93

Свободен

преди 4 години

До ами сега!?И как точно пък Гренландия е територия вече на САЩ обаче не знаели за това...Като ви чета глупостите имам чувството че българите са още кроманьнци(не всички, да не се чувстват обидени мислещите хора)

92

г-н президент,

преди 4 години

изчакайте, задава се по - изгодна сделка. путин още малко фалирва! Аляска вече купихте, ред е на Сибир хахахахахахаа

91

хаа

преди 4 години

ех тоя Тръмп, *** тя Дания да не е като балъшка Русия да продава територия бееее!

90

Анонимен

преди 4 години

ОВЦЪТА ДА МЪЛЧИ, ДОНИ ДА НЕ И МАХНЕ ВОЕННИЯ ЧАДЪР, ЧЕ ТОГАВА ПУТИН ЩЕ ГЕПИ ГРЕНЛАНДИЯ БАРАБАР С ДАНИЯ, И ТОГАВА ЩЕ ВИДЯТ ТЕ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ... ОТ НОМЕР 3 В СВЕТА ПО БЛАГОСЪСТОЯНИЯ ЗА 10 Г. СТИГАТ ДО УГАНДА...

89

акъл

преди 4 години

Белким им дойде акъла на всички дании, холандии и финландии дето гласуват срещу България за шенген и еврото, че самите те са смешни плюнки и когато правят нещо срещу нас то се връща... Само единен и мощен ЕС може да се противопостави на световните тръмпове.

88

Хаха

преди 4 години

На датчаните да не им е изпила чавка ума, да дадат земя срещу зелена тоалетна хартия.Ами абсурдно е изобщо да се мисли, и е неуважително към Дания дори да и предлагат. Да дава земя за някви хартийки дето ги печатат банда частни банкерчета в САЩ.САЩ третира датчаните като ***, земя за стъкълца. Пак много дипломатично се е отнесла датчанката, ако е на нивото на Тръмп ще му тегли една и ще го прати в 3-та глуха.

87

Ибн ебн ал кравар

преди 4 години

размяна баце, тексас за острова, така тексас най накрая ще бъдат и те автономия

86

Митко Банцера

преди 4 години

Доналд Тръмп е пъхал долари в бикините на някоя стриптизьорка, някъде в средния запад, в градче, чието име завършва на "таун", когато е трябвало да слуша лекционен курс по дипломация и сега му личи, ама много му личи колко пропуски има в личното възпитание и в общата му политическа култура.Силно се съмнявам, тази първенюшка наглост да е умишлено търсена, за да се хареса на пияниците от средните щати и да е насочена навътре в страната, а не конкретно към Дания.

85

ПЕНКО

преди 4 години

САМО ЗА ИНФОРМАЦИЯ : ДАНИЯ Е КРАЛСТВО И ТЪРЪТЪП- ТРЯБВА ДА КУПУВА ОСТРОВИ ОТ МОНАРХИЯТА /ЗАЩО НЕ ФАРИОРСКИТЕ / ...-КАКТО МОЖЕ ДА ЗАКУПИ ПРОТЕКТОРАТА КАНАДА ОТ "КРАЛИЦАТА" !?!?!?

84

Анонимен

преди 4 години

Патока Дони да отиде да поиска уважение от Иран и СКорея!

83

Анонимен

преди 4 години

Скандинавците са сметнали намека на Тръмп за подигравка ..

82

Анонимен

преди 4 години

Тръмп иска да е като Путин и да прикачи територия към САЩ...

81

ами сега!?

преди 4 години

Струва ми се,че проблемът се състои в това,че Тръмп счита че Дания отдавана е купена от САЩ/ и в моитe очи също изглежда така/!?Останала е една Гренландия ,спрямо която датчаните не могат да предприемат нищо!?Датчаните вероятно си мислят,че не са се продали,поне една част от тях!?Сега остава да видим кои са прави!

80

Анонимен

преди 4 години

Брюкселските охлюви няма ли да изразят от името на ЕС някаква позиция по въпроса?

79

Олд мен

преди 4 години

Умния винаги отстъпва - няма да слиза на нивото на кукувицата Тръмп я.

78

Анонимен

преди 4 години

..Тръмп нападна датския премиер......Датската министър-председателка...Става въпрос за две различни личности или дефиците в българския?Елче, ти по български гъбата ли квасеше?Едно изречение не можете вече да спрегнете (спретнете новобългарски speech)!

77

Анонимен

преди 4 години

Първо се отнася с Дания сякаш е магазин със стоки за продан, после очаква уважение към САЩ.

76

юбералес

преди 4 години

След оттеглянето от договора за ракетите със среден обсег, се оказва че Дания(ЕС) може да порази Ню Йорк, който е на 2500 км от Гренландия.

75

Анонимен

преди 4 години

Алоо дайте му хапчетата и му сменета памперса на оранжевия. И си пазета децата.

74

Анонимен

преди 4 години

Значи Путин е умен, защото анексира Крим, а Тръмп е неумен, защото е предложил сделка?Интересна логика на мазохисти...