България този сектор системно се пренебрегва. И не, че няма пари - като функция от БВП, България е по-назад и от Румъния. Друг е въпросът, че дори и да се изравни финансирането (като процент от БВП) със средното за ЕС, пак парите ще са крайно малко за качествен скок. Икономиката е зле.

62

Анонимен

преди 4 години

до 84Донякъде скъм съгласен с коментара и може би наистина нашите учители правят героизъм за да учат децата ни въпреки всичко ?!!!! Друг е въпроса и друга е темата, КОЙ, КОЙ не иска да има добре образовани деца, а после и нация ха сетете се сами !!! Някой пак от същите беше изрекъл-Ако искаш да дебилизишраш една нация първо удари образованието им !!!!!!!Та със сегашните рИформи там какво се цели ???????

61

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82Всъщност, образованието и сега е относително добро, особено имайки предвид в каква дупка са натикали сектора. Ето - пишат тук хората, използват статистически, икономически и технически термини, разбират от наука, култура, история и литература. Имат собствено мнение. Някои дори пишат грамотно. Какво искате, трябва да се радвате, че със заплати, по-ниски от тези на шофьорите, учителите и преподавателите в университетите осигуряват такова ниво.

60

Анонимен

преди 4 години

Ха ха я пак -образованието в нас било на високо ниво па смятайте на какво е в така бленуваните от някои "цивилизовани" странти на Запад ха ха па да не коментирам какво беше по време на соца ха ха !!!Та тук не са спрели да коментират в колко голяма криза е образованието ни, и който дойде все рИформи прави както в здравеопазването ни и то същото !!!

59

Невъзвращенец

преди 4 години

Нямало, топла вода все още... WTF... ами турни си един бойлер за 200 лв. и ще има топла вода. Тази какви ги плещи!!!

58

Анонимен

преди 4 години

Боже мой ,един *** твърди че тая женица била успяла???Боже ,мой .Ти си по зле от нея .

57

Анонимен

преди 4 години

"Продавачки с висшо на път и зад път, хира с две завършени висшо"Само като ти прочета "висшото" разбирам, че си пpocт като коркова тапа, пък нека си завършил и на Марс!Най-жалкото в съвременния свят е, че подобни "специалисти" имат самочувствие и се считат за солта на земята.

56

Духай им Петрова

преди 4 години

Даниела Петрова емигрирала от държавата на червените м"аймуни България и отишла при човецитеЯсно....Цитирам:"Беше голям културен шок!...Не знаех какво е компютър,интернет,имеил,кредитна карта защото в държавата на БСП и ГЕРБ няма такива неща.....Живеехме цели четирима души само в една стая в София.....Защото дори в столицата живеят в колиби.....нямаше топла вода а дори и студена а мисля че и сега там още няма топла водаСамо дете без брат и сестра в семейството дет ще ражда само англичани

55

Анонимен

преди 4 години

Е и какво? Продавачки с висшо на път и зад път, хира с две завършени висшо работят за 1000 и ти не по специалноста.Не е от образованието бе хора, разберете го вече. А да не казвам че всички знаем как се вземат изпитите в БГ ...Поредната празна статия, може дори да е платена.За мен - завърших в САЩ, в БГ ми казаха че съм много квалифициран. Върнах се в САЩ, сега заплатата ми е 75000$ на година. Колко е на един висшист в БГ?

54

Анонимен

преди 4 години

Малък но много злобен и завистлив народ.

53

Анонимен

преди 4 години

*** пак се изхожда във форума.Тук си е супер..страхотно...образование..държава..общество...и като отиде някъде по на запад от Белград...и гледа като натровен.Иначе..разбира от всичко и от всички теми...оо...и дава ниски оценки на американци..германци, англичани..плюе по всеки сънародник...появил се някъдв в чужбина...омаловажава усилията и труда му..Това е ***...

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68Ние не сме в дупката и от дупката .. Работим в Капитал Форд - офис клас-А........Сандинистите вярват в турския локум!

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен С политик или политченге под прекритие е излишно да се кореспондира.Ти явно си такъв,защото си нямаш понятие от работа,щом съветваш човек с 35 годишен трудова кариера като хардуерист,който продължава да работи да се хване за работа.Политиците и слугите им са единствената категория,която не уважава истинския труд.

50

Анонимен

преди 4 години

До Сандо 47да поправя - образованието от 75 години насам не е било на ниво, защото партията допусна селияндуристанците по партиен ред да станат висшисти, вместо да ринат гюбрето. Подобни статии се пишат от гореспоменатите, по поричка на една шепа неграмотни БКП-та!

49

Анонимен

преди 4 години

Една българка: В САЩ осъзна, че образованието у нас е на много високо ниво?!?!?!Абсолютна "истина"!

48

Анонимен

преди 4 години

Поредния кьopфишeк на Лoйкo. Това е новата му тактика - да плаща на разни хора да правят реклама на правителството и шaйкaта му. Иначе ако погледнем фактите - те са стряскащи. Това е като изказването на Фандъкова че щом имало пчели в София значи въздуха бил чист. Ама там разни замервания на въздуха и доклади няма какво да ги гледаме.

47

Анонимен

преди 4 години

"На запад бягат негодници да мият чинии и да робуват.."Понеже в БГ всички са предприемачи и бapoвци, а?

46

Анонимен

преди 4 години

С бившия съпруг опитвали....Йога .Изобщо поредната провалена изтрещяла женица .Литературата стана пошъл бизнес .Истинската не се купува.Продават се е такива глупости за неудачниците и *** с които е залят света.