9

Анонимен

преди 4 години

Веднъж гледах стари кадри за Мерилин Монро, вкл. мнения на минувачи за нея пред киното в което дават онзи филм с "бриза от метрото". И една жена каза - "всички жени имат това, което има и Мерилин, но повечето предпочитат да не го показват публично". Нищо не бих добавил.

8

Анонимен

преди 4 години

Всяка к-ва си има собствена сърцераздирателна история, с която да оправдава мързела, алчността си и липсата си на морал. Тая я "отвлекли", оная "бяга от мъж насилник", третата има "конфликт с религията". Всъщност искат много пари без труд и да не носят отговорност за дом, мъж и деца. Аман!

7

Ей Сивчо ...

преди 4 години

Един по един почвате да падате усещате ли?

6

шматка

преди 4 години

Тая лъже като за световно.Как така попълнила документите и поручила убежище а никой от имиграционните(и то във Франция!!!)не я е запитал къде ще отседне и как ще се изхранва.Тя като бежанец има право на помощи.Айде стига сълзливи истории

5

Анонимен

преди 4 години

Демокрациятана туй ли учи хората да се събличат и да спят по пейките. Вие ще искате ли дъщеря ви да ходи да се съблича някъде и да си вири краката тя може и да иска ама дали е морално това ? Най-вероятно семейството и я е прогонило за да не петни семейната чест, това си e традиция при тях въпрос на чест. Ако на един самурай дъщеря му тръгне да си вири краката той ще и отреже главата, не е свързано това с Иранскити аятоласи , просто въпрос на чест,, морал и принципи, които липсват на Запад.

4

Анонимен

преди 4 години

Това е проблем на Франция, а не на Иран... може да се съблича във Франция колкото си иска. Във Иран е забранено да се събличаш. А защо спи по пeйките нека Макрон да каже.

3

до 1

преди 4 години

Не ве, свободата да занесеш снимките в полицията е по-голяма ценност...

2

Нане

преди 4 години

Не вярвам на ни една дума на написаното в статията...И, ще Ви, кажа, защо... С тая визия, тая никъде няма да остане гладна...

1

Зелен ЕвроЖендрВеган

преди 4 години

погнусен съм!!