7

Анонимен

преди 4 години

А световния диктатор Тръмп който иска цял свят да му играе по свирката с какви ушички е? А нашия дето ни " управлява" на пук на всичко и всички. вече 10г какви " ушенца" има?-:) Я карайте на ред без да подбирате! А Ердоган диктатора? Ама ха.На ред!!!

6

Анонимен

преди 4 години

"Момчето, което се превърна в лидер, който "лази по нервите на целия свят""Лази по нервите само на САЩ, а САЩ е една плюнка в океана наречен свят. Повечето страни в света изобщо не са в какъвто и да е конфликт със Северна Корея, така че посмалете с *** на американски ***.

5

Аноним

преди 4 години

Алооу, объркали сте опорните точки. И написалия статията , и публикувалия я , и дребните тролчета с подигравателните коментари. Туитър не ползвате ли ? Вожда Тръмп каза че Ким е ГОТИН, че много добре се разбират и че се подмокря от кеф очаквайки следващата им среща . Хайде, марш в най близкия НПО офис за набиване на канчето и подробен инструктаж .

4

Анонимен

преди 4 години

Единствената дебела *** в Северна Корея.Бил съм 3 пъти в Южна Корея, а като ги питах за севеняците все ми отговаряха че не им пука за тях...

3

Щерю

преди 4 години

Мишокът Ми Ким Ау с пищов.

2

Fenasi Kerim

преди 4 години

До 1Саудитска Арабия са цивилизовани демократи. Те са обезпечението на нашия долар и можем да печатаме милиарди хартийки като посочваме като гарант петрола на тази страна. Затова си затваряме очите за някои недостатъци и се поклащаме в такта на танцът със саби. А "човекът ракета" Ким ни взе акъла с неговите оръжия и го уважаваме и сме негови приятели. Да.

1

Наблюдател

преди 4 години

Същински бащичко.