10

АнонимеН

преди 5 години

ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ДЪРВЕТАТА!!!!ТАКАВА ТЕХНОЛОГИЯ НАЙ-МАЛКО СЛЕД 1000 ГОДИНИ НАЙ-РАНО МОЖЕ БИ БИ ИМАЛО ОСВЕН АКО НЕ Е ОТКРАДНАТА ОТ ИЗВЪНЗЕМЕН КОРАБ НО ДОРИ ТОГАВА ЩЕ СА НУЖНИ 100-ЦИ ГОДИНИ ДА СЕ РАЗГАДАЕ КАК РАБОТИ!!!!

9

Анонимен

преди 5 години

а бе, изобщо, фасулска работа!

8

V

преди 5 години

Тази технология е покровителствена от пентагона за да се правят ново поколение стелд покрития ;) Те се правят от разни полимери и други меки материали .Обаче аз мисля че бъркат с употребата на въглерод .Съвременните стелд материали не са ефективни ,защото учените не разбират ФОТОНА .Той не е еднакъв постоянно ;) Не искам да казвам повече от това което съм видял ;) В стелд технологиите и антистелд технологиите може да се постигне много повече ;)

7

Анонимен

преди 5 години

"Само да ви светна, че в този век минахме на 28 нанометра и гоним 12 нанометра."4нм 3D gate транзистори на протип, 7нм на поточна линия(Интел).

6

Анонимен

преди 5 години

1ви Април 2019 подрани ;)

5

Анонимен

преди 5 години

***, напиши нещо за парниковия влак.

4

Анонимен

преди 5 години

***, преписването на статия на CNN дума по дума, включително и примера с цитирания филм, след което да си сложиш името върху нея без да цитираш източника, сякаш е твоя авторска такава, журналистика ли го водим вече?

3

Ха ха!!!

преди 5 години

А може ли такова - и с Герб да опитат? Че много крадът бе! Ако ги намалят до една хилпдна - ще живне България!

2

Ники

преди 5 години

Хахахаха . Описахте процеса фотолиза с толкова фенси думи, че е нереално.Открил е процеса по който се произвеждат интегралните схеми от десетилетия.Само да ви светна, че в този век минахме на 28 нанометра и гоним 12 нанометра. Тоест вече сме в ренгеновият спектър. И да, така се произвеждат процесорите за телефона в джоба ви!

1

Анонимен

преди 5 години

"Използвайки лазер, те могат да смалят всеки предмет на една хилядна от размера му тоест, по-малки от това, което окото може да види."Като прочетох тази глупост, едно съмнение се загнезди в мен, а като видях името на автора всичко ми се изясни. ***, тоя лазер не смалява предмети, а изгражда миниатюрни такива чрез моделирането на наноструктура.