15

Анонимен

преди 5 години

САЩ е най-големият производител на нефт в света и изнасят петрол повече от Венецуела, а в същото време 42 милиона - 1.5 пъти повече от населенеито на Венецуеал - американци гладуват и живеят само благодарение на фууд стампс а градовете са пълни с хуомлеси. Във Венецуеал която е под санкции и икономическа блоката може да има дефицит на някои стоки, но хората поне не гладуват за разлика от САЩ където магазините са пълни и никой не им налага блокада.

14

Пенев

преди 5 години

До хората който коментират с голяма страст кой кого подкрепя и така нататък. Направете си едно скромно проучване от 10мин. и разберете защо там протестиращите само в столицата са колкото населението на Пловдив

13

Петко

преди 5 години

Социализъма е хубав строй,но всеки краде при него . А при капитализъма крадат само богатите, а бедните са роби до гроб!

12

Анонимен

преди 5 години

Във Венецуела свободни и надеждни избори в съответствие с конституционния ред на тази страна имаше през лятото на миналата година. Мадуро спечели победата. Цели седем месеца след тези избори пропиндостанският парламент не му позволяваше да положи клетва и да встъпи в длъжност. Преди няколко дни Мадуро произнесе клетвата пред Учредителното събрание на Венецуела и стана президент. Това, което става сега, е тривиалният сюжет на цветната революция.

11

комунизъм=глад

преди 5 години

Поредния социалистически рай се разпадна. Дай райско кътче на кумaнизите и ще го превърнат в ***.

10

До 5

преди 5 години

Те такива дето градят социализма и си фалират държавите с хиперинфлация и глад и мизерия все американците са им виновни хората като им писне. Ако имат високи доходи и си живеят добре едва ли ще се бунтуват така.

9

ай сиктир

преди 5 години

Ясно краварите си търсят причина за поредната "демократизация", а всъщност причината е очевадна става дума за много петрол.

8

баба мара

преди 5 години

ЦРУ така направи в чили украина опитваше и в куба и сега във венецуелапрезидентите на лат америка са болни от рак

7

До 2

преди 5 години

Е той Путин само диктатори подкрепя като Лукашенко, Кадиров и брадатите в Иран или кремълски пионки като БСП и *** чрез армиите си от ***

6

Анонимен

преди 5 години

А в Украйна един съдя в някакъв си град отмени заповед на президента, защото според съдията заповедта противоречала на законите на страната. И никой нищо не му направи. Я си представете някой градски съдия да отмени заповед на Путин в Русия...

5

стига бе

преди 5 години

Няма как САЩ да не разбунтува страна богата на въглеводороди, а правителството на тази страна да не е марионетка на САЩ. Когато имаме горните дадености, майдана им е в кърпа вързан! Ще ги залее "демокрацията" и тях и ще ги удави.Демокрация, права и свободи са днешните дрънкулки, мъниста и огледалца, които Кук на времето е раздавал на аборигените в полинезийските острови.

4

Анонимен

преди 5 години

Аз друго си представям, САЩ да окупира част от Венецуела, и да води война на 1/3 от територията и с мераци за отцепване и присъединяване към САЩ. Защото точно това се случи в Украйна с Крим и Източна Украйна.

3

Анонимен

преди 5 години

евала на Ердоганя...

2

Victimized

преди 5 години

Представяте ли си ако някой от опозицията на Украйна се обяви за президент, и Путин го подкрепи и признае за истински президент.Ще се говори за руска агресия поне няколко месеца, ще има натовски учения в черно море, ще виждаме поне по няколко пъти седмично Банов и Инджев да се пенявят по телевизията.Да си поговорим за двойни стандарти !

1

Анонимен

преди 5 години

Тия като руснаците пълни с нефт а хората гладни и мизерстват