44

Анонимен

преди 4 години

Щом "работещ" е еквивалент на "бачкатор", значи вие толкова сте работили.

43

Анонимен

преди 4 години

Аз избрах лекото и мекото защото вся хубави пари, имам време и не ми се налага, да се чупя от бачкане. А сега, някакви КОМУНИСТИми се правят на важни. Какво следва? Цитати на Маркс? Бачкай тай, радвай се на живота и стига си се опитваш, да миналапеш настроението.

42

Victimized

преди 4 години

До 30Къде прочете да съм писал нещо общо с това, че са българи?Това го казах, понеже и в държава като нашата можеш да правиш това и да го превърнеш в професия, нищо повече.

41

Анонимен

преди 4 години

До ехаАми виж, заплатата ми е 5300 след таксите.Ти, като желаеш, бачкай си, ама бачкатор досега, нишо не е постигнал с труд. Труда то отива, за други хора, при това много евтино.

40

Анонимен

преди 4 години

Игрите са си супер. Тва че умрели 5 парчета някъде, не значи нищо. Те неска ще умрат на пътя у беге повече. Да затворим пътя ли сега?

39

Еха

преди 4 години

Като търсите лекото и мекото - затова ще си останете във виртуалното пространство. Там си останете, защото света ще се движи от работещите хора и нямаме нужда от вас!

38

Анонимен

преди 4 години

До 35Не е важни, колко работиш, а какви пари правиш. Всеки балък може да работи, това не значи нищо и хич не е повод за мярка е по форумите от твоя страна, или уважение от моя.

37

До 12

преди 4 години

До Анонимен - да знаеш, че има хора, дето това го правят и същевременно играят игри, както и още хиляда неща. Това, че ти не знаеш как или не можеш е лично твой проблем.

36

M.

преди 4 години

От 10 години работя в индустрията, правя всякакви игри, играя почти всичко стойностно, което излиза, нямам нужда от друг медиум за забавление и същевременно не съм пристрастен, макс 2-3 часа на ден, уикендите по планини, т.н. Както всяко нещо и това е вредно при предозиране, но ползите са доста повече при адекватен график.

35

Анонимен

преди 4 години

И какъ в проблем, дори и на някой смотан бачкатор, да си цъка игрички? Отиваш в 7 на работа, в 3 се връщаш, душче, хапвал, пийваш, 2-3 часа цъкнала и после биричка с приятели!

34

Анонимен

преди 4 години

Не всяка 8-часова работа е хамалска :) Явно вие толкова сте работили - отивайте да играете игри и не се нахвърляйте като деца :) Това не е говорилня, а сериозен новинарски сайт... Марш да играете, деца.

33

Анонимен

преди 4 години

До яяяИ тея върви го обяснявай на някакви безмзъчни хамали, като бившите ми съученици, който от големата работа, сега могат, да ми целуват подметките ;)

32

Анонимен

преди 4 години

До яяяЗнам го братчед, просто моята работа е за 4-5 часа на ден, ако не броим скучния дейли скръб възка и малоумния ono-on-one, който трябва да справя с тотално непознати колеги. И не ми пиши с главни букви. Работиш съм тежка работа о знам, каква простотия е. А какво да кажа, за бившия си съквартирант? Върти два магазина и всичко му е, да направи отчет и и спекция на склада, три пъти в седмицата, за по 2-3 часа ...И единия ми лаптоп е за 4700 лева, thank you very much.

31

Анонимен

преди 4 години

Добре, а не може ли, да изкарам едни парици, да спра да работя, да сисе полетя на живота, пиене, игри, жени, купони и като свършат парите, пак да по бачкам?&?

30

яяяя

преди 4 години

До 29Не знам какво работиш ти, НО си мисля, че мама и тате са ти купили компа, защото ДА моето момче - работа значи РАБОТА !!!!! Иначе с какво ще си плащаш нета, компютърната конфигурация ??????? Ти си за съжаление, ако играеш на компютър за 2000 лв. , а не знаеш дефиницията на "РАБОТА" :)

29

Анонимен

преди 4 години

До VicimizedПознавам едното от момчетата и последната му мисъл е, че играе за България :D

28

Анонимен

преди 4 години

До яяяА то, ако си мислиш, ме работа означава от 9 до 5 блъскане, дълбоко те съжалявам.

27

Анонимен

преди 4 години

До 25Зависи от работата.

26

яяяя

преди 4 години

Масово хората са безработни и имат време за игри! Коментар 25 си го е казал на място!!!

25

Victimized

преди 4 години

Тази година имаме 2 момчета които играят в различни отбори по DOTA на световното, класирали са се до сега на 9-12-то място и са си гарантирали по около 120 хиляди долара, единия вече е милионер с над 3 милиона долара. Момчетата са професионалисти, и доста други деца го виждат това, Е-спортовете са спортове с много пари в тях и за това се изисква тренировка, а да си играеш вечер след работа е супер, аз примерно играя дота в петък вечер с приятели, не ходим по дискотеки и за това.