24

избирател

преди 4 години

:) Ееее то тука голямо "МЕРЕНЕ" било бе. На всичко отгоре извън темата!Спрете се бе.И аз имам апартамент,къща и вила на МОРЕТО.Е просто съм от Варна де! :)

23

Бай Иван

преди 4 години

Нали са "умни и красиви" тея дето ходят в Гърция, едва ли ще им е проблем, че са ги обрали ;) ?!?!

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Скъпие места на юг в Гърция лятото са пълни с американци.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18Пълни ,които се хванаха на рекламата за евтиния исупер условия,и руснаци. Другата година тезе бг,които излъгахте дали поне половината ще ви посетят?

20

Анонимен

преди 4 години

До 19Спри се малко бе! Не може да си таков нападателно и гадно! Да не си на село?

19

До 13

преди 4 години

Убеден съм, че Ница само си я чувал. Хайде отговори ми коя година си купи имота в Хелзинки, в кой квартал, колко плати за квадратен метър жилищна площ и къде изповяда сделката? Какви документи представи? Няма да ти помогне ровене в нета, а аз съм добре запознат. Чакам, отворко!

18

Анонимен

преди 4 години

А значи по нашето море всички били мутри, ама Като ви кажат на вас мутри много обидени ставате :) Смешковци шопскиииВашите глупости за България лъснаха това лято. Морето ни беше пълно с туристи и хората го обичат, без значение от къде са дошли. Вашите комплекси да се правите на някакви в Гърция никой не вълнуват :) и сега морето продължава да е пълно., а вие си цъкайте от клавиатурата на село.

17

Анонимен

преди 4 години

Лоша работа, бабите си изпродадоха нивите и бунгалата на българи, и сега се почва познатата родна картинка ... не можеш да си оставиш вилата на спокойствие, нито да спиш в нея. Надолу е по-кротко, пък цените почти същите

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Има много хора с пари, които са ги изкарали с труд и ум.Ти обаче няма от къде да ги познаваш.Не знам дали са балъци щом американците спестяват за да посетят Гърция.Или може би всички са прости , само ти си наясно с нещата.

15

Анонимен

преди 4 години

Още един пирон в ковчега на Гърция това лято. Мита за тях рухна бързо. България победи във войната за туристи. На лъжата краката са къси :)

14

Анонимен

преди 4 години

Бай Яни. Имам къща в Солун от 2006 год. и ходя там всеки месец на кръчма и на пазар. Много са ти стари спомените за българите в Гърция

13

Анонимен

преди 4 години

До до 5Ти може да имаш в Копенхаген. Аз имам апартамент за живеене в Хелзинки и лятна къща в Ница(Франция). Отговорих ли на въпроса ти?

12

vai

преди 4 години

Страшна из....ме..т са албанците!!!Най голямата и проклета!!След като влезе еврото в Бг,ще настъпят и тук.....Просто в момента нашата валута не представлява никакъв интерес за сърби,албанци и тем подобни....Ще има отвличания,грабежи....Сташна из...мет

11

до 5

преди 4 години

Ти край кое море имаш къща? Не искам да парадирам, но ме принуждаваш. Имам макар и малък апартамент в Копенхаген. Мога и да го докажа. Хайде сега ти баровецо, отговори ми на въпроса край кое чуждо море имаш недвижим имот?

10

Анонимен

преди 4 години

До хахоИ да няма? Ти имаш ли за крадене? Ако нямаш, може ли да то влизат в къщата през нощта?

9

Анонимен

преди 4 години

До Добро УтроКазват това, защото ако хората се уплашат, че ще го наранят, започват да се въоръжават и да стрелят на месо, като най-често страдат тотално невинни хора. А и да не казвам, че случки, като тази с дядодто миналия месец, където го уби брутално един ... пpимат, също се случват.

8

хахо

преди 4 години

То пък има кво да им откраднат на нашенците паралии освен щайгите с домати,краставици,лук и прочее провизии от багажниците.

7

Анонимен

преди 4 години

До 5По-тъпо нещо, не можа ли да изцепиш?Демек, ако си купя ръчно шит костюм от известен шивач за 25000 лева, аз съм супер човек, а ти си ще си ***, че си си купиш самото от H&M?

6

Анонимен

преди 4 години

Полицията нищо не прави, охранителната фирма се прави на ударен и не възстановява щети, а ти по закон, не можеш д а инсталираш капани ... защо пазим крадците?

5

Анонимен

преди 4 години

На гръцката полиция им е все едно за българските селски мутри накупили апартаменти и къщи там.То се вижда манталитета.Ако имаха акъл щяха да си купят в Италия или Ривиерата.Ама бай *** на евтиното в гърция отива и после се прави на велик,че има къща в Гърция..боже пребери си вересиите