35

Анонимен

преди 4 години

Този мъж е генетично увреден. Жалко, че полицаите са му попречили да изпълни намеренията си до край.

34

Анонимен

преди 4 години

Поля, Поля и ти трябва да гниеш в затвора!!!

33

Ина

преди 4 години

Тук пишете едни коментари, които са гневни към майката. Давам си сметка, че го правите от възмущение и неразбиране. Моля ви, дайте си сметка и вие, че нямате престава какво е да си жертва на домашно насилие (впрочем, има и мъже такива). Не съдете прибързано- *** те изолира, манипулира, смазва психиката и тялото ти... не съдете прибързано, моля ви... тази жена е минала през Ада!

32

Анонимен

преди 4 години

Гледам майката по телевизията. Изобщо не ми изглежда потресена, че са убили детето й, и то по такъв ужасен начин. Като прибавим факта, че е избягала сама, а не с детето...Не мога да си представя що за майка е това. Били я...а защо не е подала сигнал още първия път? Тежки въпроси, лесни оправдания...Изчезна у хората майчиният и семейният инстинкт.

31

Анонимен

преди 4 години

Абе, тая нормална ли е поне малко? Чува ли се какво дрънка?Значи тя имала намерение да си изземе детето с помощта на "институциите", ама 2 седмици не уведомила ни МВР ни никой. Как ще си остави детето на тоя, дето го знае какъв е и 2 седмици шапка на тояга?!Никак не ми се връзва тая работа. Институцията за защита на детето е алармирана от детската градина, ама нищо! Значи вземат пари за нищо,ама искат да ни набият истанбулската джендърия!Погнусен съм и много гневен!

30

Онуфри

преди 4 години

Нищо, запознай се с някой мъж, който има работа и ти носи пари вкъщи; той ще ти направи друго. После се разведи и се хвани с бивш пандизчия. Този път ще е различно...

29

Анонимен

преди 4 години

Защо правата и защитата на кучетата в България са по-големи отколкото правата и защитата на хората!?

28

бай ганю

преди 4 години

ама моля ви се уважаеми е.снафи за какво ни е истанбулска конвенция я така как си ни е всичко традиционно и запазено с християнските си ни ценности на максимум утре и друга няма да смее да се оплаче и вдруги ден пак някоя ще емачкана и убита но ние така си запазваме християнските ценности и традиции нали така

27

Ro

преди 4 години

Не ми побира акъла как ще оставиш детето си при отявлен ненормалник, но нека имаме предвид, че един такъв човек, може да ти срине и психиката, и здравата преценка, и всичко. Затова толкова жени не си тръгват от подобни садисти - чрез тормоз и бой им се обяснява, че няма къде да избягат, че никой няма да ги иска, ще ги намерят и ще ги убият. Ние това може и да не го разбираме, но един лабилен мозък, е страшно податлив на подобен тормоз. И двамата не са наред по различни начини.

26

i'm

преди 4 години

Историята е ясна...Като много други в тази държава. Нито е някакъв прецедент, нито е нещо нечувано или невиждано в България за последните демократични 30 години. Въпросът е какво направи държавата и прави държавата за тези неща? И айде без да си пробутваме ония лицемерна история с някаква измислена конвенция. Защото сега ще се разджафкат ония измислените герои и ще кажат..."Видяхте ли какво стана понеже не ратифицирахме конвенцията..." И пак ще се надава лицемерен вой за това.

25

Анонимен

преди 4 години

Защо не cе e обадила в полицита какво е чакала може и да са в комбина с някоя Зорошка организация те са закрилници на небеснозелените отде знае някой чие дете са хвърлили там и дали е тяхното въобще взети ли са ДНК проби ?

24

yes

преди 4 години

абсолютно я разбирам че не се е жалвала в полиция защото в момента в който го извикат за справка да обясни какви ги върши и тя вече заедно с детето ще са убити защото се е оплакала, неработещи институции, вместо в НС да видят как тези закони да работят властта се хвали по цял ден какво "построили" и как доходите се повишили и пенсиите и бла бла.

23

Анонимен

преди 4 години

Отде да знаем, че на такива не им се плаща от някое НПО за да си прекарват някои идeологии срещу голяма сума пари и ако си леко психо и наркоман може да свършиш някои неща. Защо се раздухват такива случаи сред обществото с това трябва да се занимават компетентни хора. Ние изобщо не трябва да знаем какво искат да ни внущат НПО-тата., Трябва да се води мащабно разследване пазено в дълбока тайна, за да не избягат евентуално ако всичко е така както изглежда на пръв поглед.

22

Дедо

преди 4 години

И 10 (ДЕСЕТ) КВО ТИ ПРАВИ ДЕТЕНЦЕТО при този психопат,***?И ЗА ДЕСЕТ МИНУТЕ НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА ГО ОСТАВЯШ!

21

Анонимен

преди 4 години

Майката също има вина, че е изоставила детето си за цели две седмици. Тя също трябва да бъде съдена.

20

Анонимен

преди 4 години

Създавате живот и го отнемате, ей така с лека ръка! И после другия виновен!Потресаващо!!!

19

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 14:Това не са социални служби,а държавни хранилки и поилки за наши хора,които стоят там,спят или дремят за заплата,трудов стаж и осигуровки,чакайки ден да мине,друг да дойде до заплата или пенсия!

18

mdaa

преди 4 години

Системата е виновна а най вече ние които я крепим, мутрата е на власт 10г благодарение на нас така, че ние и само ние сме виновни. А тази "толерантност" в законите ще доведе и до други разбити български съдби, нека ни е, заслужаваме си, дарвин си знае работата и затова ни унищожава заради сбърканата ни "толерантност" към власт, която крепи престъпниците защото били от малцинствата и са със специална защита, на ви либерасткия модел на *** ***..

17

mdaa

преди 4 години

ето къде е коренчето - "бил е нормален до затвора", излизаш озлобен към системата защото е пратен неправилно, той е бил жертва на ц'иганите и се е защитил, а те пращат него жертвата в затвора, защото трябва по западноевропейски да сме "толерантни" към малцинствата дори към техните престъпления. Ето ви закончетата на герберското НС което праща българина в затвора когато се защитава и оттам цялото семейство е разбито, а *** престъпници са добре, ненаказани, и се размножават на спокойствие. Системата е виновна а най вече ние които я крепим, мутрата е на власт 10г благодарение на нас така, че

16

привет от Германия

преди 4 години

Сега трябва да я поемат много пекани следователи и да я попитат защо остави дедето при човек ,който постоянно го бие и малтретира ?! Никакви заплахи не могат да спрат една майка да си вземе детето и да избяга заедно с него ! При такива случаи майчиното чувство дадделява пред страха и пред заплахите , никоя майка не би си оставила детето при човек ,който го малтретира ! Тази жена е искала да се отърве и от детето за да започне на "чисто" връзки с друг мъж ! Аз ако съм следовател ще я разнищя....!