42

гг

преди 4 години

Не е по чудо. Холокоста е една от големите измами на 20-и век.

41

Гошко

преди 4 години

В Иран и днес живеят перси, а в България - траки. Иранците са перси, а траките - българи. Това е материален факт. Извинявам се, че те афектирах!

40

Случаен 2

преди 4 години

И само да добавя, Адолф Хитлер е бил обичан от много раси, нации и народи - Танганайка му е посветила химна си, Махатма Ганди му е бил близък приятел, персите в Иран са го боготворели а големия американец Джон Фитцджералд Кенеди, малко след като е избран за президент на САЩ заявява в реч, че Адолф Хитлер е велик син на планетата земя, когото историята ще запомни! Тези факти, уви, са неудобни и прикривани със заплахи и саморазправи! Освен това Хитлер е обичал България и българите! Успех!

39

Анонимен

преди 4 години

До СлучаенХитлер въвежда плащанията за католическата църква,само в Германия важи този закон да се дава процент от заплатата или приходите на църквата,католическата църква е била почитана от нацистите,а по-късно тази църква спасява доста хора през и след войната,предимно нацисти.Та връзката им не е случайна.

38

Случаен

преди 4 години

До Анонимен 42 Адолф Хитлер е един от най-великите хора, родили се някога на тази земя! Велик държавник, хуманист и християнин. Неслучайно при новината за смъртта му папа Пий 12 отслужва най-големия реквием в историята на църквата! Същевременно, едва ли има друг човек в историята на нашата цивилизация, за когото да са изговорени толкова лъжи - нагли, безобразни и абсолютно несъстоятелни. Само защото се опълчи на вечно жадната за кръв и злато масоноюдейска хидра! Бог да бди над душата Му!

37

Анонимен

преди 4 години

Лекарят на Хитлер го е тровил бавно,единия от генералите на Хитлер е работел срещу него и други от обкръжението му са работели срещу него.Странното е,че след войната тези хора умират,но не по естествен път,макар,че е трябвало да ги наградят и покрият с лаври.Защо са ги убили,ще си остане тайна,около тази ВСВ има много мистерии.

36

Анонимен

преди 4 години

До СлучаенХолокост е имало,не само срещу евреи,но и срещу много други хора от различни европейски държави.Всъщност немците са искали реванш за ПСВ,а Хитлер е абсолютен *** и твърде примитивен,че се е хванал на чуждите планове и е попаднал в клопката на войната,бил и е болен,а около Хитлер не всички за работели за него,докторът на Хитлер също е доста съмнителен,както и други личности около Хитлер,но да оправдавате масов убиец като Хитлер и да отричате Холокоста също не е морално.

35

REALLY

преди 4 години

""Виждахме смъртта през цялото време. Надушвахме плътта на хората от онези комини. В лагера ми дадоха номер B-2413."" XAXAXA, КОИ КОМИНИ БЕ? КОМИНИТЕ СА ПОСТРОЕНИ 1945Г СЛЕД КРАЯ НА ВОЙНАТА, ГИДИ ДЪРТИ ЛЪЖЦИ

34

Анонимен

преди 4 години

Нападението над Русия изобщо не е било планувано от Хитлер,двама от обкръжението на Хитлер дават различни мнения,единият явно тайно е работил срещу Хитлер и вероятно за Англия,казва му да не напада Англия,защото нямат никакаъв шанс за победа там.И го насочват към Русия.По-късно се образува тайна коалиция от страните победителки СССР,САЩ,Англия,да се работи в тила на териториите завзети от Хитлер срещу нацистите или така нареченото партизанско движение и ОФ.

33

Случаен

преди 4 години

Поредната статия, показваща преклонението пред едни лъжци! Както се споменава преди мен в коментарите подлите еврейчета подтикват двете големи по онова време страни да влезнат във война. Защото както е казал едно време Родшилд:-Ние(евреите) печелим единствено, когато има война!Така подло излъгаха евреите германците с жертвите на Холокоста, че и пари им взеха. Един въпрос към любителите и поддръжниците на този Холокост:- Защо разследването на Холокоста във Франция е забранен със закон???

32

Българин

преди 4 години

"Децата, които по чудо оцеляват от лагерите на Хитлер"-----------Ауу, колко лош бил този Хитлер, как не го е срам,искал да запази държавата си за народа й! Сега сериозно, така наречения холокоуст е най-голямата лъжа на 20-ти век! Да, война е било, не Хитлер и Германия са я запалили, ами евреите в Лондон, Ню Йорк и Амстердам, умирали са хора и то невинни и от двете страни, но убийството на "6 милиона евреи с газ" и изпаряването на останките от 6 милиона трупа е абсолютна гавра с човечеството!

31

Анонимен

преди 4 години

Голямо реване му дръпнах

30

Анонимен

преди 4 години

В последните си няколко коментара изглежда че жащитавам нацистите но уви. Немците имаха огромната.възможност да променят света в много по-добро място за живеене но се издъниха като слабоумни. Сега тази грешка я повтаря Америка.

29

Анонимен

преди 4 години

Оффф ама съм глупав. Има една подробност и тя е гордостта на английските плъхове. Били разбрали за лагерите от радио връзка от тайният бункер на немците където всички главни били там и си говорели и така разбрали.

28

Анонимен

преди 4 години

Поради липса на гориво немците.се принуждават да направят танк на дърва и въглища което изхвърля крематориум от уравнението. Винаги може да се направи изследване на почвата но е забранено. Забранени са въпросите и снимките. Ако отида в Москва и започна да задавам въпроси за гулаг и трудовите лагери все някой ще ми каже защо но да ме вкарат в затвора? Ако пък питам за Белене ще ме изкарат комунист който е убивал невинните престъпници...

27

Анонимен

преди 4 години

Може да видите в интернет и защо американците правят кумини на така наречените газови камери. Това са душове а не газови камери с дупки по дървените врати. Ако това наистина са газови камери то всички в лагера и околията на града, заедно с нацистите щаха да умрат от задушване. Неможе да изгорят дори и милион тела в крематориум защото по това време е имало липса на гориво заради фронтовите линии на немците.

26

Киро Х

преди 4 години

До БПФ: Всъщност, бройката на МЧК за общия брой починалите в лагерите на Германия между 1939 и 1945г е 248.000. Виждал съм копие от документа. Издаден е с финалния репорт през 1978г.Германия е единствената страна спазваща военните конвенции по времето на ВСВ, която разрешава перманентни инспекции от служители на МЧК в лагерите по време на войната. Огромната част от починалите лагеристи умират от болести и глад, след като т.нар. съюзници бомбардират и прекъсват доставките на храна и лекарства

25

Анонимен

преди 4 години

Телата които ги виждате на снимки и филми след като Германия е победена са на хора умрели от Тиф.Съюзниците ги преписват на немците като обгазени с (HCN)Cyclin B. Така правят и руснаците. Отровени с химикала (HCN) хора може да потърсите сами и да разгледате снимки как кожата е посиняла или на черно белите филми и снимки ще бъде тъмно сива.

24

Додо

преди 4 години

Ох, отдъхнах си! Вече трети ден нищочко за Холокоста не бяхте давали! Я сега да видим, колко милиарда шекела да дадат гоите за този полусезон? Последно, 6 милиарда или 60 милиона евреи били се изпарили с циклон бе?

23

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗащото фашизма и нацизма са забранени и хора подклаждащи нацизма подлежат на съд.