62

Анонимен

преди 5 години

Кърджалийско да го отпишем ли след избор на областен управител от ДПС? Луд умора няма, само се поти над менте конституции и други шашми. Няма нужда крадците на прехода да ни дават наклон на демокрацията. Преустройчиците не издържат без преустройство всеки ден. Преустройство, другари господа и господа другари.

61

Анонимен

преди 5 години

Свата учасства ли в писането?

60

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

бившото седесе ако требва и нова теория на относителността ще напишат, само и само да докопат некое друго местенце на изборите. в чий интерес е разводняването на гласовете - вижте кои медии им дават ефир- селската радиоточка на волгин, и прилежащите на позитано читалища.

59

Анонимен

преди 5 години

Щом при Президента отива вътрешната и външна сигурност, освен външният и военният министър, към него трябва да е и вътрешният министър (МВнР, МО и МВР).

58

Анонимен

преди 5 години

А бе не знам, ама бул. Тодор Александров, построен по времето, когато тоя беше кмет, не е мръднал! Толкова години вече и при това поема зверския трафик от Люлин към центъра и обратно. А на Данчето асфалта се пропуква и рони след един месец експлоатация. Не че не е крадец и този, ама Данчето ги бие всичките!

57

Гробокопач

преди 5 години

Стефчо е усмихнатата Тиква, а Бойко - намръщената. Не, че предлаганото от Стефчо е лошо, но няма как да бъде реализирано, защото няма политическата воля за това. На олигархията Статуквото я устройва. Те не иска промени, каквито и да е. Затова е нужна първом радикална революция, която да създаде предпоставки за Воля, която да направи подобни или сходни идеи реалност. Няма, как иначе. Нещата в България са драстично закъснели и е нужен краен радикализъм, за да се появи нещо ново и различно.

56

МАФИЯНСКИ

преди 5 години

Я си трайкай, че нищо не ти се е разминало...

55

Анонимен

преди 5 години

Костов също е мощеник ,но Стефан надмина всичко познато .Той подари София на мафията .

54

Анонимен

преди 5 години

Gospodine,naj-golemijat Moshenik Kostov naj-malko ima pravo da naricha drugigo Moshenik!!

53

Анонимен

преди 5 години

Костов навремето разобличи този мошеник като обясни модела Мафиянски .

52

АЗ

преди 5 години

цинично е този въобще да се изказва публично за управлението на държавата

51

saki

преди 5 години

Стефчо как върви далаверата със свата Божков, печатате ли билетчета за търкане ?

50

Анонимен

преди 5 години

Комунистите и псевдо демократите след тях са едни и същи хора. Стига лъжи.Като бяха демократи защо не забраниха БКП? Защо не приеха закон за лустрацията? Защо не отвориха всички досиета наведнъж? Ами ако бяха отворили досиетата щеше да се види, че и много от тях са агенти на ДС.

49

До Историчка

преди 5 години

Проблемът е в "прехода" който бе направен от комунистите (едните назначени към бсп другите към сдс) които си приватизираха страната и унищожиха всичко до което се докоснаха! Който и да управлява след такава поразия, ще носи последствията, а те са непоправими! В БГ нямаше лустрация. Затова България не е и няма да бъде като другите бивши соц. страни.Това трябва да проумеят старите редови комунисти а не да повтаряте колко е лоша демокрацията "на ви сега".

48

Анонимен

преди 5 години

Вижте кражби има навсякъде по Света.Знаете ли каква е разликата с България? Ами навсякъде по Света в затворите има министри, депутати, съдии, прокурори, администрация. В България няма.И знаете ли каква е причината? Много е проста и се казва комунизъм. Всички са комунисти в България и трите власти са комунистически. Уж разделение на властите, но всъщност властта е една - БКП. Няма как те да се вкарат сами в затвора. "Вина има, виновни няма"...

47

Анонимен

преди 5 години

До 45Хей, наистина ли мислите, че крадящите милиарди са ви по-мили от хората, които въведоха валутния борд?--че те са едни и същи!

46

Селянин

преди 5 години

При неговото управление имаше тотална разпродажба на София, сега иска и на страната да сложи етикет "For Sale". Българите трябва да започнат да си отстояват правата и да искат прозрачност от политиците, а не да гледат само за възможност да се възползват за лична далавера и след това хапване и пийване. Такива в селската кръчма ги има много...

45

Историчка

преди 5 години

Нито комунистите, нито монарсите Фердинад и Борис са направили такива вреди на България както седесарите костовисти. Те са истинските врагове на българската нация и затова са обречени да не влязат в парламента, а още повече - и да управляват!

44

Анонимен

преди 5 години

I ot gerb nama osadeni predi baha bkp sega sa gerb nagada4i dupedavzi na usa bkp drugarkata v svetovnata banka sa bg njama nikoi vse po bedni islagsni bolni a debelite mutri pluskat piat i se rashojdat po 4ujbina dezata im vse v 4usbina usa zazava ninova vetsnov de4izata v usa nadchte deza s filua i mas v bg u4ilischta demokrazia e

43

Анонимен

преди 5 години

Хей, наистина ли мислите, че крадящите милиарди са ви по-мили от хората, които въведоха валутния борд? Наистина ли живея сред мазохисти?