46

Анонимен

преди 5 години

Няма значение кой как гласува! Има значение кой брои!

45

Анонимен

преди 5 години

Българинът симпатизира на крадци, калинки, нагли и неуки твари, защото самият той масово е такъв. Още дълго герб ще печели!

44

Анонимен

преди 5 години

Бравос! Баце ще продължи да учи магарето да не яде, докато той и шайката му се угояват стабилно с еврофондове.

43

Анонимен

преди 5 години

Засега няма нищо по-хубаво за България от това, което се случва с номенклатурното бе-се-***!Особено радостно е, че умните хора в България, оценяващи правилно реалната политика на управление, се увеличават и гласуват правилно!

42

Анонимен

преди 5 години

Българинът за пореден път обоснова последното си място в ЕС.

41

Анонимен

преди 5 години

Пак с тиквите напред.Пак апартаментчета и къщички.Има за лапане ЕС ще дава.

40

Анонимен

преди 5 години

Не съм гласувал, защото не можах да преодолея отвращението си към цялата "управляваща класа".

39

Анонимен

преди 5 години

Пирова победа ...Народа ще продължава да плаща с кръвта си!!!

38

до 31

преди 5 години

Съгласен съм с теб, но... и ДБ трябва да помисли за повече работа с хората по места.... Изказът на Кънев и Тафров е много неясен за българинът. Като *** човек, той се впечатлява от пиперлии, простотии и шеги просташки. С това не казвам , че трябва да слизаме на нивото на Боко Тиквата-това е невъзможно, защото просто няма такава низост, но по - разбираема , с повече примери--би било по - ясно. Освен това нужно е ново лице-млад, агресивен, с бърза мисъл и симпатичен-това е важно за жените.

37

Анонимен

преди 5 години

Овцете тръгнаха след овчаря си....

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Абе умнико, точно заради Истамбулската конвенция и плашенето с мигранти БСП барабар с патриотите катастрофираха на тези избори. Заради непрекъснатото плашене с *** и мендъри и нахлуващи джихадисти, сякаш това е най-важното за България.

35

Анонимен

преди 5 години

Така ще е и занапред...Защото ГЕРБ е без алтернатива...БСП е възможно най-неподходящата партия, която всъщност само прецаква... останалите да се намесят в борбата...

34

популист

преди 5 години

другия път 99% при избирателна активност 0.1%

33

Анонимен

преди 5 години

До ЕврочиновникАми да са гласували. Защото в Кърджали са гласували 75 процента. Пълен абсурд е да не гласуваш. Дори и вотът ти да не е сред печелившите, това е гражданска позиция.

32

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е не колко депутати ще изпратят в Ес, проблемът е, че свеждат глави там и работят срещу България. Истанбулската конвенция (джендърството) е само един от примерите. Отделно ГМО храни и напитки, унищожаване на българското селско стопанство и т.н. За европейски доходи - нищо вече 12 години.

31

Серго

преди 5 години

Вкарването на Съсела в листите закопа БСП.

30

песимиз

преди 5 години

Тиквократите броят бюлетините, вие какво очаквате.

29

Радой

преди 5 години

До Еврочиновник Тази опорка е позната. След всеки загубен от БСП избор се започва с песента за фалшифициране на изборите...Питам се кой брои гласовете при изборите за Президент???? Или, за вас, бесепарите, само когато печели БСП изборите са честни????

28

Анонимен

преди 5 години

Българинът гласува както и търка билетчета на принципа " А дано този път да спечеля". Мрази да мисли, и по тази причина винаги избира грешното хапче (ако си спомняте Матрицата) Единственият светъл лъч е едното място за ДБ. Иначе ГЕРБ са като БСП, но една идея по към комунизма. Ако все още не ви е ясно, няма демократична партия по света, която да разчита на един единствен човек. Един вожд, една партия. Ама Българинът това си иска и накрая си го получи.

27

Анонимен

преди 5 години

Вождът каза : аз съм *** и вие сте прости , затова се разбираме.Невежеството в герб ги прави щастливи и това че освен облагодетелстваните от корупцията и кражбите никой не ги подкрепя , за тях е повод за злорадство и успокоение , че правосъдието се е отложило.БСП има вътрешни предатели , които се облагодетелстват от поразиите на герб и затова саботират Нинова и това е проблем заради който не са алтернатива.Идва момента за промяна и най добре да доведе до президентска република