70

Анонимен

преди 4 години

Пишете го и него като жертва на арменският геноцид и готово ..

69

Русия още ни

преди 4 години

Дърпа назад.Над 40% от бизнеса в България се държи от руснаци и всички монополи са тяхни.Но понеже са некадърни и почват да фалират , изтласкани от предприемчиви млади българи.

68

До 77

преди 4 години

Аха почитане на майките и жените.Какви конвенции в Русия те гонят.Рускините още след войната се молеха на българите в Русия да ги вземат.Защо няма една българка с руснак , а хиляди рускини дошли тук.

67

доо Бг в нато и ес

преди 4 години

Русия е много изостанала държава. Добре че вече нямаме нищо общо с тях и сме част от цивилизования западен свят.-------------Ти ли си част от "цивилизования свят" ,бе, цър...ву.ла...нко!!!!!!Поогледай се.......

66

Анонимен

преди 4 години

Аха, "Истанбулската конвенция"........

65

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Русия е много изостанала държава. Добре че вече нямаме нищо общо с тях и сме част от цивилизования западен свят.

64

Нали наскоро

преди 4 години

В Думата приеха за домашно насилие да се счита всичко от средна телесна нагоре.Дори отхвърлиха при бремените жени да е от лека телесна.Че хормоните при тях бушуват и само с шамар и шут се лекуват.

63

Анонимен

преди 4 години

Голуем карък тоя Хачатурян. Ако е имал син да го опъне поне веднъж, можеше и да е жив.

62

Анонимен

преди 4 години

Християнските културни особености са малко странни за нас, нормалните хора ... Значи този християнски чичка яко е пердашил щерките си, поред ... както си е традицията древна християнска ...Отврат!!!!

61

пак евреиски лъжи

преди 4 години

руския закон не прави разлика дали насилието е в семеиството или извън семеиствотоако удариш плесница на някой в Русия те чака обвинение в хулиганство и присъдта в Русия е до 3 години затворвсеки полицейски участук приема оплаквания за насилие от малолетни и ги приемат напълно сериозноповдига ми се от гнисната евреиска злоба на жалките евреи от този Сороски саит - днес.бг

60

Въртиме Сучиме

преди 4 години

и пак до Истамбулската Конвенция го докарахме - така ли бе евреи жалки !!!НИКОГА !НИКОГА няма да позволиме на гнусните ви организации да ни отнемат децата !!!!гнусната евреиска толерастия и гнусния еврейски нео-либерализъм умират, така като умре гнусния евреиски комунизъм евреите веднъж и завинаги трябва да бъдат изличени от лицето на земята

59

Анонимен

преди 4 години

"Според организации за защита на човешките права, сестрите Хачатурян не са престъпници, а жертви.''Да бяха избягали? По същата логика може да се избие половината население на Земята... И да се пишем жертви ...

58

Анонимен

преди 4 години

Рогозин пък е тувинец. Руската федерация е пълна с народи и народностни групи.А Хачеторян е арменска фамилия.

57

Анонимен

преди 4 години

Хачатурян не е руско име.

56

До Гражданин

преди 4 години

Ти прочете ли статията. Става дума за системен тормоз. А и се споменава, че ги е държал като затворници. Не е до едното чистене и пръскане.

55

Бай ганьо 2

преди 4 години

*** как тъй?Нали в рая нямаше убииства?

54

избирател

преди 4 години

Заглавието ли е объркано,че не четох статията?!:)За някакви пенсии Ви е спора гледам.....Четох разбира се!

53

гражданин

преди 4 години

Според мен, са си го убили най-хладнокръвно. Що не са изчистили както трябва? Не е трябвало да ги пръска, но заради едно пръскане да му теглят ножа? Такива случаи дават поле за изява на разни олигофренистки. И да не ми изтриеш коментара! Стига си трил бе!

52

rusnak

преди 4 години

Това е защото си по средствен и не загряваш.

51

Анонимен

преди 4 години

"12 000 хиляди рубли са около 323 български лева. Та не са за завист комшиите"323 български лева са 20 хил японски яни. Живи да ги оплачеш японците.