8

Анонимен

преди 5 години

Съда показа че мафията го командва

7

Анонимен

преди 5 години

политическо дело което е ясно че няма да издържи в никой съд, не и в европа

6

Гепи

преди 5 години

Върховният съдия е от Банкя.Преди дая арестува е разговарял с нея.Истори-та може някога да намести пъзела.Към днешна дата ,от съдебното треса-вище,какво ли не изпълзя.Каквото и да е направила ,този тормоз е нечовешки.

5

Анонимен

преди 5 години

По "специалните" дела за "специални" услуги добре, че е Лозан Панов да ни "отсрами" пред европейците и да ни създава завиден авторитет...Впрочем, какво стана с вечно непредставените имуществени декларации на "най-честния" магистрат на Балканите?

4

Анонимен

преди 5 години

ВКС дори не е разгледал казуса по същество, а само процедурно. Представяте ли си какво би станало с обикновения човек, който не може да си позволи адвокати като Марковски и сие и за който никой не знае.Същото каквото би станало с възрастен човек с малка пенсия, попаднал в окръжна болница...

3

читател

преди 5 години

Много се бавят тези съдии.Сталинските "тройки" отавна биха решили проблема.

2

Анонимен

преди 5 години

И това след "положителните" оценки в евродоклада за съдебната система... :DКолко са били "положителни" виждаме нагледно тук- цял тон гафове и то за случай с висок обществен интерес, смятайте какво се случва с останалите случаи извън светлината на прожекторите.

1

9999

преди 5 години

Защо ли не се учудвам? Панов, панов, нагъл си!