10

Анонимен

преди 5 години

Не полицай, а бивш полицай. Но иначе присъдата е ок.

9

са

преди 5 години

Така се прави.За няма година и половина са ги осъдили и то толкова,колкото трябва.А тук щяха да ги съдят 3-4 години и присъдата нямаше да е повече от 10-на години!!

8

Анонимен

преди 5 години

Е сега от българска страна да бъде поискано полицаят извършител на престъплението да бъде прехвърлен в бг.затвор за доизлежаване на присъдата на разменни начала.А съучастничката му да бъде освободена под гаранция.Главната Дирекция за изпълняване на наказанията да му приготви килия с всички екстри,защото хуманизма ни е безкраен.

7

Анонимен

преди 5 години

Това не е БГ бе щурчо. В гърция за убииство дават доживот не е като в БГ 10 , 20 години и лежиш наполовината и излизаш. Какво ли си е мислил нашенеца. Че няма да го хванат или да разберат кой е и то на остров където всички се познават. По интересното е какво прави 39 годишна с 62 годишен мъж по корав ли му е или му е по дебела пачката. Май е второто. Е сега и тя го отнесе за съучастие ония в съда не пасат трева и не ги поливат с лимонада. Отиде им живота на кино.

6

Анонимен

преди 5 години

Андрешко - готов и на убииство, за да живее добре без да работи.Тунеядството основен приоритет за русофилската част от българите.

5

Ss

преди 5 години

полицай ама е бил преди 10 години ! Ся репортера за по интересно да напише, че е спортист допреди 20 години, а и че преди 89 е бил чавдарче !

4

Анонимен

преди 5 години

Очаквах, че поне булката ще се измъкне, а то се оказа, че комшиите никак не си поплюват.

3

Абориген

преди 5 години

Родната милиция ни пази ...

2

Хейтър

преди 5 години

Хехехее , БИВШ полицай , пфффф!

1

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Горкият мислел си е че там е като в Бг, призната вина и половин присъда , добро поведение и още на половина. Пък тя каква стана.