6

Анонимен

преди 4 години

Който иска пари за труда си е комунист ? А не е ли комунист този, който не иска да плаща на работника си, служителя си или спортиста. Въпросният човек е той самиян комуниста да си подаде оставката и да се прибира в Карлуково.

5

Анонимен

преди 4 години

Без държавата ЦСКА и Левски фалираха на футбол. Останаха Лудогорец и Локо Пловдив но с африкански и румънски футболисти. Националния е последен в група с Косово и Черна гора. Волейбола без държавата загина и при мъжките отбори ако държавата не плати такси , няма да играе в световна лига и отпада. Баскетбола загина без държавата и играе постоянно квалификации на последно-предпоследни места във В група.

4

Анонимен

преди 4 години

Сороcоидско и сексистко изказване да изхвърлим жените от спорта и да идем на гей-парад, всички имат право на достойно заплащане без оглед на техния пол. Ето защо винаги ще сме *** на ЕС.

3

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Нямам представа как е при комунизма, ама при социализма българският спорт беше далеч по-силен от днес. Факт !За олимпийските, световните и европейските медали няма да коментирам. Те са много.Достатъчно е човек да погледне българските рекорди от онова време. Някой от тях ненадминати и до днес ...

2

Анонимен

преди 4 години

Рядко чета адекватни материали в днес.беге.Ясно е, че е препечатано, но пак -поздравления.

1

Анонимен

преди 4 години

Капитализма унищожи спорта в България от футбол до щанги. В клубния футбол вече няма българи или те са безработни на пейките.