55

Анонимен

преди 5 години

Да се позволява съкратено производство за умишлено убийство е безумие. Не знам защо няма протести срещу това, явно на никой не му пука. А иначе, Северин ако не го самоубият ще е навън след 10 години макс. Всички бяхме свидетели как протече следствието, за натиска, за аламинутните ДНК-анализи, за доказателствата които си променяха мястото и времето. Северин може и да е психопат (всеки може да е), но на мен повече ми мирише на поръчково убийство. Кое е поръчителят май няма да разберем, обаче.

54

Елена Ефремова

преди 5 години

Зад всеки успял студент стои по един Петър Стоев - в минимум 3 националности, иначе България е бедна страна.Имам снимки с пликове, които ще дам в полицията

53

Край

преди 5 години

Народеца не вдява че ЕС НЕ ПОЗВОЛЯВА по тежки наказания да има. ЕС дава парите за магистрали и метро и Трейс ГБС ГП Груп и пр. които са назначили ББ да ни управлява не разрешават да се противоречи на ЕС.

52

до ОФ

преди 5 години

Ще ти падна на нивото и ще те бия в собствената ти игра!!! Справка от Националната Въздухоплавателна Администрация в частност публичен регистър на въздухоплавателните средства показва че Свилен Максимов е регистрирал самолета си на 13,август 2018 г. Убийството на Виктория се е случило на 6 Ноември 2018 г . 4 месеца преди убийството!!! А не 1 ден както твърдиш. Аре бегай в диспансера!

51

Ей Оффф

преди 5 години

Ей човече вместо да завиждаш на богатите и успелите друго можеш ли да правиш.Разбирам ,че шефа ти те мачка, НО това е така защото си го заслужаваш! Има толкова много доказателства ,че деянието е извършено от Северин ,че няма на къде.Ти просто живееш в някакъв друг свят!

50

До 57

преди 5 години

Разледващите доказаха по категоричен начин, вината на Северин, но закона му позвалява въпреки това да си признае и да лежи по-малко, което е големия абсурд. Би следвало признанията да имат сила в съда, само когато вината на обвинямия не е доказана, а не когато имаш ДНК, бягство и укриване.

49

Анонимен

преди 5 години

Сключили са с него сделка за облегчена съкратена процедура и за туй му се полагало съкращение на срока,което не може да се обвързва с някакви си признания,къде го пише туй,че признал си му се полага намаление на присъдата дадена по закон за съответстващо престъпление,туй само може да докаже,че тия дето сключват разни сделки с извършили на престъпление ги мързи да мислят и да докажат логически,по материалите и записи,че той е извършителя и никой друг,а дали ще си признае или не туй няма значение.

48

Анонимен

преди 5 години

За корупция 20 години са малко, човече! За ДОКАЗАНА корупция!В някой държави корумпетата ги разстрелват по закон! В България истина и справедливост няма дори в писаните закони! Човешкият живот няма стойност и юридически, и фактически.!

47

Какви 30 г., бе?

преди 5 години

Този ще остане в затвора не повече от 10-12 г. Той ще лежи, ние ще храним и него, и детето му.И амнистии ще ползва, и болен ще го изкарат, и т.н. Нищо чудно и да се откаже от показанията, които е дал и да заяви, че няма нищо общо със случая,, след което да осъди държавата да му плати обезщетение. Зависи какви допълнителни юридически услуги ще му осигури БХК.Такива безобразия ще докарат нещата до паравоенни формирования, които да раздават справедливост. "Крепост Европа" е само началото.

46

Анонимен

преди 5 години

Бързата процедура и облекченията трябва да важат само в случаите, когато извършителят сам се е предал и признал вината си. А не да го издирват, да имат безспорни доказателства и тогава да му дават възможност да си намали присъдата.

45

Анонимен

преди 5 години

Време е тая бърза процедура и облекченията, които носи, да бъдат премахнати. Това си е една чиста вратичка в закона.За корупция осъдиха Иванчева на 20 г. затвор, а за жестоко изнасилване и убийство - 30 г. Какво правосъдие изобщо е това?

44

Гoшу

преди 5 години

До 123на целия свят, особено когато предава на живо новогодишните фоерверки от Харбър Бридж по целия свят. А аз живея на етажа над гаражите имам и голяма веранда с голям хол който гледа към красивата панорама. А за теб кой му пука от коя панелна килия в к'февата зона живукаш ве клош?

43

Пимпам

преди 5 години

Не могат да дадат доживот 30 години но могат да намалят обезщетенията на роднини ,каде са сега Менда Стоянова и парламента скапана държава ,но ние народа сме си виновни като коне с капаци много още ще си играят с нас скапана държава бягаитеее

42

Анонимен

преди 5 години

Всичко е постановка, казва бившият й мъж и изразява съмнения, които звучат многозначително - може би не вярва, че това е убиецът ...

41

Анонимен

преди 5 години

Спрете да се тръшкате. Това момче няма да излезе на свобода. Най-вероятно ще си получи присъдата скоро след влизането.

40

Анонимен

преди 5 години

До ОфБившият й мъж изчисти целия бряг по Дунава и сложи осветление през няколко метра и по две работещи камери на всеки стълб на общо разстояние от около 3 км, за да не се случват повече такива неща там. И плати всичко това от джоба си. Върви да плюеш някъде другаде.

39

Анонимен

преди 5 години

Говорим уж за изпити, това за тези, които се опитват да вменяват всякакви болни модели на мислене.Нали така им казвате на тези неща.И съседът педофил, и той знае,че ходя на училище.Моме да не си объркала статията? какви изпити те гонят?

38

Анонимен

преди 5 години

Законодателството ни е изцяло в интерес на престъпниците, от условни присъди, през признание и скандално намаляване присъда, до излежване на присъдите в СПА центрове, където уж работят и си намаляват присъдите с още една трета, а срещу допълнително плащане излизаш за добро поведение. Така че този убиец и изнасилвач, я излежи 10-15 години, я не - гавра с близките на жертвата, гавра с цялото общество.

37

Ани

преди 5 години

Много съжалявам, искам да върна времето назад- каза Северин... *** и една загубена държава

36

Анонимен

преди 5 години

Признал се е за виновен и е избегнал доживотна а на всичкото отгоре ще е в първо в строг режим какво повече искат тука не е САЩ за кражба 30 години и за убийство до живот гледайте малко ID EXTRA да видите там какви присъди страшни дават за дребни неща и тогава говорете