39

Анонимен

преди 5 години

Въи и ся коШа праим. Малко рубли ша трябват.

38

Хахахааааа.

преди 5 години

Отиде вече финансирането на това русофилско гнездо.Да им плаща сега Русия!!!!!

37

Айде чиба!

преди 5 години

Ненормални кравари. Най-добре ще е да се преселят на друга планета за да не им пречи никой. И да вземат господарите си юдейски със себе си. САЩ и Израел - едните нямат култура, а другите считат, че тяхната култура е над тази на останалите. Две фашизирани нацийки с чувство на превъзходство. Ега ги затрият, все ще е късно!

36

Ами

преди 5 години

Сега?Кой ще плаща?Ти го храниш,то те плюва ,а сега диета!

35

Анонимен

преди 5 години

Мда

34

М даа

преди 5 години

АМА ВИЕ СЕГА ЛИ РАЗБРАХТЕ - ЦЕЛИЯ СВЯТ Е С АНТИИЗРАЕЛСКА ПОЗИЦИЯ....

33

СМЪРТ НА ЕВРЕИТЕ!

преди 5 години

до 33Кои са нормалните държави, бе сащ и изрел ли? Дето запалиха целия близък исток и ни напълниха с араби и ннегри!

32

Сата НАТО

преди 5 години

Откакто дъщерята на комунистическия престъпник, Бокова, една жена с леко поведение, стана шеф на ЮНЕСКО, нормалните държави няма какво да правят там.

31

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 27 - този историк да не се казва -Иван Василевич сменя професията си - ти ходил ли си скоро в Щатите? Да там джендърите са за това ,което пишеш и са доста , но какво ще получат , ако страната им се "социализира" и те не знаят , говорят ,колкото да минат за някакви интелектуалци и да става "вятър"..САЩ може и да се сгромолясат ,но са във всяка отношение по- добре от "проспериращите" икономики на нЕкои страни

30

А бе

преди 5 години

Какво е чудното?В САЩ реално няма култура,а евреите не признават друга култура,освен собствената!Какво да правят тогава в една културна организация?Впрочем и Юнеско би трябвало също да се еманципира от САЩ и да премести седалището си.

29

Анонимен

преди 5 години

На някой да не му е ясно кой управлява САЩ?

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Виж ся САЩ и Европа не са длъжни да издържат всеки Бамбуко от Африка и Азия.

27

Анонимен

преди 5 години

"Ако искате да сложите край на войните и човешката мизерия, затворете и последния влиятелен евреин зад решетките и хвърлете ключа в океана!" - Хенри Форд, основателят на Форд Мотърз Светът трябва да намери окончателно решение на еврейския проблем. Евреите са най-голямата заплаха за човешкия род. Само един пример - прочетете какво е "доктрината Самсон" на Израел!

26

Анонимен

преди 5 години

Очаквам САЩ да напуснат още доста организации и да развалят договори. Те не искат да са обвързани с никакви правила и каквото кажат- това да стане. Наскоро говорих с историк от САЩ. Той каза,че тяхното сгромолясване ще прилича на това на СССР. Всички очаквали да стане и го предвиждали, но кагото станало внезапно били изнанадани.

25

Анонимен

преди 5 години

шта ревна бря . немоете тъй бря

24

Анонимен

преди 5 години

Ако разглеждаме държавите като хора, все едно имат характери.........Тогава в момента САЩ играе ролята на разглезено голямо безмозъчнo дете бабаитче, което се тръшка за глупости и не знае какво иска. Общо взето, демонстрира простащина, липса на маниер и поглед към културната цивилизация.

23

Анонимен

преди 5 години

Голяма грешка на голямата еврейcка държава САЩ. Но то беше ясно от самото начало, след като всички знаехме, че Тръмп е евреин. Всички го видяхме с еврейската шапчица на главата да ходи да си блъска главата в оная "свещена" стена в Израел. Само не знам руснаците защо точно с тоя американски Митьо Пищов се излъгаха така. Да не се окаже пак, че израелски агенти контролирар руски агенти, които контролират американски агенти, които контролират Тръмпакa... Tова би било много лошо за всички ни...

22

Анонимен

преди 5 години

Сега да излязат от ООН и Съвета за сигурност на ООН.

21

Анонимен

преди 5 години

САЩ ще спре финансирането и на ООН, да видят тогава кон боб яде ли!

20

Анонимен

преди 5 години

Да,така е.Аз бих я закрил.