18

Арести за терористит

преди 5 години

В Плевен при тестове 2014 година са заснети кадри как чрез забранени от Конституцията камери поименно се увреждат младежи от училищата. Особенно лесно видими са дигитално холограмни видео терористични увреждания вкл опити за убииства чрез озверяване на младежи от малцинствени групиНапомня се че терористите на власт в София увреждат всички деца вкл неродени с нагло престъпна видео терор техника купена с ограбени милиарди от народа въпреки ЗАБРАНАТА от Основния Закон

17

Анонимен

преди 5 години

Самолетите на Нато пръсат от небето всякакви гадости,вируси,грипове,а сега и прахови частици,и почнаха да ни облъчват с мръсен въздух.Като добавим старите коли, изсичането на горите, липсата на миене на улиците ефекта е брутаен за хората в БГ.

16

Анонимен

преди 5 години

Каква е ползата от тия магистрали целия трафик минафва от там и се получава натрупване на мръсотия с голяма концентрация на едно място вместо хората да пътуват по нормалните пътища и да живеят в нормалните градове трябва да живеят в София и да пътуват по магистралите.

15

Сега очаквайте

преди 5 години

остра реакция от страна на БХК. Веднага ще сизират всевъзможни международни институции, за да съобщят, че горките им подопечни зимно време горят каквото им падне, защото отдавна вече са продали вратите и дограмата на прозорците на общинските жилища, които им се дават с предимство. И като горят бо_кл_уци, това им действа по особен начин на психиката и затова над 90% от извършителите на крими деяния са от техните среди.И ще апелира БХК: Държавата да осигури безплатен ТЕЦ на онези!

14

убииците не са хора

преди 5 години

При тестове в къмпинг с настанени румънци бе засечен убиец в една от караваните..убиеца е проникнал през охраната на повърхноста по увреждани тежко разломи на магистрала..Най мръсните съоръжения изграждани от някого последните 1 000 000 години са магистралите жалва се региона наоколо.режещи храната съоръжения маскирани като фарове увреждат тежко всичко в обсег до км от автомобилите. убиеца преди дни е озверил човек и е последвало убииство

13

Анонимен

преди 5 години

От небето пръскаха някакъв смог чемтрейлс не им се получи сега направо мръсен въздух пускат отнякъде вместо да се борят с тоя смог щели да борят престъпниците.

12

Паметлив

преди 5 години

Имаше навремето такъв виц:В научен институт създали суперкомпютър за решаване на всякакви проблеми.Първата задача била за безопасността на стълбите.Въвели всички налични данни,компютърът поработил и изкарал следния резултат-най-много произшествия стават на първото и последното стъпало от стълбите.Задали въпрос:"Как да се реши проблема?" и компютърът отговорил:"Премахнете причината!"(първото и последно стъпало)Та и на тея учени работата горе-долу същата...

11

Щерю

преди 5 години

***, неедни ненадишали се...

10

Чичо...защо кашляш ?

преди 5 години

Дай тютюн !

9

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости са това.

8

Анонимен

преди 5 години

Това е като да лекуваш кашлицата на болния от грип, а не да лекуващ самия грип. Полицая като иде в мръсния въздух да пази и той ще превърти и ще убие някой. Полицаите и те сигурно искат да дишат чист въздух. Поуката от цялата история е, че ни управляват геронтофили и *** с психически отклонения причинени от мръсния въздух.

7

V

преди 5 години

До увеличаване на престъпленията води огромния натиск от страна на властта и бизнеса. Трябва да се търси отговорност от хората с власт ,а в бг все гражданина или работника го отнасят щото е безплатно да прехвърлиш отговорност.

6

Анонимен

преди 5 години

До Само питамТи защо толкова мразиш мигрантите?

5

ха-ха

преди 5 години

Арестувайте мръсният въздух и го осъдете на доживотна присъда.Нещо възпитание, социална среда, лична отговорност, правосъдие, закони, не се посочват като мотиви, но мръсният въздух е виновен.Сякаш преди векове не е имало престъпления, а въздухът е бил в пъти по-чист

4

чувам гласове

преди 5 години

много СМЕ

3

Анонимен

преди 5 години

Еййй ! Как само го измислиха ! Тц, тц,тц тия в европа и америка изкукаха тотално.

2

Анонимен

преди 5 години

До 1 Само питамЗащото бит и ..н не си признават

1

Само питам

преди 5 години

Защо не си признаем, че причината са основно мигрантите и старите мигранти преди тях в гетата, дрогата и алкохола?