24

Хахахааааа.

преди 4 години

СПИШ В ЕВТИН ХОТЕЛ В БЕРЛИН, ЗАЩОТО РАЗЛИКАТА В СМЕТКАТА, СЕ ПЛАЩА С ТРУДА НА СОЦ-РОБА СЕВЕРНОКОРЕЕЦ.КОМУНИЗМА Е ТАМ----КЪДЕТО ИМАКОЙ ДА ПЛАЩА СМЕТКИТЕ.... ХАХАХААААА...ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

23

Отчаяни ходове.

преди 4 години

Бе я си гледайте работата, ще плащам и ще следя къде отиват парите ми да не би да съм Шерлок Холмс, понеже краварите са наложи някакви санкции подтикнати от имперски интересе. Мен никой не ме е питал дали да се налагат санкции на Северна Корея, но пък трябва да съм отговорен и да следя къде отиват парите ми я се..... в *** за настроение. Аз съм против санкциите над Северна Корея. Смърт за капиталистическата върхушка и техните сътелити, ДА ЖИВЕЕ СИЦИАЛИЗМА ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

22

Ами така е..

преди 4 години

Това е мнооооого стар номер, за печелене на западна валута от комунистите.ПУСКАТ СЕ на дъмпинг на западния пазар, евтини стоки и услуги, като загубите от тях се покриват от соц-робите на труда в собствената им страна, които работят за без пари.ТАКА СЕ ПРАВИ И РЕКЛАМА НА СКАПАНИЯ СОЦИАЛИЗЪМ!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Няма по крадлива корумпирана столица като софето..

20

TRU

преди 4 години

Когато плащате с Гугъл Услуга в България от българи извършвана от българи Гугъл взема процент. Да не би САЩ да са по-добри от Корея Япония или която и да е друга страна ? САЩ могат да вземат за виртуална собственост а Корейците -НЕ. Що за логика? Какви са ни САЩ че трябва да им спазваме санкциите ? Дали бихте отседнали в хотел на Северна Корея? Аз бих- нищо не дължа на САЩ.

19

Анонимен

преди 4 години

До 10Те са служили на стената си .... може, да не са били от правилната страна, ама айде сега! Лояността не бива, да се наказва!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Султанът затваря немски журналисти, уволнява шефа на централната им банка, отменя избори и купува руски ракети и немското правителство като акционер е ОК с инвестиция от милиард и нещо на Фолксваген ... без двуличие, моля! Малко срам и от велето

17

пенко

преди 4 години

Тези на които им "пукаше" за Дойче веле ,вече са м/у 65 и 80 годишни !!! А младите поколения не са на вълната на "оказване на натиск -на този и онзи " !!!!!!!!

16

Носталгия

преди 4 години

Какво стана с прочутия германски "орднунг", дето уж целият им живот беше по закони, правилници и инструкции? Как ще излязат на глава с *** и серсеми като севернокорейците, като не могат да се оправят с хитрините на сирийски "бежанци", които нали уж са толкова застрашени от смърт в родината си, че отскачат до там да си прекарват отпуските, ама цоцат германските благинки.

15

Анонимен

преди 4 години

Още санкции към С. Корея докато не стане като "нерушимий союз" СССР - да се разруши. Злото трябва да го бием, за да не ни бие то.

14

Анонимен

преди 4 години

Българите само могат да завиждат на стандарта на живот на севернокорейците, въпреки че СК от 60 години е под жестоки санкции, а България вече 30 години е демократична партньорка на САЩ и евроатлантичка, всички а пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна и политиците се молят на чужди фирми да изнасят заводи в България да им работят българите евтино.

13

Привет от Крим

преди 4 години

До АнонименКрим е руски!

12

Анонимен

преди 4 години

Нощната смяна ли е писала тази статия? Или ви е свършило кафето?

11

Анонимен

преди 4 години

до Европейски гражданинНикакъв европейски гражданин не си, марш в Сибир. Там при путинистите ще ти хареса.

10

Европейски гражданин

преди 4 години

Цялата Европейска общност е един разграден двор . Врата у полето . Широко отворена врата .Няма закони. Няма регулации. Няма реална администрация . Само една сбирщина "политици" намерили лесния начин да "доят" системата. Без да работят.Само един факт . - Членовете на нацистката СС в Белгия ВСЕ ОЩЕ и до днес получават пенсии от Германия .За прослужено време . От 500 до 1200 евро всеки месец. Както и колегите им в Германия и цяла Европа . Демократична Европа . Та... защо не и С.Корея ?

9

Живот в бъдешето

преди 4 години

Защото през 2106 година ООН

8

Циклопа

преди 4 години

ЦИТИРАМ:"Защото през 2106 година ООН приема резолюция, която забранява да се отдават под наем или под аренда недвижими имоти на Северна Корея."КОМЕНТИРАМ:Не знаех, че в днеса работят журналисти-врачки, които виждат и предсказват бъдещето...

7

Анонимен

преди 4 години

който го може, го може! ние, като сме в задникя двор на европа, защо не го правим?

6

Анонимен

преди 4 години

България купува 50 годишни остарели американски машини и нищо не може да произведе, дори пирон, всичко в членката на ЕС и НАТО в вностно.

5

Анонимен

преди 4 години

Северна Корея разработи хиперзвукови ракети и проведе първите успешни тестове.