23

Анонимен

преди 5 години

Властта се клати,защото се държи само на два гласа в парламента...и на Цецо асансьора,който едвам ги събира...Няколко човека да се разболеят и парламента блокира...

22

Аз

преди 5 години

Не апартаментите са евтини, а Цецо крадецо и другите са извършили данъчни измами, като не са платили държавните такси върху истинските жени на прехвърляне. Това означава, че са престъпници.

21

Анонимен

преди 5 години

крайно време е властта да се поразклати за да се осъзнае Тяхното нагло държание е време да спре и за се замислят защо се задават толкова протести .Лекарят ,медиц.сестри надявам се да ги подкрепим защото ако не го направи не сме народ а *** като е казал поетът

20

ПРОВЕРКА

преди 5 години

НА ТООПЛОФИКАЦИЯ ДА ВИДИТЕ ТАМ КАК СЕ КРАДЕ ЯКООООО ? КОЙ ЩЕ ПРОВЕРИ ТОПЛО ГЕРБ ??КОЙ ДА ВИДИТЕ КАК СЕ ГЕПИ ТАМ ?

19

Пешо

преди 5 години

Оставка на правителството ??? И Фандъкова в Сливен кой ще я провери да видите там как мани мани тя е милиардерка?

18

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че даже всички да подадете оставка няма да има сътресения, понеже така или иначе нищо не правите, освен да усвоявате.... долни политици.

17

Анонимен

преди 5 години

Утре в ,,народното " Парлама Собственика на ГЕРБ б.б. ще покаже на Съоснователя на ГЕРБ Цвъки Ушков кой е ПО-ПО-ПО ........ПОДЪЛ !!!РЕЗИЛА ВИИИИИИИИ , и наш български е пълен !!!

16

Анонимен

преди 5 години

Като е станал 150 кила , всичко му се вижда стабилно, шкембето му също расте стабилно

15

Анонимен

преди 5 години

Този министър Краси още не е влезол в час. За него нищо не се клатило. Човече не ти ли прави пвечатление, че корупцията изяде държавата ни, тези които имат власта се оядохте, даже некои преядоха. Кум гейт, апартамент гейт , Банов , Танов и пр. не светна ли още синята ви лампа.

14

Анонимен

преди 5 години

Какви са изводите от това че Каракачанов не се меси ,единият че чака решението на съда ако има такова ,другият е че иска да си запази властта демонстрирайки солидарност с Цветанов т.е и в двата случая е български продажник не патриот

13

Анонимен

преди 5 години

Бойковизма дойде на власт като сееше омраза към всички политици, а те били честни. Ето сега надминаха по крадене всички, само Костовите ги водят, но па се коалираха с тях. Каква ще е тая коалиция за евроизборите - коалицията пакет Макрон, корупция за милион. ГЕРБ-ДПС двете турски партии плюс крадците на прехода от СДС - трикаджиите

12

Ще, ще

преди 5 години

Ще, ще. Ще има движение, ама с белезници и към затвора. Ще си спомним за паспортите, оградата, фалшивите трудови книжки, апартаментите и още и още и още. Бойчето ще води колоната.

11

Анонимен

преди 5 години

Разкарват Цветанов от парламента и още кой знае откъде. Но той и без това не беше за там. Случайник, попаднал на длъжности в управлението, които в други държави се заемат от учили в Бръшлянената лига или в Топ 20 на университетите в света. И не става дума само за образованието, а преди всичко за манталитета. Цецо, Цецка, ВеждиКакто и тлъстият самозванец от снимката, приватизирал иницалите ВМРО.

10

Анонимен

преди 5 години

В една нормална държава досега герберите да са история!!ВМРО си ги знаем..............превдо-патриоти са те!!Каракачанката продаваше БГ-паспорти за пари, нали??Ангел Джамбазов също не става...................Джамбазина, дето говори с/у колегите си от ПП "Атака"!!!

9

АБЕ

преди 5 години

ТЕБ ЩЕ ТЕ ИЗКЛАТЯТ ЕВРОИЗБОРИТЕ--ТИ СИ ГУБЕЩ---НО НЕ ЛИЧНО,ЩОТО СИ УРЕДИЛ СТАРИНИТЕ СИ-ПРЕДАДЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ..РАЗБИРАШ ЛИ ТОВА--СЪМНЯВАМ СЕ.

8

Винету

преди 5 години

До ха-ха. А за коча чувал ли си?

7

Байфидан

преди 5 години

До хляб и зрелище. В затвор се влиза, когато има доказана вина за престъпление. Оставката е морален акт. Само че, питам, ако се окаже, че няма нищо нередно, кой ще им се извини? Ти ли?

6

Ха-ха

преди 5 години

"Властта не се клати"-майтапът на деня.

5

Бсп са гадове

преди 5 години

До 4. В БСП и оставки не дават. Нищо че има следствени за пране на пари и за купуване на гласове.

4

nekoj

преди 5 години

Оставката - доста леко 'последствие' отколкото заслужения затвор и конфискация за 'деянието'!Ама така са свикнали да поемат 'отговорност'!