185

до АЗ

преди 5 години

Ние тук на Балканите и без това ги караме наред.***,леля ти вуйчо ти стринка ти и т.н.Сега ще викат на родител едно,две, три и целата ти номенклатура да го туура.

184

Некъф

преди 5 години

С такъв президент *** какво очаквате от Франция?

183

Анонимен

преди 5 години

Така е като не избраха Льо Пен да им стегне редиците а си избраха това извратено л.еке Макрон. Бивш банкер на Ротшилд и абсолютна ***

182

Горан Брегович

преди 5 години

Ка-лаш-ни-ков! Ка-лаш-ни-ков!

181

Lan

преди 5 години

Е как да се псува - на Родител 1, много ясно! :)

180

Анонимен

преди 5 години

Ще засегнат представи, формирани на дълбинно психологическо равнище и стабилизирани в течение на повече от милиард години.Какъв милиард години? Адам и *** са живели преди 4000 години.Маймуните са слезли от дърветата преди 20 000 години.

179

Сата НАТО

преди 5 години

Цитирам ти дословно какво е написано на английски в конвенцията. Тя прокарва дегенверативните *** теории, според които има дестки ***/ социални полове, а МЪЖЪТ и ЖЕНАТА са двата края на един джендърен спектър. Нищо такова не казва конвенцията, смисълът е съвсем друг. Твоето обяснение е една налудничава трактовка, формулирана за пропагандни цели. Смисълът е пределно *** и не визира никакви гейове и лесбийки и въобще няма нищо общо със сексуалната ориентация.

178

ти да видиш

преди 5 години

Това, при условие, че го приемат, много кавги ще има вероятно в нормалните семейства във Франция, кой родител да бъде 1 и кой 2! Друг е въпроса особено при еднополовите мъжки двойки колко им подхожда думата родител на някое осиновено дете!

177

Арап ага

преди 5 години

А при нас как шъ е.Родител 1Ма аз с 48 жени.То ногу родител бе

176

Ибн ебн ал Булгар

преди 5 години

Щом обратните са нормални, защо и серийните убийци да не са. И те имат нужди, трябва да ги приемем, че са така родени, те не са виновни.

175

Карлуково Нюз

преди 5 години

А защо само 1 и 2, каква е тая отживелица. Щом може двама пендерсони да са семейство, що да не са трима, четирима или примерно пет гея, три лесбийки и две полово-неутрални същества да си спретнат едно семейство и да си осиновят 14 деца. И тогава тия формуляри ще замязат на енциклопедии.

174

Анонимен

преди 5 години

Гейовете наСапун! Само така ще се справим с тия АдовиИзчадия!!! По същия начин Господ се е справил със градовете Содом и Гомор!!!

173

Ванката

преди 5 години

И преди, и сега в бележниците на нашите деца пише "родител/настойник", нищо ново. Само че на французите мотивите са извратени.

172

аха

преди 5 години

Тези поправки се прокарват от плоски мозъци в едно морално упадъчно общество - никакви писмени поправки не могат да заличат майката и бащата - мъжкия и женския код/ген.

171

яверт

преди 5 години

Срамота е в 21-ви век да има понятия като "майка" и "баща",трябва използването на тези думи да се наказва със смърт.Напред към деградацията.

170

Додо

преди 5 години

Престани да триеш! Все пак с коментарите ни ви правим трафик. Нали това е целта ви - повече кликове - повече стотинки.

169

Анонимен

преди 5 години

А децата как ще се казват?дете 1 и дете 2,така ли?Тия съвсем изперкаха.

168

привет от Германия

преди 5 години

Е заради тези гейове намразих демокрацията ! Родител 1 , родител 2 , на какво прилича това ?!Вече започнох до си мечтая за тоталитарен режим ,който ще унищожи всички гейове и лесбийки заради които някои ненормални демократи и толерасти дори премахват понятията майка и татко !

167

Баща

преди 5 години

Благодаря ти,Господи,че съм българин!

166

Мустафа 2

преди 5 години

Най-накрая и Турция даде нещо на света-Истамбулската Конвенция!