16

Питбул

преди 5 години

Ади сега, софта е важен, да не съй праим на умрели лисици.А и след като Израел може да стопира тока на Иран, ади моля.Не обичам мопсове да нападат питбули -възпитани.Сиреч трябват ясно, кратко законодателство, и прилагането на Законите в добра правна рамка.Другото е поезия: за лелки без самокритика!Било то и с прекрасни физически данни!В превод, когато се продадеш си неактуален.

15

Я па я..!

преди 5 години

Избирателите на БСП много се радват на машините за гласуване. Там е силата им. Дали ще им помогнат ?

14

Питбул

преди 5 години

И аз искам един мопс пуснат свободно от "селташките си стопани с претенции за величие", на които годишната им заплата е под 3-месечният ми хонорар, който ми напада питбула на повод, да бъде обучен от стопаните му локащи бира и каращи джип в градска среда да спрат с терора, но..., уви, по презумция съм виновен.Как да накараш подобни хора да изпратят "Барко" на училище, да се съобразяват, че има социум и правила на поведения.Закони, мило дете, хубаво си, красиво си, но закони "Йок" и контрол?

13

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

А, ЦЕЦО какво мисли по въпроса ?Или наивните си мислят, че не като го скриха, ГЕРБ са се отказали от услугите му ?

12

Пс

преди 5 години

Мая, що ли не ти вярвам?

11

Мая Общата

преди 5 години

Откога бе сестра Галева искаш честни избори, от утре ли? Първо разкажи за Костинбродската афера. Иначе не ти вярваме. Защо преди няколко године не искаше честни избори? Защо направи този золум? Какво получи за тази лъжа? Не ти ли беше неудобно да плачеш пред Борисов да те назначат за омбуцман, защото от БСП не те искат и трябва да се върнеш в селото си? Или наяла се въшка, па излязла начело. Няма ненаказано добро.

10

Костинбродската

преди 5 години

Аферистка Мая Общата искала честни избори?!Че главните мушификатори на всички избори винаги са били#червенитеСвиниОтврат!

9

Анонимен

преди 5 години

Ако искаше честни избори, щеше ли да стъкмиш костинбродската афера?

8

Край

преди 5 години

Майчето назначено от ББ за имитация на омбудсман крачи до бившата правосъдна министърка на ББ - сега зам. омбудсман на сн.1.Така ни пази тая от администрацията и е дълбока опозиция - да бе. В другия живот.

7

Край

преди 5 години

Мисля че можем да и викаме Мая Честната.

6

МНЕНИЕ

преди 5 години

Права е Мая Манолова - сега в Закона има дупка с отклонение до 20 % - Цитирам Министъра на Финансите за Дотацията на Партията - от 11 лева стават 13,20 лева .Така може да Манипулират Изборите че може Последния да стане Пръв .

5

Анонимен

преди 5 години

И аз искам да гласувам с машина, ама няма. Колко неудобно ще се получи на есен. Ще наемат 6000 машини, и пак ще проведат гласуванията в същите секции, но за 2 избора, кмет и общински съветници. А за балотажите ще имат машини за всяка секция, но най-вероятно няма да ги ползват :DТо точно когато 100-200 гласа могат да обърнат вота, и да не се гласува с хартиени бюлетини е грехота (цветенизъм)

4

Анонимен

преди 5 години

Мая костинбродската

3

Анонимен

преди 5 години

За благодарност Борисов й даде поста омбудсман .Не е ли добър а,на хидроинжинера ТЕЦ за дето го обижда и заплашва.

2

Анонимен

преди 5 години

Честните избори дали зависят от ЦИК? Зависят от протоколите, ама не истинските.

1

Ай сиктир ма!

преди 5 години

Майо, Най-нечестната изборна манипулация я направихте двамата с Бареков, 2013 г.