12

Това...

преди 4 години

...добре. тук Бойко си купи всички и вече ме е страх да пусна телевизора , дори от радиото искача ;( . Ако не е той, то ще е Лудото Василев, който плюе по всичко и всички, също и Сранжата, дето е алергичен към истината. То затова сме след Зимбабве по свобода на словото.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4разбира се че е за друго! На снимката има надпис "Свобода на Кирил Вишински", а този Кирил е журналист на "RT" в Киев и е арестуван от една година и НА НИКОГО от скапаната еуропка не му пука за него, защото трябва да поддържат неофашистите в укропията! А за наркоманчето голунов ВЕДНАГА се загрижиха! Просто защото е в Русия, а не например в саудитското посолство в Истамбул! Друго е да те зако-л-ят "наши хора", може даже и да не си отвориш чо-в-ка-та!!!

10

7

преди 4 години

Гледайте бг а не русия

9

Анонимен

преди 4 години

То и у нас няма свобода на словото и е пълно с предатели и манипулатори и върви здрава пропаганда , но никой не протестира особено безплатно. Ако случайно не върви по плана на чорбаджии и началници веднага излизат с пачките и се почва по 40лв на калпак на ден за да седят пред парламента и да развяват плакати дето са напечатани от Цецо.Иначе щом нещо може да изглежда лошо за Русия веднага го публикуват, въпреки че подобни демонстрации в щатите редовно има но на тамошните паралии не им пука

8

Анонимен

преди 4 години

И амбразура имат и кинти имат безброй, но няма шарани, на който да ги връчат.

7

Анонимен

преди 4 години

"Напротив, искат да ни се внуши, че народа го е страх и си седи вкъщи."И как точно го внушават- хвърлят наметало-невидимка върху всички протестиращи, за да изглеждат, че са 1600?

6

Анонимен

преди 4 години

Или пък там нямат нямат такава американска амбразура!Или ФАЩ вече няма кинти ,версии много!

5

Анонимен

преди 4 години

В проявата се включиха толкова малко участници, защото мнозинството от руснаците не са прости и нямат желание да бъдат използвани като матрял за цветна революция.

4

Патриот

преди 4 години

защото в Русия шороско -краварските номерца не минават!Много просто!

3

Анонимен

преди 4 години

В Русия има свобода на словото.Тези протестират за нещо друго.

2

до номер 1

преди 4 години

Желязна копейкаджииска логика !

1

Анонимен

преди 4 години

"Не се знае защо в проявата се включиха толкова малко участници."Защото мнозинството от хората не подкрепят проявата. Толкова е просто.