24

Жалка работа

преди 5 години

Поредната пo.ъpня, платена със сребърниците на Copoc!

23

Анонимен

преди 5 години

Сащ толкова добре икономически не са били от Рейган на сам макар че са далеч от това което той постигна ,,виж една северна *** пари за пенсий няма със 102 евро средна заплата ама иначе голям рай било

22

Анонимен

преди 5 години

Щом велика държава като САЩ избра такъв човек за президент светът не отива на добре...

21

Анонимен

преди 5 години

При обновяването 21 от 33 от местата са републикански ама ми е любопитно каква борба ще има за тях от демократите при положение че говорим за места като Юта Монтана и Аляска (((

20

Анонимен

преди 5 години

Ще резнат там едни 15 милиона дето гласуват без гражданство и бай бай комунизъм .

19

Анонимен

преди 5 години

Точно пък Безработицата е намаляла рекордно ама какво искате Ню Йорк таймс е толкова демократически пасквил та да признаят нещо на републиканците че ако направим паралел с нас Се едно Алфа да кажат че Путин е джудже а русия ***

18

Американ

преди 5 години

Глупости пище в статията. Например за "продължаващата за гиба на работни места" авторът ръси фалшиви новити - статистиката е достъпна за всеки и веднага се вижда че икономиката и работните места растат много здраво. То на т.н. демократи това им е проблемът най-вече.

17

Факт!

преди 5 години

Гладна немска кокошка просо сънува!Само дето Калифорния има икономика колкото немските !300 000 кв км за кви се имат тия?!

16

Анонимен

преди 5 години

Следващият президент е Тръмп. Въпреки нечуваната пропаганда срещу него, въпреки че целият хулиулууд е срещу него , и той удържа . Като се вземе в предвид , че исторически винаги управляващата партия губи междинните избори, Тръмп е следващият президент. В крайна сметка демократите , партията на ЛГЧ и други трансатлантически мекотели , няма какво да предложат освен свобода на емиграция и отворени граници. А сметката накрая кой плаща? Тръмп е последната надежда не само на Сащ, а и на белия човек.

15

Хюго Бос

преди 5 години

Началото на края на Тръмп. Божке, милите те грантаджийчета, гладна колкошкапросо съботна. Гладна медия грантове сънува, че си и фантазира. Ама що трябва да ви знаем фантазиите? Ще има да чакате края на Тръмп- виж, вашият се вижда, смешници

14

Анонимен

преди 5 години

До за 15Пише го в статията -проблемът за Тръмп е не икономиката, а социалният колапс в САЩ.

13

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТръмп губи избиратели и има значение.За разцвет не са цъфнали а безработицата им е менте, защото бачкат на 3-4 часа на ден заетост. Тръмп печели гласове само при военните заради износа на оръжия

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Икономиката на САЩ е в нечуван разцвет чиче. А безработица почти няма. Тъй че не се кахъри. Гледай си Рашата !

11

Анонимен

преди 5 години

Заводите за коли в Чикаго уволниха нови 8 хиляди работници и Тръмп отказа да ги спаси от фалит с печатане на долари.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Склерозата те гони тебе. Написал две напъно противоречащи си изречения. И копейка не заслужаваш за труда си !

9

Анонимен

преди 5 години

Да го махат на време Трьмпеско че ще наприви беля! Скрелозата не прощава както не прости на Хитлер и компания, след втората война Немците бяха принудени да поканят турцитя дазастрояват пьтища постройки ей ги сега турчилата след няколко десетилетия са няколко милиона в Германи!

8

Анонимен

преди 5 години

Тръмп не само получи повече републиканци в Конгреса' но се отърва и от много RINO и двете камари.Верно че демократите ще правят золуми и саботажи в Хауса, ама Конгреса решава накрая. Кучетата ще си лаят а кервана ще си върви и през следващите 2 години' до следващото преизбиране на Тръмп. Комунизма се отлага пак.

7

Анонимен

преди 5 години

Как Сийке, каквито и гимнастики да си правила в статията си, наистина републиканците се представиха исторически много добре на междинните,, ако имаме предвид традициите и резултатите на междинните избори в САЩ. Факт!!Независимо от организираните нечувано брутални атаки на медиите. И това ако не е успех на Тръмп - какво е?Като прибавим това, че руска връзка на Тръмп не показа от ръкава на Мюлър, а се захвана с дребни пумиярщини -демократите станаха за смях. Президента на 2020 се знае вече!!

6

Анонимен

преди 5 години

Това не е края на Тръмп, а края на САЩ и в някои американски СМИ това вече се пише. Така, както се отнасят и тормозят Тръмп ще се отнасят и тормозят и следващия си президент, независимо кой и от коя партия ще бъде.

5

Анонимен

преди 5 години

Ако поне малко бяхте следили изборите в САЩ щяхте да знаете че това се случва почити винаги . Обама загуби дори повече места и после пак го преизбраха. Аман от пропаганда и фалшиви внушвния.