39

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е на зор завалията. Вместо да дава милярди на лудите в Хонконг да фърлят шишета, да драскат на гробищата и да бъхтът пенсионери, да им прати Бойко да ги управлява. Да видим няма ли да фалира Китай до 10 15 години. За 200млн комисионна ще им разкатае фамилията китайска.

38

да се трепят

преди 4 години

Не ми пука дали едните жълтури ще избият 100 или 200 хиляди от другите жълтури.Ама чакам една стока от Хонконг и ако стане нещо и ми я забавят, вече ще ме притесни.

37

2

преди 4 години

Всички знаят кой стои зад протестите , срущу кого са насочени и как последно ще действа Китай !?

36

До34

преди 4 години

Споразумението с "империята " е 50 годишно,но там едва ли пише че при извънредни положение Китай няма да паркира танковете в Хонгконг.

35

анонимен

преди 4 години

Много *** коментари, какво ги интересува руснаците за Хонконг това сие китайцки град и те решават какво да правят там.Ако имат някакъв проблем китайците руснаците ще са на тяхна страна а не на страната на тези които искат Китай да има проблеми боло ги руснаците ... за Хонконг.

34

Анонимен

преди 4 години

Борящниците да си налягат партенките и да пият по една студена водка, загубиха го Хонгконг.

33

До 29

преди 4 години

А ако всеки китаец се изкенза по веднъж в Сибир, руснаците ще ринат 3000 години, докато почистят :)

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен28Колко масово?Дай някакви числа.

31

Анонимен

преди 4 години

Значи краварите могат да поискат задържане,екстрадация и осъждане на когото нарочат,а Китай в собственият си двор нямал право!Е това то "демокрация"

30

ДртПрч

преди 4 години

Вкусили веднъж свободата на британската демокрация и правов ред, хонконгските чайници трудно се примиряват с червената китайска диктатура.

29

Анонимен

преди 4 години

Ей, русофилчетата, я по-кротко с Китай, че те са милиард и половина, бе! Всеки по веднъж да плювне по Москва и ще гледаме новата Атлантида!

28

Анонимен

преди 4 години

Всичко е заради смъртните присъди в Китай,а корумпирана България праща масово Българи и осъждани на смърт в САЩ!

27

Анонимен

преди 4 години

Никаква демокрация не е това ами си е чист комунизъм, държавна сигурност и прочие както беше и у нас преди години. Жалко за хората, ще бъдат смачкани от държавата. Но в нас положението не е по-розово с назначенията на консули и главни прокурори...

26

Патриот

преди 4 години

Русия може да си проправи морски път до Хонгконг, ако поиска! Само с няколко от новите ракети. Може и да завъртят новия морски канал малко - да мине и през Пекин и през Шанхай :)

25

ХА-ХА-ХА

преди 4 години

Китай е изостанала азиатска държава, а надутата и като балон икономика се държи само на американски заеми. Юанът скоро ще става само за тоалетна хартия. А Пекин ще посреща Булави-те.

24

Анонимен

преди 4 години

Мунчовци, днес темата не е Русия. Вижте си там другите листчета, които са ви дали на ул."Козяк". Защото иначе изглеждате много смешни, веднага си личи, че не сте учили много.

23

Анонимен

преди 4 години

Демокрация по Пекински.

22

Хам Хум

преди 4 години

Много правилно визирате Варна защото именно Варненски съдии масово екстрадират Българи в Сащ и биват осъдени на смърт,нали знаете за какво са зулумите и парализата в Хонконг-заради екстрадицията на невинни в Китай и осъждани с смъртно наказание!Тихо да не събудите ***,яж се салатката ***!

21

Анонимен

преди 4 години

Обърканите Българи. Тука искат свобода, а там да се принвряли, защото вижда казал :) Къде си ве соц сминдухх. Запада да достави оръжие на Хонк Конг и да се брани от агрвсора.

20

Анонимен

преди 4 години

ТЕЗИ ОТ ХОН КОНГ ДА СИ СПОМНЯТ ЗА ПЛОЩАД ТЯНАНМЪН, НЯМА ДА ИМ Е ИЗЛИШНО. ТОГАВА ВБАСТИТЕ ПРЕДУПРЕДИХА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА СЕ РАЗОТИДАТ, АМА НЕ, НЕ СИ ТРЪГНАХА, ЗАЩОТО ИМ БЯХА ДАЛИ МНОГО ПАРИ ОТ САЩ. СЛЕД ТОВА ПРОСТО ЗАТВОРИХА ВСИЧКИ ИЗХОДИ НА ОГРОМНИЯ ПЛОЩАД И ВЛЯЗОХА ДЕСЕТИНА ТАНКА. НИКОЙ НЕ БЕШЕ ПУСНАТ ДА ИЗЛЕЗЕ. МАЧКАХА ГИ ДО КРАЙ. ОТ ТОГАВА В КИТАЙ НЯМА ПРОТЕСТИ.