97

Буров пред народния

преди 5 години

съд:Аз винаги съм бил близък със съветските дипломати, особено през 1943 г. и намирам, че няма нищо нередно и нечестно, ако от посолството направеха нещо за мен, защото те знаеха многоколко ли пъти Българската история е пренаписвана според както им изнася на власт имащите ......

96

Стратег

преди 5 години

Паметник на банкер?;))) И с какво този банкер е допринесъл за нас,з а да му се отдаде такава чест? Затова, както виждате, паметника на банкера Буров, не се прави в България;))) А банкери, знаете кои са - евреите и илюминато-масоните.

95

ГЬОНСУРАТ

преди 5 години

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ, УЧАСТНИК ВЪВ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС, ОТКРИВА ПАМЕТНИК НА БУРОВ.КАКВА ИРОНИЯ НА СЪДБАТА.

94

BGexit

преди 5 години

ЕС =/= Европа. *** ценностите не са европейски ценности.

93

Браво Бойко!

преди 5 години

Слушах речта на Премиера и се просълзих, толкова се трогнах, че се вдъхнових и написах кратко стихотворение за Него:Бойко, ти си мойто Слънцети си моята звездаС теб надежда има зрънцес теб долита радостта!

92

анонимен

преди 5 години

Коректно ще е да се спомене, че това се случва благодарение на д-р Милен Врабевски и фондация "Българска памет"!

91

Анонимен

преди 5 години

тази амеба тиквата, не само, че беше член на БКП и милиционер, но гербер.астите са единствената партия позволила си да издигне до най-висшите държавни постове - за президент, комсомолския секретар роско плевнята; за председател на парламента, партийната секретарка цуцка цичева, за кандидат за президент - пак тя, за министър на МВР - пак тя.Такава гавра не си е позволявала нито една друга партия - дори и ДПС!

90

Анонимен

преди 5 години

Буров е бил банкер, банкерите са чесни ора, несправедливо е бил осъден и изпратен от затвора, честен човек е бил както всеки банкер.

89

Анонимен

преди 5 години

До До 78Буров умира в Пазарджишки затвор, осъден на 20 години. Като категорично отказал да е комисар на тогавашното правителство.За това ли пращали в затвора, гледай ти, гледй ти! Той бил честен човека, честен банкер, но понеже отказал да бъде комисар на правителството го пратили в затврора...

88

Анонимен

преди 5 години

Е много умен тоя Буров бе! България е в Европа, къде да е бъдещето на България, в Австралия ли?

87

До 78

преди 5 години

Буров умира в Пазарджишки затвор, осъден на 20 години. Като категорично отказал да е комисар на тогавашното правителство.

86

Анонимен

преди 5 години

Времето за лакардии свърши! ОСТАВКА!

85

Анонимен

преди 5 години

Времето за лакардии свърши! ОСТАВКА!

84

Анонимен

преди 5 години

Предлагам още от сега да се почне с паметници те на сегашните банкери /лихвари/. Първият паметник да е на оня уволнения от Уникредит. След туй в списъка има място за останалите и заслужили лица и персони. Заслугите им сигурно както и на Буров е че са давали кредити на сиромасите без лихва.

83

Опа

преди 5 години

Този необразован човек пак лъже лт лъже, чак се опиянява от себе си. Този тип мислене не е на интелектуалец, а на *** гербер.

82

Анонимен

преди 5 години

Векове наред за милиони африканци бъдещето е било в Северна Америка.

81

Анонимен

преди 5 години

България няма избор за бъдещето. България е основана преди 1300 години в Европа, много преди повечето днешни западно-европейски държави, и дори да иска друго бъдеще в Австралия или Южна Америка или Азия - това е невъзможно. Европа е съдбата на България. Краят е също част от съдбата, ако България продължава да дружи със сегашните западно-европейски "партньори", краят и скоро ще дойде в много скоро бъдеще, и Борисов е прав - краят ше бъде в Европа, няма къде другаде да бъде.

80

Анонимен

преди 5 години

"Борисов за Буров" Ами, то само този израз звучи като виц!

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"В задачата се пита какво ще останат от парчетата магистрли след 100 години."---Ми, как какво! Ще останат 100-кратно ремонтирани (всяка година) ПОДОБИЯ НА ПЪТИЩА. :)

78

ПроСоТо

преди 5 години

не е за вярване!!!!!!ТИКВАТА,като ЧЛЕН НА бкп и АКТИВЕН МИЛИЦИОНЕРСКИ АГЕНТ ,говори за.."Сиреч никой не иска да се помирява. Техните деца и синове напъват да дойдат като троянски коне в ЕП и към ден-днешен?!?!?!ами нали ти си това чедо на бкп,което.."се натиска да бъде троянския кон" бе?!?!?!..ама хора,верно:-Какво ви става?!..Как допускаме тия ИЗВРАЩЕНИЯ?!честно ви казвам:-Обичам българския народ,но това негово....БЕЗУМИЕ ме смущава!!!