13

Анонимен

преди 5 години

Приемете ги и в ЕС и гледайте каква уста за претенции ще отворят макетата.Заради Македония сме преживели две национални катастрофи, дано да не последва трета пак заради тях!

12

3M

преди 5 години

Сега русоробите ще пикаят газ!

11

Анонимен

преди 5 години

Аха, ама по западните талавизии показват Ципрас, а не наш Бокич

10

Анонимен

преди 5 години

Заев вече може да си краде българска история колкото и както си поиска, имахме един коз в ръцете си да ги държим и плашим и си проиграхме тоз коз Вече имаме и договор за добросъседство и ако крадат история не можем да ги спрем и пак ще мълчим като женски полови органи пред еврокомисарин.

9

Анонимен

преди 5 години

Живеете с една голяма лъжа, че ще станете европейци.

8

Евромаке

преди 5 години

Северно македонците Кирил и Методий са занеслли азабуката от Солун в Охрид в Северна Македония и от там са я занесли в Русия.

7

Анонимен

преди 5 години

Бравос, айде сега да дават милиарди за американско оръжие, че икономиката на Чичо Сам нещо е закъсала. И всяка година задължително да отделят по 2% от БВП за превъоръжаване пак за Чичото.

6

АнонимеН

преди 5 години

ЕС ОБЕДИНИ ОТНОВО БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ В ЕДНА ТЕРИТОРИЯ!!!ВЕЧНА ПРИЗНАТЕЛНОСТ НА ЕС!

5

Анонимен

преди 5 години

С туй решение загубихме Македония завинаги. Заев сега може да си шпреха и на СеверноМакедонски и на Македонски както си иска Путин също каза че азбуката е дошла от Сев Македония. Отивам да уча Северно Македонски език и северно македонска история

4

Ненимона

преди 5 години

До АнонименНито руснаците, нито пък албанците са тръгнали да нападат Македония.

3

До ГЕРБ

преди 5 години

Гербери оправете си първо държавата, че е последена в Европа по всичко. В Македония минималната пенсия 409 лева, а в България 200 лв. и ГЕРБ тръгнали да им оказват помощ.Външните инвестиции намаляват главоломно, а те тръгнали с проблемите на другите да се занимават. За корупцията е ясно, че нищо не може да направите, защото сте част от нея.

2

Плямпало

преди 5 години

"...роднините да си гостуват..." -хаха, че какво им пречи сега да си гостуват? Границата не е затворена. Нито пък ще бъде махната - поне докато не влезем в Шенген.

1

Анонимен

преди 5 години

Тези за какво ръкопляскат, сега са длъжни да пазят Сев Македония от шиптърите и от Русия, ако Русия нападне Сев Македония и тези ще ги пратим на първа линия на фронта да спрат сатрапа Путин.