24

Анонимен

преди 4 години

хахах, ще се разплача за горките китайци. :-) Алооо, НПО центъра. Съвсем за канарчета ни взехте. ;-)

23

Анонимен

преди 4 години

КРАДЦИТЕ В ЗАТВОРА!

22

китайците

преди 4 години

Китайците в долината отдавна дискриминират останалите националности. Ако има съкращения, мениджърите китайци съкращават първо некитайците. Така беше 2008 и 2009. Освен това си говорят на китайски и игнорират другите. Ходила съм на интервю в Хуавей и са страшно противни. Ако не си китаец си втора ръка човек. Изобщо не ги съжалявам китайците и не мисля, че ги дискриминират.

21

Инж

преди 4 години

Половината колеги в силициевата долина са китайци. Завършват там докторантура и остават на работа. Най-добрите от колегите там! Оплакват се, че който вземе американски паспорт, Китай му отнема китайското гражданство веднага. Кандидатстват за визи, за да отидат да видят за няколко дена родителите си. И не на всеки, и не всеки път, китайците дават визи. Смятат ги за по-долна категория хора от чужденците.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18за това пръскане на нещото питай "приветливия от германия"! той е наясно с нещата!

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8"Като не се чувства американец какъв го дири в САЩ?" че то всички "американци" са навлеци! истинските американци - индианците, отдавна са ликвидирани и земята им е заграбена от същите навлеци, които сега ни побутват някаква фалшива "демокрация"!

18

Анонимен

преди 4 години

Трябва ли да ни пука за дръпнатите и краварите, като всеки ден измъчения българин му пръскат чарвото в чужбина, а смешните ни крадливи политици не правят нищо по случая да се чустваме европейци на собствена земя....

17

void

преди 4 години

До Иеп от UKкоето си е вярно си е вярно - 28 са си държавите, обаче също така GB е член само защото все още не може да си оправи формалностите по излизането от ЕС - иначе досега да бяха станали 27. Затова и никой не ги взема насериозно като се говори за ЕС

16

Анонимен

преди 4 години

туй американското шубе взе да става патологично! това е ясен знак, че хегемонията им залязва и се мъчат всячески да се задържат! китай изгрява неудържимо и ще ги смаже!

15

Шабесгой

преди 4 години

Фашизъм...обикновен фашизъм...

14

Иеп от UK

преди 4 години

Ти какво смяташ и какво пишеш си го местим от единия крачол в другия . Само спамиш тук професоре, не можеш да бъдеш на мястото на никой, защото си обикновена общарка в Дойчланда и ти пукат пърдЕлника от бачкане.

13

Елена Ефремова

преди 4 години

2001 и 2002 кандидатстуденти в гасу - леля Янка и 2 -метровият Стойне от Стара Загора с дискетите като кръгове за очи, има снимки

12

Анонимен

преди 4 години

Всеки предател трябва да знае къде отива .. За предимствата недостатъците...

11

привет от Германия

преди 4 години

До Иеп от UKВеликобритания вече не я смятаме за част от ЕС , такаче държавите са 27

10

привет от Германия

преди 4 години

Аз ако съм на мястото на Тръмп издавам заповед - До 6 месеца ще бъдат върнати в русия и Китай всички ,които не си сменят имената с традиционни английски и американски имена ! Ще видите как за два три месеца всички руски пияндета и всички китайци ще станат американци !

9

Георги

преди 4 години

Работих там 6 месеца и се върнах в Европа. Микс между балон с горещ въздух и септична яма. Ако и индийците там се почувстват мишени, то цялата долина на мушка. Колкото и на зле да върви западна Европа, за момента още е 100 пъти по-добре от там.

8

Анонимен

преди 4 години

Като не се чувства американец какъв го дири в САЩ? Само искат да цoцaт от ресурсите на САЩ, ама не става така. Много лесно могат да ги принудят всички навлеци да напуснат САЩ - просто работодателите спират да назначават на работа всички хейтъри на САЩ и те сами ще си тръгнат! Испаноговорящите са същите навлеци и те. За какво си отишъл в САЩ даже и английски не знаят някои - айде марш!

7

Щерю

преди 4 години

Жълт Пън Вън...

6

привет от Германия

преди 4 години

До АнонименАз съм гражданин на ЕС , в ЕС има 27 държави ! А в САЩ ,който се чувства руснак или китаец да се връща обратно !САЩ не са китайски и руски федерации !

5

дядо Поп

преди 4 години

ами СИЛИЦИЕВА Е долината,ама къде толкоз акъл ....